חדשות ודיונים > דיון כללי
תשמעו חברים אתם לא חושבים שאנחנו קצת מכבידים על חיים?..
כהנא צדק!:
תשמעו אנחנו באשכול שאלות שואלים את חיים כמעט 25 שאלות שרוב השאלות מתפצלות לכמה שאלות חיים יושב כמעט שלוש שעות כל שבוע בנוסף ל-2 תוכנית בעברית כל שבוע ולא נדבר על התוכנית והשאלות באנגלית.
תשמעו מהזמן הקצר שאני פה למדתי שחיים אדם מאוד מיוחד והוא בחיים לא יעיר לנו והוא יישב שעות גם אם יהיו 1000 שאלות!
בוא נעשה לו קצת הקלות בדברים האלה זה לא הכי קל, אולי נוריד את כמות השאלות נגביל קצת בכל זאת חיים בן אדם הוא לא איזה משהו שמטעינים והכול חוזר לקדמתו בנוסף לזה שהוא בקושי ישן ונתחשב גם בגיל...
mashras:
אכן כן.
אם הייתי מנהל הפורום הזה, הייתי מגביל לשאלה אחת לכל אחד בכל שבוע.
הייתי מגביל את מספר המילים בהודעה.
הייתי גם מגביל את מספר השאלות בתוכנית. (לא משהו קבוע - תלוי בשאלות).
[אני יודע שעז77 מרים גבה כעת, אבל זה אפשרי].
אני אישית מעוניין לשאול שאלות, אבל אני רואה כעת כמה כבר שאלו, ואני לא רוצה לשאול יותר.
חוץ מיזה אני רוצה להעיר שיש פה אנשים באתר הזה שמורידים את הרמה של האתר עם השאלות שלהם, ומוסיפים כאב ראש לחיים שלנו.
Aaron:
אני חושב שצריך לאפשר לכל אחד לשאול שאלה אחת בלבד כל תוכנית. ובלי חפירות של 10 שורות, אלא אם כן מדובר במשהו באמת חשוב. וצריך להגביל את כמות ההודעות באשכול "שאלו את הימין האמיתי".
כי כמו שאמר "כהנא צדק!" חיים לא יעיר לנו אם קשה לו לענות על כ"כ הרבה שאלות, הוא פשוט יתמודד עם הקושי... וחבל עליו, צריך לתת לו לנוח.
כהנא צדק!:
--- ציטוט של: Aaron על ינואר 14, 2007, 19:11:12 ---אני חושב שצריך לאפשר לכל אחד לשאול שאלה אחת בלבד כל תוכנית. ובלי חפירות של 10 שורות, אלא אם כן מדובר במשהו באמת חשוב. וצריך להגביל את כמות ההודעות באשכול "שאלו את הימין האמיתי".
כי כמו שאמר "כהנא צדק!" חיים לא יעיר לנו אם קשה לו לענות על כ"כ הרבה שאלות, הוא פשוט יתמודד עם הקושי... וחבל עליו, צריך לתת לו לנוח.
--- סוף ציטוט ---
כמובן את צודק אהרון וגם mashras אנחנו חייבים להפחית לפחות שלכל אחד תהיה שאלה אחד וגם עניינית אפשר גם להגביל את כמות השאלות בערך ל-10-15 משהו כזה ככה אין לו כאב ראש גם משאלות לא קשורות וגם כל השאלות ענייניות.
liorso:
מסכים לכן לא שאלתי אותו שאלות הרבה זמן ועכשיו שאלתי אבל לא רק על דעת עצמי. אם לא נגביל את עצמינו באופן אישי אני חושב שיהיה מכובד שכל אחד יגביל את עצמו.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
עבור לתצוגת גירסה מלאה