עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית
כשערבי אומר לי אנחנו היינו פה לפניך...
wjw:
מה אני אמור להגיד לו?
שאומרים לי אתה גזען מה אני אמור להגיד? (אני בעקרון יודע להגיד שאני לא שונא אותם בגל שהם ערבים אלא בגלל הדת שלהם שמטיפה לרצח ובגלל כל מה שהם עושים...)
לתת לי עוד כמה הוכחות שאין פלסטין(אני יודע שאין להם מטבע והם בעצמם אמרו ב-77' אם אני לא טועה שהם סתם עושים את כל הקטע של פלסטין ושפלסטין אומרים עם 'פ' דגושה ולהם אין 'פ' דגושה אלא רק רפויה ככה שזה טעות להגיד פלסטין בלי או דגושה...)
כהנא צדק:
--- ציטוט של: wjw על נובמבר 28, 2007, 14:23:41 ---מה אני אמור להגיד לו?
שאומרים לי אתה גזען מה אני אמור להגיד? (אני בעקרון יודע להגיד שאני לא שונא אותם בגל שהם ערבים אלא בגלל הדת שלהם שמטיפה לרצח ובגלל כל מה שהם עושים...)
לתת לי עוד כמה הוכחות שאין פלסטין(אני יודע שאין להם מטבע והם בעצמם אמרו ב-77' אם אני לא טועה שהם סתם עושים את כל הקטע של פלסטין ושפלסטין אומרים עם 'פ' דגושה ולהם אין 'פ' דגושה אלא רק רפויה ככה שזה טעות להגיד פלסטין בלי או דגושה...)
--- סוף ציטוט ---
1. כנען היו פה לפנינו וזה לא עזר להם, הקדוש ברוך הוא נתן לנו את הארץ
2. הם היו פה אולי לפני השמאלנים ובן גוריון, אבל אנחנו ההינו פה לפני 2000 שנה
ימני_גאה:
חחחחחחה! זה התירוץ של הערבים לכבוש את א"י! הם תמיד אומרים את זה למרות שזה לא נכון!! איזו אירוניה :2funny:
wjw:
חח אני יודע שזה תירוץ שלהם ושל כל שמאלנים השאלה איזה משפט ככה אני כול להביא להם שהם יסתמו את הפה
ויעלמו מבושה...
כהנא צדק:
--- ציטוט של: wjw על נובמבר 29, 2007, 01:05:49 ---הם יסתמו את הפה
ויעלמו מבושה...
--- סוף ציטוט ---
אתה יודע, אתמול הרב בבית הכנסת אמר לנו "רשעים לא עושים תשובה בפתח של הגהינום"
אל תחפש שהם יגידו שאתה צודק, אל תחפש שהם היתביישו
פשוט מאוד חשוב לציין שהקדוש ברוך הוא קובע כן את העיניינין, הוא נתן לנו את הארץ, שימשיכו לדבר עד שהקדוש ברוך הוא יסתום את הפה שלהם :)
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
עבור לתצוגת גירסה מלאה