חדשות ודיונים > דיון כללי
מדינת יהודה - הרבה דיבורים, אך תכל'ס בשטח אין שום דבר
Aaron:
--- ציטוט של: כהנא צדק! על ינואר 15, 2007, 21:09:09 ---
--- ציטוט של: mashras על ינואר 15, 2007, 20:57:13 ---
--- ציטוט של: or_ly על ינואר 15, 2007, 19:36:34 ---אין צורך בהקמת מדינה חדשה!!!!!
צריכים לפעול באמצעים שיש לנו כיום!!!!!!!!
לעשות פעולות שיכנוע להיכנס לממשלה ועוד........
ולא לפעול בדרך ונדליזית וכן אני מכנה את זה כך!!!!!!!
אני יהודיה דתית בעלת דעות ימניות אמיתיות!!!!
ולא כך הייתי רוצה לראות את הימין האמיתי!!!!!!!
זה לא יוביל אותנו לשום מקום!!!
רק להרס עצמי!!
ואני גם לא מבינה את פשר הסטיקר "ישוחרר יגאל אמיר" נכון אני לא יודעת מה באמת קרה באותו הלילה אבל מכאן עד לישוחרר! יש לדרוש חקירה חוזרת ע"י אנשים אחרים!!!
אני מאמינה שאף רב גדול בתורה לא היה מסכים להיתבטאות זו!!! אם הוא רצח אדם שפל ככל שיהיה לא היתה לא הזכול ליטול חייו של אדם יהודי ולא משנה כמה מושחט הוא היה
.
--- סוף ציטוט ---
איכשהו אני מזדהה יותר עם הקו המתון שלך.
ואגב מושחת כותבים עם "ת".
רבין היה מושחט אם היו שוחטים אותו בסכין. אבל כאשר ירה בשלמה אסולין הי"ד (ב1994 מחסידיו של עוזי משולם) כך ירו בו. מידה כנגד מידה.
ועוד דבר, אם ישחררו את ברגותי ימ"ש, אני לא רואה סיבה שלא לשחרר את יגאל עמיר.
--- סוף ציטוט ---
רק בו הוא ירה יש עוד כמה אלפים שחכת...
וחס וחלילה אתם יכולים בכלל להתפשר ולהתחבר לקווים מתונים? איך אנשים בכלל יכולים לעלות בראש שלהם מחשבה שיגאל רוצח וכו..
פשוט אני כל פעם נדהם מחדש רואים את הדברים הפוך בצורה מוחלטת...
בעזרת ה' עוד יבוא היום עוד יבוא גלי וחגי ישוחררו בדמנו וברוחנו נוציא את גואלי ישראל שנמקים בכלא על מעשי הצדיקות שלהם אמן!
--- סוף ציטוט ---
מסכים איתך. יש לשחרר את יגאל וחגי אמיר!. רצח רבין, ימ"ש היה חיוני והציל את מדינת ישראל.
כהנא צדק!:
--- ציטוט של: Aaron על ינואר 15, 2007, 21:12:08 ---
--- ציטוט של: כהנא צדק! על ינואר 15, 2007, 21:09:09 ---
--- ציטוט של: mashras על ינואר 15, 2007, 20:57:13 ---
--- ציטוט של: or_ly על ינואר 15, 2007, 19:36:34 ---אין צורך בהקמת מדינה חדשה!!!!!
צריכים לפעול באמצעים שיש לנו כיום!!!!!!!!
לעשות פעולות שיכנוע להיכנס לממשלה ועוד........
ולא לפעול בדרך ונדליזית וכן אני מכנה את זה כך!!!!!!!
אני יהודיה דתית בעלת דעות ימניות אמיתיות!!!!
ולא כך הייתי רוצה לראות את הימין האמיתי!!!!!!!
זה לא יוביל אותנו לשום מקום!!!
רק להרס עצמי!!
ואני גם לא מבינה את פשר הסטיקר "ישוחרר יגאל אמיר" נכון אני לא יודעת מה באמת קרה באותו הלילה אבל מכאן עד לישוחרר! יש לדרוש חקירה חוזרת ע"י אנשים אחרים!!!
אני מאמינה שאף רב גדול בתורה לא היה מסכים להיתבטאות זו!!! אם הוא רצח אדם שפל ככל שיהיה לא היתה לא הזכול ליטול חייו של אדם יהודי ולא משנה כמה מושחט הוא היה
.
--- סוף ציטוט ---
איכשהו אני מזדהה יותר עם הקו המתון שלך.
ואגב מושחת כותבים עם "ת".
רבין היה מושחט אם היו שוחטים אותו בסכין. אבל כאשר ירה בשלמה אסולין הי"ד (ב1994 מחסידיו של עוזי משולם) כך ירו בו. מידה כנגד מידה.
ועוד דבר, אם ישחררו את ברגותי ימ"ש, אני לא רואה סיבה שלא לשחרר את יגאל עמיר.
--- סוף ציטוט ---
רק בו הוא ירה יש עוד כמה אלפים שחכת...
וחס וחלילה אתם יכולים בכלל להתפשר ולהתחבר לקווים מתונים? איך אנשים בכלל יכולים לעלות בראש שלהם מחשבה שיגאל רוצח וכו..
פשוט אני כל פעם נדהם מחדש רואים את הדברים הפוך בצורה מוחלטת...
בעזרת ה' עוד יבוא היום עוד יבוא גלי וחגי ישוחררו בדמנו וברוחנו נוציא את גואלי ישראל שנמקים בכלא על מעשי הצדיקות שלהם אמן!
--- סוף ציטוט ---
מסכים איתך. יש לשחרר את יגאל וחגי אמיר!. רצח רבין, ימ"ש היה חיוני והציל את מדינת ישראל.
--- סוף ציטוט ---
חברי היקר אהרון, אתה לא יודע עד כמה הציל!
רבין עמד כבר לסגור הסכם עם סוריה להחזרת הגולן ושלא נדבר על מה שהיה לפני זה או מה שהיה בא בעתיד...
בייקר:
הפסקת תשלום מיסים למדינת ישראל היא מרי אזרחי והפרת חוק.לדעתי אנו והשמאל איננו אחים.
לגבי רבין הרוצח מאלטלנה,הבוגד חברו של ערפאת והסיכול הממוקד שעשה בו גלי שלנו:רבין היה קרבן השלום.רבין שהפעיל בתשלום ממשרד ראש הממשלה את הפרובוקטור רביב שהסית לרציחתו למעשה התאבד!השב"כ רצח את רבין וגלי היה קרבן הנסיבות.
קשה לי לבכות על רבין שאחראי לרצח 1500 יהודים ולפציעת 10000 יהודים.
מדינת יהודה צריכה נשק אחרת הערבים יטבחו באחינו המתנחלים.
רק במקרה שהאופציה היא גירוש יש להשאיר את המתנחלים שם ולהצטרף אליהם בהגנה על עצמם.
אין צורך להלחם חלילה במדינת ישראל כי האויב הוא הערבים.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה