עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית
הבכיינות הערבית
למדיהו:
--- ציטוט של: דוקא_כך על דצמבר 07, 2007, 03:19:50 ---אתה הרי יודע שהערבים לא ישתנו. "והוא יהיה פרא אדם" זה חוק טבע.
--- סוף ציטוט ---
הערבים בסופו של דבר ישתנו, רק אחרי נפילת האסלאם כמובן. חוץ מזה, היותו של ישמעאל פרא אדם (זה לא חמור בר?) לא אומרת שהערבים יהיו פראי אדם, העניין הוא לא גנים.
דוקא_כך:
--- ציטוט של: למדיהו על דצמבר 07, 2007, 04:01:25 ---הערבים בסופו של דבר ישתנו, רק אחרי נפילת האסלאם כמובן. חוץ מזה, היותו של ישמעאל פרא אדם (זה לא חמור בר?) לא אומרת שהערבים יהיו פראי אדם, העניין הוא לא גנים.
--- סוף ציטוט ---
אני לא מבין למה אתה מקפיד כל כך להיות יפה-נפש ולהדגיש בכל הזדמנות שהבעיה של הישמעאלים היא לא גנטית אלא תרבותית. ראשית כל, מאיפה הוודאות הזו? מה, דיברת עם הקב"ה והוא זה שאמר לך ש"העניין הוא לא גנים"? שנית, אותי לא מעניין אם הם ישתנו או לא ישתנו, והמטרה שלי היא לא להפיל את האיסלאם כדי לשחרר את הערבים מהעול של כת המוות הזו ולהוכיח לכל העולם שאכן, התנהגותם הברברית לא היתה תוצאה של תכנות גנטי אלא השפעה של התרבות שלהם. המטרה שלי היא קידוש השם. יהודים לא משפיעים ישירות, ע"י התערבות בענייני הגוים. תיקון עולם במלכות שדי מבוצע ע"י העם היהודי באמצעות מתן דוגמה אישית, "אור לעמים". אילו הייתי המנהיג של עם ישראל, ואילו הערבים היו ממשיכים לחלל שם שמיים ע"י פגיעה ביהודים או ע"י התגרות בנסיון להציג אותנו כפחדנים, ובכך למעשה לקרוא תגר נגד הקב"ה(!), בוודאי שבתגובה הם היו מקבלים ממני פצצות אטומיות על הראש בלי קשר ליכולת הצבאית שלהם, אפילו אם הם לא היו מהווים איום קיומי. ככלות הכל, מדובר כאן בחילול השם, והחובה שלנו למחוק אותו מיד, ללא דיחוי! כשהאומה הישמעאלית לא רק שמצהירים בגלוי על כוונותיהם לסיים את מלאכתו של היטלר יש"ו, אלא אף פועלים להשגת מטרה זדונית ומרושעת זו, אני בתגובה לא חולם על להיות יפה-נפש ולהיות הפסיכולוג שלהם ולהציל אותם מהתרבות שלהם, אלא אני חושב על המצווה הלאומית שמחייבת אותנו להכרית את עמלק, ולהזכירך, על פי ההלכה עמלק הוא כל עם שמאיים בהשמדה על עם ישראל. אתה מבין את המשמעות של דברי? זה חילול השם שמדינת ישראל שותקת בתגובה לאיומי ההשמדה של הגמד הפרסי אחמדינג'אד! רק על האיומים שלו בהשמדה מגיע לו מספר פצצות אטומיות שימחו את זכר הפרסים האלה, יש"ו. נכון, אמנם היתה להם תרבות לא-מוסלמית עשירה בעבר. אכן, יש מספר לא מבוטל של רפורמיסטים חילוניים שרוצים להסיר את עול האייטולות שרודים בהם. אבל בגדול, זה לא משנה. עונשים הם תמיד קולקטיביים. עצם זה שהאייטולות הם עדיין בשלטון באירן פירושו שרוב העם הפרסי תומך בהם, ועל כן המצווה של מחיית זכר עמלק תקפה לגביהם. אני בטוח שגם בקרב העם העמלקי הקדום, כמו בקרב כל עם, היה מיעוט של נאורים ועדיני נפש שהתנגדו למלחמה נגד עם ישראל, אבל בכל זאת יש לנו מצווה למחות את זכר עמלק לחלוטין, כולל הנשים והילדים. זה נראה ברברי ופרימיטיבי? "כל המרחם על האכזר, סופו להיות אכזר על הרחמן". אין לי שום כוונה לערוך נסיונות על חשבון חיים של יהודים כדי לגלות אם האכזריות הערבית היא תוצר של גנים או של התרבות המוסלמית.
למדיהו:
אני לא מנסה להיות יפה נפש אלא צמוד לעובדות. כמו שהערבים "מרושעים" או פרימיטיבים גנטית, כמו ש"הוכח" בהם שיהודים מזרחיים בעלי איי-קיו נמוך כמוהם גם המחקרים של הגנטיקאי גראו על נחיתות היהודים בפני הגזע הארי. הרופא האמריקאי המהולל מורטון הוכיח מדעית כי השחורים נחותים מנטלית ויכולים לתפקד בעבדות בלבד. המדען הנכבד גודארד הראה מעל לכל ספק שמנת המשכל של מיעוטים -ובכללם יהודים - באמריקה נמוכה בצורה קיצונית. קיביה וברוקה הצרפתים הראו במחקרים מהוללים את נחיתות האפריקאים.
אני ממליץ לך לקרוא את הספר "אין מידה לאדם" מאת המדען וההומניסט החשוב סטיבן ג'יי גולד.מבחן ה-IQ נוצר על־ידי בינה (Binet) בשנת 1908 כדי לבחון ולסייע לילדים עם קשיי למידה קשים, ומעולם לא התיימר לבחון את האוכלוסיה הנורמלית. כשהמבחן נכנס לשימוש בארה''ב, הוא נוצל כדי להוכיח את הנחיתות המנטלית של מהגרים בתחילת המאה ה- 20, ובכך שירת את התנועה למניעת נישואי תערובת וסייע ברציונליזציה של הגבלת מכסות ההגירה. מכאן היתה הדרך קצרה - המבחן נכנס לשימוש בכלל האוכלוסיה במהירות, תוך התעלמות מן המטרות אשר לשמן נוצר. גולד טען כי פסיכולוגים בתחילת המאה ה- 20 שמחו לאמץ כל הוכחה להבדלים תורשתיים בין גזעים, במסגרת הגזענות הכללית בחברה דאז. רק בשנות ה- 30 של המאה הקודמת החלו פסיכולוגים להודות בקיומן של השפעות סביבתיות. גולד וחוקרים אחרים אף ערערו על מהימנותו של מחקר התאומים הזהים: היו שטענו שהמחקר כולו מפוברק, ואחרים טענו כי בשל המספר הנמוך של משתתפים במחקר, הוא אינו מהימן סטטיסטית.
לטיעוניו של גולד מצטרפים חוקרים נוספים, הטוענים כי למוטיבציה משקל גדול בהתפתחות מנטלית תקינה. ילדים מקבוצות אתניות שונות נבדלים במוטיבציה שלהם כתוצאה ממחסור במודלים לחיקוי וכתוצאה מתרבות קהילתית סגורה אשר במקרים מסויימים אינה מעודדת הישגים מנטליים. חוקרים אחרים טוענים להטיה תרבותית של המבחנים, או מצביעים על הנוחות שבהסברים גנטיים - אם תכונות שונות הן מעבר לשליטתנו, הרי שאיננו אחראים להתנהגותנו.
הקשר הסטטיסטי החזק בין מעמד חברתי ומנת המשכל נתפס על־ידי תומכי ההשפעה הסביבתית כהוכחה להשפעות הסביבה. בתגובה, טוענים תומכי הגישה התורשתית כי מנת המשכל משפיעה על מעמד, ולא להיפך: הטפשים־יותר ינועו למעמדות הנמוכים, והחכמים - למעמדות הגבוהים. מכאן והלאה הקשר ברור: ילד שנולד להורים ממעמד נמוך נולד למעשה להורים פחות־חכמים, בעוד שילד להורים ממעמד גבוה נולד להורים חכמים. לביסוס הטענה, מצביעים תומכי הגישה הגנטית על תוצאות מחקרים שונים שהראו כי בעוד מנת המשכל של שחורים נמוכה מזו של לבנים ב-15 נקודות בממוצע, הרי שכאשר הבדלי המעמד מנוטרלים סטטיסטית, יורד הפער ב-4 נקודות בלבד, ל-11 נקודות. גם מבחני משכל חופשיים מהטיות תרבותיות לא הצליחו להוריד יותר מ-4 נקודות מהפער. בנוסף, אינדיאנים בממוצע הם בעלי מנת משכל גבוהה יותר משחורים, למרות שהסביבה בה הם גדלים היא פחות תומכת ומטפחת (פחות חומר קריאה בבית, מצב כלכלי גרוע יותר, הורים בעלי הישגים חינוכיים נמוכים יותר, הורים בעלי שאיפות נמוכות יותר בנוגע לעתיד ילדיהם). ג'נסן טען כי לכולנו פוטנציאל מנטלי גנטי, אשר מגביל את יכולתנו למקסימום מסויים בלי קשר לגורמי סביבה.
טיעונים אלה מופרכים על־ידי תומכי ההסבר הסביבתי כמתעלמים מגורמי סיכון במהלך ההריון, הנפוצים בעיקר בקרב קבוצות ממעמדות נמוכים ומשפיעים על תפקודי המוח של הצאצא (הריון בגיל צעיר, הריונות תכופים, צריכת סמים ואלכוהול במהלך ההריון ותת־תזונה של האם), וכמתעלמים מכך ששליטה בשפה משפיעה על יכולת ההצלחה במבחנים של קבוצות הדוברות אנגלית כשפה שניה או הדוברות דיאלקטים ולא אנגלית סטנדרטית (כמו השחורים בארה''ב הדוברים אבוניקס). בנוסף, מחקרים הראו כי ילדים למשפחות עניות השיגו עד 25 נקודות משכל נוספות כשנבחנו בשנית לאחר התערבות חינוכית.
נץ וגאה בזה:
--- ציטוט של: הַיְּמָנִי הָאֲמִתִּי על דצמבר 07, 2007, 00:40:28 ---זה לא טמון בתרבות...
זה טמון רק בדת!
לפני האיסלום בכוח של כל תושבי פרס,עובדי האלילים הצליחו לבנות תרבות מפוארת.
לאחר שהם הפכו למוסלמים,נכחדה התרבות העשירה של פרס,ולאט לאט הפכו גם הם לרובוטים שמתוכנתים לשינאת יהודים,נוצרים ובערך כל דבר אחר...
--- סוף ציטוט ---
צודק במאה אחוז.
נץ וגאה בזה:
--- ציטוט של: למדיהו על דצמבר 07, 2007, 02:18:18 ---הדת היא נגזרת של התרבות.
--- סוף ציטוט ---
אין לך טעות היסטורית גדולה יותר הימנה, וזה עוד יותר נכון בעידן המידע.
ועוד דבר קטן, ישנם דוגמאות רבות מספור בו בורים ועמי ארצות עלו לגדולה ("עבד כי ימלוך") הן במישור הפוליטי והן במישור הכלכלי, עושר איננו ערובא מוחלטת לחכמה והשכלה (גם ברוני העולם התחתון הם עשירים, וזה לא הופך אותם ואת בניהם ובנותיהם לאיינשטיין בפוטנציה).
ויש גם מספיק גאונים שמתבוססים במי האפסיים של עצמם ונשארים במעמד סוציו-אקונמי נמוך.
סטיטסטיקה היא לא הכל בחיים, סטיסטיקה יוצרת סטריאוטיפ, לעיתים אף אפילו שקרי כעבור זמן מסוים, בייחוד כאשר סטיית התקן במקרים כגון דא, הוא גבוה.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה