עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית
הבכיינות הערבית
נץ וגאה בזה:
--- ציטוט של: למדיהו על דצמבר 06, 2007, 22:24:54 ---יכול להיות שאתה צודק. אני עדיין חושב שיש למוסלמים תקווה כלשהי עם הסטודנטים האיראנים.
אגב, הערתי בקשר לדולרים בהודעה הראשונה.
--- סוף ציטוט ---
אם אתה חושב שאיראן היא הבעיה היחידה של הציויליזציה האיסלמית ושהכל תלוי בחבורת סטודנטים אז כנראה שאתה באמת לא מבין את שורש הבעיה בעולם, כנראה שבאמת לא טרחת לקרוא את ספריו של פרופ' ברנארד לואיס או רוברט ספנסר, ואתה כנראה לא באמת מבין את מה שהתחולל במאה האחרונה בציויליזציה האיסלמית כולה, ובמיוחד מאז 1979.
ואגב, אפרופו נפט, ממה שתיארתי בהודעה הראשונה שלך, נגעת רק בקצה הקרחון, לכן הערתי את שהערתי.
למדיהו:
--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על דצמבר 06, 2007, 22:36:57 ---אם אתה חושב שאיראן היא הבעיה היחידה של הציויליזציה האיסלמית ושהכל תלוי בחבורת סטודנטים אז כנראה שאתה באמת לא מבין את שורש הבעיה בעולם, כנראה שבאמת לא טרחת לקרוא את ספריו של פרופ' ברנארד לואיס או רוברט ספנסר, ואתה כנראה לא באמת מבין את מה שהתחולל במאה האחרונה בציויליזציה האיסלמית כולה, ובמיוחד מאז 1979.
ואגב, אפרופו נפט, ממה שתיארתי בהודעה הראשונה שלך, נגעת רק בקצה הקרחון, לכן הערתי את שהערתי.
--- סוף ציטוט ---
אני לא חושב שאיראן היא הבעיה היחידה. אבל שם יש ניצוצות של תקווה ולכן ציינתי את איראן (חשבתי שזה מובן).
נץ וגאה בזה:
--- ציטוט של: למדיהו על דצמבר 06, 2007, 22:39:48 ---אני לא חושב שאיראן היא הבעיה היחידה. אבל שם יש ניצוצות של תקווה ולכן ציינתי את איראן (חשבתי שזה מובן).
--- סוף ציטוט ---
בלי עזרה מבחוץ (עזרה של נאטו), הניצוצות היחידות שתראה זה בעבודות ריתוך במסגריה.
וגם אם אכן יקרא השינוי המיוחל באיראן (ואני לא מאמין שישתנה שם משהו), אז אתה עדיין צריך להתמודד עם שאר מדינות האיסלם (וזה עוד מבלי להתייחס לכל המיעוטים המוסלמיים במדינות בעלות רוב לא מוסלמי).
ולא, זה ממש לא מובן.
Altalena:
אני לא מבין,נץ.אז איפה באמת טמונה הבעיה? אתה מביא דוגמאות על אנשים בעלי רווחה כלכלתי ומשכילים שתומכים בג'יהאד העולמי,אז האם לדידך זה עניין גנטי?
למדיהו:
--- ציטוט של: Altalena על דצמבר 06, 2007, 23:07:14 ---אני לא מבין,נץ.אז איפה באמת טמונה הבעיה? אתה מביא דוגמאות על אנשים בעלי רווחה כלכלתי ומשכילים שתומכים בג'יהאד העולמי,אז האם לדידך זה עניין גנטי?
--- סוף ציטוט ---
זה לא עניין גנטי. הכל טמון בתרבות ובדת.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה