עמלק ואויבי ישראל > המאבק על ארץ ישראל

האויב הדרוזי הוא זאב בעור של כבש, החוצה !!!

<< < (7/9) > >>

יהודי הררי:
מסכים עם ZELHAR

לפעמים מצחיק אותי לראות אנשי ימין מסיתים נגד כל מי שהוא לא יהודי.
יש אנשי ימין שאפילו לא רק מכירים תודה לגוים אשר עזרו ועוזרים לנו, אלא גם מסיתים נגדם.

אם זה נגד האוונגליסטים , אנשי ימין אירופאים, דרוזים וצ'רקסים....וכו'.

עם התנהגות כזאת אתם לא תגיעו רחוק בכלל. 

ללא בני ברית לא נצליח לשרוד!

ולגבי הדרוזים, מוזר לי לראות לראות את התגובה הרדודה של נץ, שהוא לדעתי אחד האנשים המשכילים ביותר בפורום הזה.

נכון , הדרוזים מכירים בבעלי ברית חזקים, אך לא רק. למשל הדרוזים חברו לשיעים בלבנון בתקופה שהשיעים היו חלשים ומושפלים.
הדת הדרוזית, זו היא בעצם כת שפרשה מהשיעה.

נכון, יכול מאוד להיות שבשעת אמת היו דרוזים שיחברו לאוייבנו.

נכון, חלקם הגדול של הדרוזים ברמת הגולן לא מכירים בישראל.

אך, הייתה מלחמת יום-הכיפורים (שעת אמת) והדרוזים עמדו לצידנו , לחמו, ונפלו.

קצת כבוד לחיילים הדרוזים לא תזיק. הרבה מהם היום ישראלים לכל דבר, שאפילו קשה להבדיל ביניהם ליהודים.

נץ וגאה בזה:

--- ציטוט של: יהודי הררי על ספטמבר 09, 2009, 20:18:57 ---ולגבי הדרוזים, מוזר לי לראות לראות את התגובה הרדודה של נץ, שהוא לדעתי אחד האנשים המשכילים ביותר בפורום הזה.

--- סוף ציטוט ---
תגובתו של נץ לא רדודה כלל, לא כנראה לא קראת את דבריי בעיון לעומק ועברת על דבריי ברפרוף או באופן שטחי.
כתבתי במפורש שהדרוזים אינם עשויים מעור אחד ויש להפריד הפרדה גמורה בין אלו שבגליל לבין אלו שבגולן, לבין אלו שבסוריה לבין אלו שבלבנון, כל קבוצה התעצבה אחרת לנוכח המדינות שהם נפלו תחת שליטתן.
הדרוזים בגליל מגלים נאמנות כמעט מוחלטת (גם הם לא עשויים מקשה אחת,יש כאלו בעייתיים בייחוד אלו המצביעים למפלגות ערביות בישראל)
מהומות פקיעין, השישו ושימחו שיש ביניהם ובין הערבים הנוצרים מדי פעם בפעם, ועוד כהנה וכהנה, מראה שיש לשים עליהם עין (וגם את זה הדגשתי).
נכון, ישנם גורמים בקרב הדרוזים, שעדיפים עשרות מונים על יותר מכמה יהודונים שאנחנו מכירים משכבר הימים.

gambito:
נץ אני אחזור על זה עוד פעם לא מעניינים אותי הדרוזים של סוריה
ו לבנון הם לא שייכים אלינו אני מדבר על הדרוזים של הגליל!!!
ועוד פעם אני אחזור גם על זה שאז מה שיש דרוזים שתומכים במפלגות ערביות? כמו שאמרתי יש מלא כאלה שקוראים לעצמם
יהודים ו תומכים בצורה גלויה בחמאס ובעוד אירגוני טרור גם ב עדה הדרוזית יש בוגדים בדיוק כמו אצלנו לשנינו יש אותה בעיה!!!!
ונץ  ואליד ג'ונבלאט  הוא קומוניסט עלוב עוד לפניי היותו מנהיג הדרוזים בלבנון ולפי מה שהבנתי היום הוא דווקא נגד סוריה ותומך
בפירוק חיזבאללה!!!

נץ וגאה בזה:

--- ציטוט של: gambito על ספטמבר 10, 2009, 07:22:18 ---נץ אני אחזור על זה עוד פעם לא מעניינים אותי הדרוזים של סוריה
ו לבנון הם לא שייכים אלינו אני מדבר על הדרוזים של הגליל!!!
ועוד פעם אני אחזור גם על זה שאז מה שיש דרוזים שתומכים במפלגות ערביות? כמו שאמרתי יש מלא כאלה שקוראים לעצמם
יהודים ו תומכים בצורה גלויה בחמאס ובעוד אירגוני טרור גם ב עדה הדרוזית יש בוגדים בדיוק כמו אצלנו לשנינו יש אותה בעיה!!!!
ונץ  ואליד ג'ונבלאט  הוא קומוניסט עלוב עוד לפניי היותו מנהיג הדרוזים בלבנון ולפי מה שהבנתי היום הוא דווקא נגד סוריה ותומך
בפירוק חיזבאללה!!!

--- סוף ציטוט ---
קודם כל, הדרוזים בגליל לא עושים את ההפרדה הזו שאתה עושה, ואם אתה חושב שאתה יכול לעשות את הניתוק המלאכותי בין הדרוזים בלחיצת כפתור, אזי אתה מוזמן לגור  בבועה על הירח.

gambito:
אוקיי נץ עוד פעם אני יחזור לא מעניינים אותי הדרוזים של לבנון וסוריה כי הם לא אזרחיי ישראל  ואם הדרוזים של ישראל בגליל
כן נאמנים לישראל ומשרתים בצבא וחלק גדול הם ניצב במחנה הימני ואני יפתיע אותך חלק מהם גם לומדים תורה בשביל ללמוד יותר על היהדות ובקשר לזה שהם לא עושים הפרדה זה לא משנה
כי אני בטוח שדרוזי ציוני אוהד ישראל שגדל על נאמנות ואהבת ישראל בטוח לא ימקם את עצמו עם סאמיר קונטר רוצח הילדים ימ"ו וואליד ג'ונבלאט הקומוניסט החולה!!

ואל תשכח שבלבנון היו ערבים נוצרים שתמכו בקשר עם ישראל למשל צד"ל ומפלגת הכאתייב ואנחנו ברחנו מלבנון בעזרתו של
אהוד ברדאק ונטשנו אותם!!!
אנשים כמוכם מחפשים רק אויבים במקום חברים וזה לא תורם לנו
בכלום והרב כהנא טיפח לא מעט יחסי ידידות עם תנועות לאומניות
בארה"ב ובארופה!!!!כמו אגודת ג'ון בירץ' ועוד.
לדעתי דיון מיותר וסתמי שעוסק בחיפוש אויבים!

ובזה אני מבקש לסיים את הוויכוח המיותר!!

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה