חדשות ודיונים > דיון כללי
תשמעו חברים אתם לא חושבים שאנחנו קצת מכבידים על חיים?..
כהנא צדק!:
--- ציטוט של: liorso על ינואר 14, 2007, 19:31:42 ---מסכים לכן לא שאלתי אותו שאלות הרבה זמן ועכשיו שאלתי אבל לא רק על דעת עצמי. אם לא נגביל את עצמינו באופן אישי אני חושב שיהיה מכובד שכל אחד יגביל את עצמו.
--- סוף ציטוט ---
בכל זאת האפקט של הגלבה עצמית לא ממש יעזור למה יגידו נו מה זה משנה לא יגידו לנו כלום במילא אז עוד שאלה וככה כולם בסוף יעשו...
אם תהיה הגבלה של אחד המנהלים אז כמובן שזה כבר יהיה יותר מסודר.
liorso:
--- ציטוט של: כהנא צדק! על ינואר 14, 2007, 19:34:13 ---
--- ציטוט של: liorso על ינואר 14, 2007, 19:31:42 ---מסכים לכן לא שאלתי אותו שאלות הרבה זמן ועכשיו שאלתי אבל לא רק על דעת עצמי. אם לא נגביל את עצמינו באופן אישי אני חושב שיהיה מכובד שכל אחד יגביל את עצמו.
--- סוף ציטוט ---
בכל זאת האפקט של הגלבה עצמית לא ממש יעזור למה יגידו נו מה זה משנה לא יגידו לנו כלום במילא אז עוד שאלה וככה כולם בסוף יעשו...
--- סוף ציטוט ---
נכון אבל אני מכבד את רוב הגולשים כאן ומאמין שהם מכבדים מספיק את חיים בשביל לדעת להגביל. אני מאמין שלעז בתור מנהל יהיה קשה בדיוק לשים קרטיריונים של הגבלה.
כהנא צדק!:
--- ציטוט של: liorso על ינואר 14, 2007, 19:37:38 ---
--- ציטוט של: כהנא צדק! על ינואר 14, 2007, 19:34:13 ---
--- סוף ציטוט ---
--- סוף ציטוט ---
נכון אבל אני מכבד את רוב הגולשים כאן ומאמין שהם מכבדים מספיק את חיים בשביל לדעת להגביל. אני מאמין שלעז בתור מנהל יהיה קשה בדיוק לשים קרטיריונים של הגבלה.
--- סוף ציטוט ---
נכון אני יודע אבל בכל זאת איפה ההתחשבות בחיים שלנו...
עז77:
חברים, אל תדאגו לחיים הוא יודע לתכנן את השידור לפי שיקוליו,
סתם לצורך ההשוואה בתוכנית האמריקאית נשאלים בממוצע 50 שאלות בכל תוכנית!!
חיים מדלג על חלק, ועל חלק עונה בקצרה - וכמובן שאם חיים רוצה יש לו את היכולת להגביל בעצמו.
חיים ילד גדול, ככה שאין אין מה לדאוג..
כהנא צדק!:
--- ציטוט של: עז77 על ינואר 14, 2007, 19:42:42 ---חברים, אל תדאגו לחיים הוא יודע לתכנן את השידור לפי שיקוליו,
סתם לצורך ההשוואה בתוכנית האמריקאית נשאלים בממוצע 50 שאלות בכל תוכנית!!
חיים מדלג על חלק, ועל חלק עונה בקצרה - וכמובן שאם חיים רוצה יש לו את היכולת להגביל בעצמו.
חיים ילד גדול, ככה שאין אין מה לדאוג..
--- סוף ציטוט ---
בכל זאת עז חיים פה עונה על כל שאלה ושאלה ומשקיע על כל שאלה בטוח הוא רוצה קצת הקלה בזה ולא אומר.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה