חדשות ודיונים > דיון כללי
מדינת יהודה - הרבה דיבורים, אך תכל'ס בשטח אין שום דבר
syudk:
ברור שמדינת יהודה היא האלטרנטיבה ההכרחית היחידה למדינת ישראל המושחתת והמתפוררת.
כבר דיברו על מדינת יהודה אנשים רבים וטובים, אך באופן מעשי אני לא רואה שנעשה משהו.
האם למישהו יש הצעות רציניות איך מתחילים? האם תחילה מפסיקים לשלם מיסים למדינת ישראל ומעבירים את הכסף לקופת המדינה החדשה? כיצד מוציאים את האחריות לביטחון היהודים ביש"ע מידי צהל, ומעבירים אותו לידים יהודיות? האם מפסיקים להתגייס לצהל ובמקום זה מקימים את צבא יהודה? האם אפשר לבנות כלכלה עצמאית? לאור ההתנגדות הצפויה של מדינת ישראל להקמת מדינת יהודה העצמאית, האם יש לבצע את המהלך בכוח?
אני מקווה שמישהו שמבין בעניינים יתחיל לעשות משהו, הזמן הולך ואוזל, ואם אנחנו לא ניקח את גורלנו בידינו, אף אחד לא יעשה זאת במקומנו, וכמובן לא מדינת ישראל הבולשביקית.
כהנא צדק!:
--- ציטוט של: syudk על ינואר 15, 2007, 15:48:44 ---ברור שמדינת יהודה היא האלטרנטיבה ההכרחית היחידה למדינת ישראל המושחתת והמתפוררת.
כבר דיברו על מדינת יהודה אנשים רבים וטובים, אך באופן מעשי אני לא רואה שנעשה משהו.
האם למישהו יש הצעות רציניות איך מתחילים? האם תחילה מפסיקים לשלם מיסים למדינת ישראל ומעבירים את הכסף לקופת המדינה החדשה? כיצד מוציאים את האחריות לביטחון היהודים ביש"ע מידי צהל, ומעבירים אותו לידים יהודיות? האם מפסיקים להתגייס לצהל ובמקום זה מקימים את צבא יהודה? האם אפשר לבנות כלכלה עצמאית? לאור ההתנגדות הצפויה של מדינת ישראל להקמת מדינת יהודה העצמאית, האם יש לבצע את המהלך בכוח?
אני מקווה שמישהו שמבין בעניינים יתחיל לעשות משהו, הזמן הולך ואוזל, ואם אנחנו לא ניקח את גורלנו בידינו, אף אחד לא יעשה זאת במקומנו, וכמובן לא מדינת ישראל הבולשביקית.
--- סוף ציטוט ---
לא עושים דברים כאלו על רגל אחת בכל זאת אפשר לנקוט בכמה צעדים כבר בהתחלה אפשר לגבש רעיון צריכים לשבת על זה כמה אנשים שמבינים בעניין.
liorso:
לפי דעתי בנתייים לא צריך לחשוב על מדינת יהודה כל עוד לא מדברים ברצינות על פינוי יו"ש אין צורך להתפלג אלא לנסות לעשות מהפך.
(כהנא צדק סחה עלייך על האלף הודעות)
Aaron:
כדי להקים מדינה צריך שתיהיה הסכמה בין לאומית - שרוב המדינות בעולם יתמכו בהקמת המדינה. ודבר נוסף - צריך אישור ממדינת ישראל כדי להקים מדינה כי השטח שייך למדינת ישראל.
אבל אין לי מושג איך מתחילים הליך כזה... ולמי פונים...
liorso:
--- ציטוט של: Aaron על ינואר 15, 2007, 16:49:49 ---כדי להקים מדינה צריך שתיהיה הסכמה בין לאומית - שרוב המדינות בעולם יתמכו בהקמת המדינה. ודבר נוסף - צריך אישור ממדינת ישראל כדי להקים מדינה כי השטח שייך למדינת ישראל.
אבל אין לי מושג איך מתחילים הליך כזה... ולמי פונים...
--- סוף ציטוט ---
המדינה הזאת היא לא תיהי מדינה רגילה או לפחות לא תקום כזאת כי אם כן אז הלך עלינו אין לנו סיכוי לשום מדינה. נראה לך שהאו"ם יאשר עוד מדינה יהודית? האנטישמים האלו בכיף היו פוסלים את ישראל נראה לך שהם ירשו עוד מדינה?
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
עבור לתצוגת גירסה מלאה