עמלק ואויבי ישראל > המאבק על ארץ ישראל
האויב הדרוזי הוא זאב בעור של כבש, החוצה !!!
arielshasha:
שכחתם מה שהחלאות האלה עשו ליהודים בפקיעין?
gambito:
ואלה אז אתה לא מבין שום דבר על הדרוזים הלוואי שיהיו לנו יהודים כאלה הדרוזים לא סובלים ערבים יש מלא דרוזים ימניים
כמו איוב קרא אז תפסיקו לזיין את השכל על הדרוזים!!!!
כי לא יצא לכם להכיר דרוזים זאת הבעיה!!!
ותאמינו לי שהם נאמנים בכל מידת הנאמנות !!!
זה שיש דרוזים אוהדיי אחמד טיבי הנאצי אז מה ? חסר יהודים אוהדיי עראפאת?
מה הקשר לעזאזל דרוזים של סוריה ולבנון אותי מעניינים הדרוזים של ישראל שהם יותר יהודים מהשמאל הנאצי ימ"ו
אז "כהנא צדק" תלמד עובדות לפניי שאתה מזיין לכולנו במוח!!
והגדוד חרב שאיבד חיילים בלבנון השנייה מה אתה יודע עליו אה?
אני מכיר מהגדוד הרבה חברה שהם ציונים אמיתיים יותר מהיודנריין השמאלנאצי השאלה היא מה אתה יודע על הדרוזים
והייתי הרבה בפקיעין שמה לטענתך היה "פוגרום" ביהודים והירגשתי שם יותר בן בית מאשר בתל אביב השמאלנית
והייתי שם אחריי ה"פוגרום" הבעיה היא שהתשקורת הבולשביקית ניפחה את הסיפור ביחד עם המחבלים הערביים מהכנסת
קיצר אין שכל אין דאגות נכון "כהנא צדק" תסיים בית ספר תלך לצבא ואז דבר איתנו!!!
zelhar:
יש כמה הבדלים גדולים מאוד בין הדרוזים (אזרחי ישראל) לערבים:
א. דרוזים לא דורשים ריבונות, "הגדרה עצמית" אוטונומיה וכו'.
ב. מכירים בריבונות המדינה.
ג. מבחינה דתית הם בדלנים, לא מנסים לכפות את אמונתם ומתנגדים לנישואי תערובת.
רובם אזרחים נאמנים של מדינת ישראל. נכון שיש לצערי גם דמיון בינם בינם לבין הערבים בעניינים כמו זלזול בחוק בתוך הכפרים שלהם ובנייה לא חוקית על אדמות מדינה. בעקרון הם לא אויב שלנו. יש דרוזים בוגדים, לא בטוח שזו בדיוק ההגדרה הנכונה כי אינם יהודים, אבל בכל מקרה דרוזי שתומך בבל"ד לדעתי צריך לשגר מפה לסוריה (אבל כך גם את היהודונים תומכי בל"ד).
gambito:
zelhar - ברור ונכון מה שאמרת אבל תסכים איתי שאנשים כמו
"כהנא צדק" ועוד כותבים פה שטויות חסרות בסיס וידע וכנראה
לא סיימו בית ספר עדיין והם רק מחפשים אויבים ולא חברים
האנשים האלו צריכים ללכת לצבא ומהר שילמדו משהו על הדרוזים
במקום לכתוב בולשיט חסר בסיס!!!!
ובקשר לדרוזים תומכיי בל"ד אז מה מפתיע גם אצלם יש בוגדים בעדתם בדיוק כמו אצלנו יש יהודים תומכיי בל"ד ,חמאס, חזית עממית ,חזית דמוקרטית ועוד לדעתי הדרוזים נכס לישראל ורצוי לבוגדיי השמאל והחרדים ללמוד מהם משהו על נאמנות , ציונות ואהבת הארץ כי חסר בהם הרבה מהדרים האלה!!!
zelhar:
אני מסכים שמאחורי הדברים של "כהנא צדק" יש חוסר בסיסי במידע וכן שימוש לא נכון בהכללה. אני לא חושב שאנחנו צריכים לייצר לעצמנו אויבים חדשים וגם לא בעד גישה של זלזול והכללה לגבי הגויים, גישה של "כולם שונאים אותנו", וגישה של "אני ואפסי עוד". לגישה כזאת קוראים קיצוניות.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה