עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית

הבכיינות הערבית

<< < (2/10) > >>

Altalena:

--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על דצמבר 05, 2007, 19:57:11 ---כי האלטרנטיבה לדספוטים הערבים זה שלטון של האחים המוסלמים ואל קעידא, אז תגיד לי מה אתה מעדיף.
לא שאני מגן על המערב, כי הוא הביא את זה על עצמו במידה רבה, כפי שכתבתי במאמר:
http://hayamin.org/forum/index.php?topic=8533.0

--- סוף ציטוט ---

לא אמרתי שאני לא מעדיף את מובארק או את שלטון השאה,זה בכלל לא העניין.הם צריכים לזרוק גם את המנהיגים האלה,וגם את מנהיגי האיסלאם שמטיפים להם לשנאה.שיתחילו לבנות את חייהם,ואם הם מעוניינים בשלטון איסלאמי,שיאמצו לעצמם אחד פראגמטי כמו בטורקיה.כל שאר הדתות עשו את זה.

נץ וגאה בזה:

--- ציטוט של: Altalena על דצמבר 05, 2007, 20:38:15 ---לא אמרתי שאני לא מעדיף את מובארק או את שלטון השאה,זה בכלל לא העניין.הם צריכים לזרוק גם את המנהיגים האלה,וגם את מנהיגי האיסלאם שמטיפים להם לשנאה.שיתחילו לבנות את חייהם,ואם הם מעוניינים בשלטון איסלאמי,שיאמצו לעצמם אחד פראגמטי כמו בטורקיה.כל שאר הדתות עשו את זה.

--- סוף ציטוט ---
הם לא יאמצו את זה, כי שלא כמו בנצרות וביהדות, באיסלם אין פונקציה של הסתגלות וקבלת רעיונות חדשים (חוץ מהנאציזם) טורקיה המודרנית היא דמוקרטיה חילונית+איזון צבאי.
מוצטפא כמאל אתא טורק הוא זה שביטל רשמית הח'ליפות בשנת 1924.
הם טוענים שאין חוק אחר מלבד השריעה, זה נכון גם במדינות בהם השליט הוא דספוט ולא תיאוקרטיה.
הם טוענים שכל הידע האנושי מצוי כבר בקוראן בדיוק כפי שאמר הח'ליף השני עומר אבן אל חטאב  ובגלל זה שרף את הספריה האדירה של אלכסנדריה על כל שכיות החמדה האינטלקטואליות  שלה, וחלק נכבד מאוצרות הידע האנושי של התקופה הקלאסית אבד ללא שוב.

למדיהו:
"הם" זה קולקטיב רחב מדי ל-1.5 מיליארד איש. לדעתי, רוב המוסלמים בהיותם לא ערבים (לכן תרבותם לא ערבית אלא תרבות אחרת עם שילוב זו המוסלמית), יקבלו בסופו של דבר את רעיון הדמוקרטיה והחופש. ככל שתעלה ההשכלה, ירצה הפרט בארצות האסלאם להתנתק משלטון האוליגרכיה האסלאמית-דתית. ולכן, דווקא הסטודנטים האיראנים הם אלא שמתמרדים נגד הדיקטטור הבבוני האיראני, מחמוד אחמדיניג'אד.

עם זאת, אין מה לצפות מ-40 מיליון איכרים מצרים, שכולם - בהסתייגות, נבערים גמורים, חסרי ידע כללי, שכל מה שהם יודעים זה אסלאם ואנטישמיות, ולא בגלל שהם נחותים גנטית, אלא בגלל המשטר האיסלאמו-פאשיסטי השולט בהם.

נץ וגאה בזה:

--- ציטוט של: למדיהו על דצמבר 06, 2007, 22:02:37 ---"הם" זה קולקטיב רחב מדי ל-1.5 מיליארד איש. לדעתי, רוב המוסלמים בהיותם לא ערבים (לכן תרבותם לא ערבית אלא תרבות אחרת עם שילוב זו המוסלמית), יקבלו בסופו של דבר את רעיון הדמוקרטיה והחופש. ככל שתעלה ההשכלה, ירצה הפרט בארצות האסלאם להתנתק משלטון האוליגרכיה האסלאמית-דתית. ולכן, דווקא הסטודנטים האיראנים הם אלא שמתמרדים נגד הדיקטטור הבבוני האיראני, מחמוד אחמדיניג'אד.

עם זאת, אין מה לצפות מ-40 מיליון איכרים מצרים, שכולם - בהסתייגות, נבערים גמורים, חסרי ידע כללי, שכל מה שהם יודעים זה אסלאם ואנטישמיות, ולא בגלל שהם נחותים גנטית, אלא בגלל המשטר האיסלאמו-פאשיסטי השולט בהם.

--- סוף ציטוט ---
שאני אזכיר לך כמה מוסלמים יש שלמדו באוניברסיטאות במערב, שהם נמצאים ברווחה כלכלית, ושהם לא ממוצא אתני ערבי, ובכל זאת תומכים בג'יהאד העולמי ללא סייג, ורואים בבן לאדן ושות' גיבורים ושצריך להשיב את ימי הח'ליפות הגדולה והאימתנית כקדם.
אז חדל קשקשת!
כן כן, בדיוק הקולקטיב הזה, על הרוב המוחלט (מעל 85% בוודאות) מתוך 1.5 מיליארד, A.K.A הציויליזציה האיסלמית, הכריזה מלחמה על שאר העולם הכופר עוד בשנת 1979, ואתה עודך שוגה באשליות על השכלה, על דמוקרטיה ועל עלייה במצב הכלכלי אצלם? על מי אתה מנסה לעבוד? מה קרה לכל מאות מיליארדי הדולרים שהגיעו מרווחים על יצוא נפט מרובן המוחלט של מדינות OPEC? (שרובם ככולן מוסלמיות למעט ונצואלה).
תן ניחוש? נכון, הלך נטו לדעווה (הטפה) לטרור, לג'יהאד, ולאידאלוגיה רצחנית ששלטת! היום מאינדונזיה ועד ספרד, מדרום אפריקה ועד סיביר.
אני מציע לך לבקר קצת בספריה שלנו ולראות את מאמריי בנדון, אולי תתפכח קצת מהאשליה.

למדיהו:
יכול להיות שאתה צודק. אני עדיין חושב שיש למוסלמים תקווה כלשהי עם הסטודנטים האיראנים.

אגב, הערתי בקשר לדולרים בהודעה הראשונה.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה