עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית
כשערבי אומר לי אנחנו היינו פה לפניך...
Aaron:
רוב הערבים באו לכאן לאחר שהתחלו עליות היהודים לא"י. הערבים המסריחים ראו שהיהודים חוזרים לאדמתם והגרו לא"י מירדן, סוריה, לבנון ומצריים. תשאל את הערבי הזה מאיפה סבא שלו והוא יגיד לך שהוא מאיזה מדינה ערבית אחרת. בתכלס, המדינה הערבית הלגיטימית היחידה שיש לה זכות להתקיים היא ערב הסעודית. ירדן, לבנון, סוריה ומצריים זה שטח כבוש של א"י.
וכמו שכהנא צדק אמר, גם אם הם היו פה לפנינו, אז מה? גם האינדיאנים היו באמריקה לפני האמריקאים, אצלינו זה גם דבר שונה, הקב"ה הבטיח לנו את ארץ הקודש. ונגיד שמישהו לא מאמין בתנ"ך ולא מאמין בה' - אז יש לי עוד סיבה בשבילו, לערבושים יש 22 מדינות שזה פי 600 ממה שיש לנו, כל המדינות שלהם זה כמעט חצי מכדור הארץ, לעם היהודי יש בקושי מדינה אחת קטנה שרוב העולם מכיר בא.
לערבי הזה יש 22 מדינות ענקיות שהוא יכול להגר אליהם, לנו יש מדינה אחת מסכנה בלי משאבים, בלי כלום, אצלינו זה או יש או אין בכלל. צריך להיות נוכל, חזיר נאצי מנוול ומכוער בשביל לדרוש עוד מדינה ערבית. 99% מהמזה"ת שייך לערבים.
wjw:
כהנא צדק,אהרן תודה רבה לכם יישר כוח!
:)
IRON_MAN:
ומה אני אמור להגיד לערבי/שמאלני שאומר לי שבגלל שמסגד אל-אקצא קדוש למוסלמים אז בגלל זה יש להם גם "זכות" כביכול על ארץ-ישראל?
כהנא צדק:
--- ציטוט של: רן הכהניסט על נובמבר 29, 2007, 19:29:54 ---ומה אני אמור להגיד לערבי/שמאלני שאומר לי שבגלל שמסגד אל-אקצא קדוש למוסלמים אז בגלל זה יש להם גם "זכות" כביכול על ארץ-ישראל?
--- סוף ציטוט ---
1. הקדוש ברוך הוא נתן לה את הארץ
2. אם אני אבנה מחר ספסל בחצר של מישהו ויטען כי הוא קדוש ולכן יש לי זכות על כל הוילה של אותו אחד
3. תמיד אפשר להרוס את אל אקצה
4. מה צריך לעניין אותנו מה ערבי חושב?! הקדוש ברוך הוא נתן לנו את הארץ, זה לא מספיק ?!?!
נץ וגאה בזה:
כמה תוספות לדברים הנכונים ברובם שכבר נאמרו לעיל:
א.) מעל 85% סיכויים שהערבי הזה שקרן בריבוע, כי הרוב המוחלט של הערבים הגיע לפה אחרי הכיבוש הבריטי של השטח במלחמת העולם הראשונה.
ב.) טעויות הסטוריות צריך לתקן ומעל לכל את הכיבושים של הח'ליף השני עומר איבן אל חטאב מהמאה ה-7 לספירה.
ג.) לא ירושלים, ולא כל השטח שבין הירדן לים התיכון לא היווה מעולם כל חשיבות- לא דתית- לא צבאית- לא אדמניסטרטיבית/ממשלית- לא מחוזית- לא כלכלית עבור איזהשהו גורם איסלמי כל שהוא עד הצהרת בלפור, כל העניין הוא בגדר סחטנות גרידא.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה