0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
מי שלא הגיעו להפגנה נגד ועידת אנאפוליס היו דווקא שני מנהיגים בולטים בימין הישראלי: חברי הנכנסת אריה אלדד ואפי איתם מהאיחוד הלאומי-מפד"ל. השניים הודיעו כי הם מחרימים את ההפגנה בגלל שישתתפו בה חברי כנסת מש"ס וישראל ביתנו, שתי סיעות החברות בקואליציה של אולמרט. כל-הכבוד לאריה אלדד
ההפגנה הייתה קישלון חמור.סילחו לי אבל 10,000 (אם להאמין לערוץ 7) או כ-12,000 (כמו שאמרו ברדיו) או כמובן כמו שאמרו בתחנה אחרת כימאת 10,000 זה כלום.אני בטוח שאילו האופוזציה לא הייתה מחרימה את ההפגנה והיה יותר פירסום 100,000 היוא נעמדים שם.
בס"ד,כול האולפנה ומלא אנשים לא באו בגלל שזה של מועצת פשע!אבל הי'יתה חסימת כבישים בירושלים אבל לא הי'יתי בה..כי הי'יתי תקועה בדרך מחומש למעלה לבונה..קיצר עכשיו מתחילים חסימות כבישים והפגנות..
בס"ד,בצפר(של בנות)..אני לא שונאת את כולם..אני שונאת שמאלנים וכאלו שמשחקים אותה ימנים ומטעים את הציבור!
בואנה את מה הבעיות שלך?!לא מועצת פשע ולא נעלייםאם את חושבת שתעשי משהו יותר טוב קחי את החברות מהאולפנה והחברים מחומש ונראה מה תעשועוד אחת חושבת שהיא מבינה
אני מנהל דיון כמו שצריךפשוט כך אני מדבר לפעמים..מה זה משנה מה עושים מועצת יש"ע?העיקר שהם מנסים להשפיע על הוועידה..
משנה ועוד איך,היסטוריה ועבר תמיד חשובים.מועצת פשע בגדו במתנחלים בגירוש מגוש קטיף וצפון השומרון.
אבל מה עדיף, לא להפגין בכלל?