כתב נושא: כיצד העובדה שהערבים המוסלמים רוצים בשלום סותרת את דתם  (נקרא 10485 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק זרובבל

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
קודם כל שלום לכולם אני חדש בפורום מקווה להשכיל וללמוד

ואני שואל(שאלה מופנית לחיים בן פסח עקרונית אך אשמח אם גם חבר אחר בפורום יענה)
המוסלמים היושבים בתוך שטחה של מדינת ישראל טוענים כי הם רוצים שלום עם העם היהודי אך על פי חוקיי האסלאם והקוראן למוסלמים אסור בתכלית האיסור להיות נשלטים על ידי עם זר ובמקרה שלנו העם היהודי,כיצד דבר זה מתיישב? האם המוסלמים משקרים ותכניתם אחרת לגמריי?
אשמח עם תענו לי בתודה מראש
                                   זרובבל

מנותק הַיְּמָנִי הָאֲמִתִּי

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • כהנא צדק,מוות למחבלים המוסלמים!!!!!
ישנו מנהג מוסלמי אשר נקרא תקייה.
כאשר הם בעמדה נחותה,אז הם עושים הצגות אבל כאשר הם בעמדת כוח,הם טובחים באויבהם. :tickedoff:
"אין דו קיום איתם!!! אין דו קיום עם סרטן!!!"
]

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
ברוך-הבא לפורום :smil064:
איך הגעת אלינו?
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
כאשר הם בעמדה נחותה,אז הם עושים הצגות אבל כאשר הם בעמדת כוח,הם טובחים באויבהם. :tickedoff:
בס''ד

המינוח העברי המקורי לביטוי ''תכיה'' בלשון האויב הערבי הנאצי יש''ו הוא '' לכופף'' , כלומר שהאויב הערבי הנאצי יש''ו משתמש בתחבולות בכדי לכופף את אויביו , כלומר, הוא מציג כלפי חוץ '' יוזמת שלום '' כאשר הכוונה האמיתית היא להראות את חסידותו המזוייפת בפני שאר אומות העולם , ומאידך הוא שרוצח, אונס , שודד ובוזז באכזריות את העם-היהודי היושב בארץ-הקודש תובב''א . יש סרטונים שלי בנושא זה בהם אני מצטט מספר הדמים המשוקץ שלהם , תמצא אותם באתר הימין האמיתי , או בארכיון דיון כללי .הקב''ה ישלח לנו במהרה גואל-צדק בב''א .
                                                                                          הגולה בארץ  :smil037:
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
זו תורת השלבים של פת"ח(אש"ף).
אש"ף רוצה להשמידנו בשלבים ואילו חמאס מודיע ברש-גלי על רצונו להשמידנו.
לכן אבו-מאזן מכחיש-השואה הרבה יותר מסוכן מחאלד משעל לפי-דעתי.

נכון הגולה-בארץ?

מנותק אושרי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לנצרות, יחי אודין והמטאל :)
תקייה-רמאות.
"הנביא" מוחמד עשה הסכמי "שלום" עם שבטים של יהודים בערב הסעודית,לאחר שמוחמד התחזק הוא טבח ביהודים ובכל מי שלא מוסלמי.וכתוב גם בקוראן המקוללת שיש עדויות שמוחמד אנס ורצח לפחות 3 נשים יהודיות.
כתוב בקוראן ובחדית' שהמוסלמים צריכים לכבוש ת'עולם,כיבוש עולמי וטבח במי שלא מוסלמי אלא אם כן הוא נהפך למוסלמי.
מזכיר ת'נאציזם,הלא ככה?

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
זו תורת השלבים של פת"ח(אש"ף).
אש"ף רוצה להשמידנו בשלבים ואילו חמאס מודיע ברש-גלי על רצונו להשמידנו.
לכן אבו-מאזן מכחיש-השואה הרבה יותר מסוכן מחאלד משעל לפי-דעתי.

נכון הגולה-בארץ?
בס''ד

אכן כך הוא , ידידנו היקר !!
הצבועים מסוכנים בהרבה יותר מאויב מוצהר !! --את האויב אנו מכירים כאויב יש''ו , אולם הצבועים מבין האויב חודרים לתוך האוכלוסי'ה היהודית בעורמה , רוצחים, אונסים ,שודדים ובוזזים בצורה מתוחכמת , תורת השלבים מיושמת בצורה של השתלטות על המדינה מבפנים כפי שחזה גדול-דורנו כמוהר''ר מאיר -דוד כהנא זצוק''ל הי''ד זיע''א , הריבוי הטבעי המאולץ שהאויב הערבי עושה בתוך תחומי ארץ-הקודש , הוא המלחמה האמיתית , ולכן יש לעודד הגירתו מארץ- הקודש בכל מחיר !!
הקב''ה יסייע בעדנו לעשות זאת , וישלח לנו במהרה גואל-צדק בב''א .
                                                                                                הגולה בארץ  :smil037:
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק כהנא צדק

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • בֵּית, יַעֲקֹב--לְכוּ וְנֵלְכָה, בְּאוֹר יְהוָה
    • לשחרר את יגאל עמיר !

כבר עכשיו הם טובחים בנו
אזכרות של יהודים צדיקים ה' יקום דמם !! הרב מאיר דוד כהנא - י"ח בחשון הרב בנימין זאב וטליה כהנא - ה' בטבת ד"ר ברוך גולדשטיין - י"ד באדר עדן נתן זדה - כ"ח בתמוז "יִשְׂמַח צַדִּיק, כִּי-חָזָה נָקָם;    פְּעָמָיו יִרְחַץ, בְּדַם הָרָשָׁע."

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
צריכים להצטרף לפעיליות של חזית יהודית-לאומית של ברוך מרזל.

מנותק כהנא צדק

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • בֵּית, יַעֲקֹב--לְכוּ וְנֵלְכָה, בְּאוֹר יְהוָה
    • לשחרר את יגאל עמיר !
צריכים להצטרף לפעיליות של חזית יהודית-לאומית של ברוך מרזל.

אמרו לי שצריך להרוג 7 ערבים וחתול
ושאלתי למה לפגוע בחתול מסכן
אמרו לי שהיתקבלתי  :2funny:
« עריכה אחרונה: דצמבר 02, 2007, 17:54:50 על ידי כהנא צדק »
אזכרות של יהודים צדיקים ה' יקום דמם !! הרב מאיר דוד כהנא - י"ח בחשון הרב בנימין זאב וטליה כהנא - ה' בטבת ד"ר ברוך גולדשטיין - י"ד באדר עדן נתן זדה - כ"ח בתמוז "יִשְׂמַח צַדִּיק, כִּי-חָזָה נָקָם;    פְּעָמָיו יִרְחַץ, בְּדַם הָרָשָׁע."

מנותק זרובבל

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
ברצוני לדעת השנאה שלכם כלפיי הערבים היא כלפיי כולם או רק כנגד המוסלמים?

מנותק פּז

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
ברצוני לדעת השנאה שלכם כלפיי הערבים היא כלפיי כולם או רק כנגד המוסלמים?
אם השנאה היא כלפיי כל הערבים, אז זוהי שנאה גזענית, שממנה נובע שיש אנשים שחושבים שגזע אחד עדיף על אחר.
אני לא שונא את הערבים מבחינת גזעם, מוצאם המשותף, אלא בגלל האופי וההתנהגות, שלי נראית כאילו רווחת אצל רוב הגזע הזה שנקרא ערבים.
כמובן שאני שונא מוסלמים אדוקים, בגלל הדברים הרעים שיש בדת הזו, אך אני חושב שגם המוסלמים ה"חילוניים" (אש"ף וכד') וגם הערבים הנוצריים רואים בישראל וה"יישות הציונית" אוייב, ולכן גם אותם אני נאלץ לשנוא.
« עריכה אחרונה: דצמבר 03, 2007, 18:05:23 על ידי פּז »

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
אם השנאה היא כלפיי כל הערבים, אז זוהי שנאה גזענית, שממנה נובע שיש אנשים שחושבים שגזע אחד עדיף על אחר.
אני לא שונא את הערבים מבחינת גזעם, מוצאם המשותף, אלא בגלל האופי וההתנהגות, שלי נראית כאילו רווחת אצל רוב הגזע הזה שנקרא ערבים.
כמובן שאני שונא מוסלמים אדוקים, בגלל הדברים הרעים שיש בדת הזו, אך אני חושב שגם המוסלמים ה"חילוניים" (אש"ף וכד') וגם הערבים הנוצריים רואים בישראל וה"יישות הציונית" אוייב, ולכן גם אותם אני נאלץ לשנוא.
השנאה היא על רקע דת, דהיינו השנאה לאיסלם כדת על כל מאמיניו ולא על רקע אתני/גזעי, בין אם הם אדוקים או כאילו חילונים (אין דבר כזה חילונים על פי האיסלם) וכן עראפת וכן אבו מאזן נצפו מתפללים לא פעם ולא פעמיים מתפללים במסגד.
ושגם על פי הפתח' המלחמה בישראל ובמערב נובע היישר מן הג'יהאד, וכן השיתוף פעולה שלהם עם חיזבאללה ואיראן איננו משתמע לשני פנים.
למרות שקם על יסודות קומוניסטיים/נאצריסטיים.
השנאה שלי היא גם לערבים נוצרים החוברים לאחיהם המוסלמים במלחמתם בעם היהודי.
ולכן גם אין כאן פונקציה של זנופוביה אלא של תיאופוביה.
« עריכה אחרונה: דצמבר 03, 2007, 18:43:40 על ידי נץ וגאה בזה »
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק פּז

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
השנאה היא על רקע דת, דהיינו השנאה לאיסלם כדת על כל מאמיניו ולא על רקע אתני/גזעי, בין אם הם אדוקים או כאילו חילונים (אין דבר כזה חילונים על פי האיסלם) וכן עראפת וכן אבו מאזן נצפו מתפללים לא פעם ולא פעמיים מתפללים במסגד.
ושגם על פי הפתח' המלחמה בישראל ובמערב נובע היישר מן הג'יהאד, וכן השיתוף פעולה שלהם עם חיזבאללה ואיראן איננו משתמע לשני פנים.
למרות שקם על יסודות קומוניסטיים/נאצריסטיים.
השנאה שלי היא גם לערבים נוצרים החוברים לאחיהם המוסלמים במלחמתם בעם היהודי.
ולכן גם אין כאן פונקציה של זנופוביה אלא של תיאופוביה.
נץ, יש סיבה לכך ששמתי מבעוד מועד את המילה חילוניים בגרשיים, וזאת משום שבאמת אין דבר כזה מוסלמי חילוני.
אם השנאה שלך היא גם לערבים הנוצריים, איך זה מסתדר עם התיאופוביה שיש לך מהאיסלם, אך לא הקסנופוביה כלפי הערבים?
האם הערבים הנוצריים ניטרליים כלפי ישראל, אך משום שאחיהם המוסלמים נלחמים בה, גם הם שונאים אותה?

(אין צורך להשתמש בגירסא האמריקאית "זנופוביה", כשמקור המילה הוא לטיני, וההגיה הנכונה היא קסנופוביה).
« עריכה אחרונה: דצמבר 03, 2007, 18:58:22 על ידי פּז »

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
נץ, יש סיבה לכך ששמתי מבעוד מועד את המילה חילוניים בגרשיים, וזאת משום שבאמת אין דבר כזה מוסלמי חילוני.
אם השנאה שלך היא גם לערבים הנוצריים, איך זה מסתדר על התיאופוביה שיש לך מהאיסלם?
האם הערבים הנוצריים ניטרליים כלפי ישראל, אך משום שאחיהם המוסלמים נלחמים בה, גם הם שונאים אותה?
השנאה שלי היא לאיסלם ולכל המצטרפים למען מאבקם או נגד כל מי שמנסה להתקומם נגדם, ולכן אני מתעב ושונא שנאת מוות גם את הקומוניסטים וכל ניספחיהם, השנאה שלי לערבים הנוצרים היא ריטליזציה לשנאתם כלפיי הנובעת ישירות משני עיניינים:
1.) טענתם שלא השתנתה שלא כמו החלטת ועידת הותיקן בשנת 1963, שיהודים הם "רוצחי האל" ולכן יש להמשיך להתייחס אליהם כבימים ימימה, כנובע ישירות מגישת Verus Israel, דהיינו הכנסיה כמחליפתה של עם ישראל עליי אדמות, ולא בכדי עד היום הן על מטהו של האפיפיור והן כסימן קבוע בכניסיות המזרחיות הלא אורתודוכסיות/ארמניות, דהיינו נספחים של הכנסיה הקתולית, הכיתוב הוא: INRI דהיינו: Iesus Nazaranus Rex Iudeoum, תרגום: ישו הנצרתי מלך היהודים, ונדמה לי שזה כבר מוכיח את טענתי.
2.) הצטרפותם הנכנעת, הד'ימית, לרוב המוסלמי.

(השתמשתי דווקא במילה "זנופוביה" משום שכך הוגים זאת בשפה האנגלית שהיא במקרה או שלא במקרה שפת האם שלי בשל היותי חצי אמריקאי)
« עריכה אחרונה: דצמבר 03, 2007, 19:05:06 על ידי נץ וגאה בזה »
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק oferst

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
השנאה שלי היא לאיסלם ולכל המצטרפים למען מאבקם או נגד כל מי שמנסה להתקומם נגדם, ולכן אני מתעב ושונא שנאת מוות גם את הקומוניסטים וכל ניספחיהם, השנאה שלי לערבים הנוצרים היא ריטליזציה לשנאתם כלפיי הנובעת ישירות משני עיניינים:
1.) טענתם שלא השתנתה שלא כמו החלטת ועידת הותיקן בשנת 1963, שיהודים הם "רוצחי האל" ולכן יש להמשיך להתייחס אליהם כבימים ימימה, כנובע ישירות מגישת Verus Israel, דהיינו הכנסיה כמחליפתה של עם ישראל עליי אדמות, ולא בכדי עד היום הן על מטהו של האפיפיור והן כסימן קבוע בכניסיות המזרחיות הלא אורתודוכסיות/ארמניות, דהיינו נספחים של הכנסיה הקתולית, הכיתוב הוא: INRI דהיינו: Iesus Nazaranus Rex Iudeoum, תרגום: ישו הנצרתי מלך היהודים, ונדמה לי שזה כבר מוכיח את טענתי.
2.) הצטרפותם הנכנעת, הד'ימית, לרוב המוסלמי.

(השתמשתי דווקא במילה "זנופוביה" משום שכך הוגים זאת בשפה האנגלית שהיא במקרה או שלא במקרה שפת האם שלי בשל היותי חצי אמריקאי)

אבל מה רע במי שמנסה להתקומם נגד האסלאם?

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
אבל מה רע במי שמנסה להתקומם נגד האסלאם?
זהו שהם לא, הם לא מנסים להתקומם, אלא מצטרפים למלחמתם בנו בשם איזהשו בסיס אתני, למרות שהם עצמם לא מבינים שברגע הנצחון הם יישחטו על ידי המוסלמים.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק פּז

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
גם אני חצי אמריקאי, אך זה לא העניין.
פשוט מאוד לראות עפ"י הסיומת פוביה, וע"פי המילה המקורית xeno, שמקור המילה הוא לא מאנגלית-גרמנית, במיוחד אם אנגלית היא במקרה שפת האם שלך.
האם תגיד סייקולוג או פסיכולוג, אייסוטופ או איזוטופ, הומוסקשואל או הומוסקסואל, ואני חושב שהכוונה ברורה.
כשההשכלה האמריקנית משתמשת במילים לטיניות לפילפול והעשרת הדיבור, מילא, אך כשההשכלה הישראלית משתמשת במילים לטיניות בהגייתן האמריקנית, לי זה נראה קצת שטותי.
Hey Fred, did you see the new regulazia for the fizika convention?
מצטער על ה- :offtopic2: .

מנותק oferst

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
זהו שהם לא, הם לא מנסים להתקומם, אלא מצטרפים למלחמתם בנו בשם איזהשו בסיס אתני, למרות שהם עצמם לא מבינים שברגע הנצחון הם יישחטו על ידי המוסלמים.
אה לא משנה, הבנתי את ההודעה הקודמת שלך באופן לא נכון.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
גם אני חצי אמריקאי, אך זה לא העניין.
פשוט מאוד לראות עפ"י הסיומת פוביה, וע"פי המילה המקורית xeno, שמקור המילה הוא לא מאנגלית-גרמנית, במיוחד אם אנגלית היא במקרה שפת האם שלך.
האם תגיד סייקולוג או פסיכולוג, אייסוטופ או איזוטופ, הומוסקשואל או הומוסקסואל, ואני חושב שהכוונה ברורה.
כשההשכלה האמריקנית משתמשת במילים לטיניות לפילפול והעשרת הדיבור, מילא, אך כשההשכלה הישראלית משתמשת במילים לטיניות בהגייתן האמריקנית, לי זה נראה קצת שטותי.
Hey Fred, did you see the new regulazia for the fizika convention?
מצטער על ה- :offtopic2: .
הפעם הצדק איתך, אכן ההשאלה העברית למילים לטיניות עברה הגחכה מסויימת.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל