כתב נושא: "ראיתי את המראות מחברון, והתביישתי"  (נקרא 4797 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
"ראיתי את המראות מחברון, והתביישתי"
« ב- : ינואר 14, 2007, 14:20:02 »
ראש הממשלה אהוד אולמרט התייחס בישיבת הממשלה לסרטון המציג מתנחלת מתגרה בפלשתינית: "רשע שאין להשלים עמו". ועדת שרים תבחן מתן סמכויות שיטור לחיילים המוצבים בחברון.

כמו ישראלים רבים, גם ראש הממשלה אהוד אולמרט צפה בתמונות הקשות שהציגו מתנחלת בחברון משפילה פלשתינית. "ראיתי את זה והתביישתי", אמר אולמרט בישיבת הממשלה. בעקבות המקרה תוקם ועדת שרים מיוחדת, שתבדוק דרכים להחמרת אכיפת החוק על מתנחלי חברון, ובין היתר תיבחן האפשרות להעניק לחיילים סמכויות שיטור כלפי אזרחים.

בישיבת הממשלה שיתף ראש הממשלה את השרים בתחושותיו נוכח הצפייה באירועים בעיר האבות. "פשוט התביישתי. עומדת יהודיה מול פלשתינית ומדברת כפי שדיברה, זה רשע והתגרות". 
אולמרט ציין כי "אפשר להיות בעד או נגד ההתיישבות בחברון אך אני מצפה מכולם, כולל ראשי ההתיישבות, להסתייגות מהדברים המביעים ברוטאליות, התנשאות ובוז שאי אפשר להשלים איתם". לדברי ראש הממשלה, אותה צעירה מוציאה "שם רע לכל הציבור הזה".

גם שר הביטחון, עמיר פרץ, נדרש לתקרית המשפילה בין תושבת חברון יפעת אלקובי והפלשתינית ממשפחת אבו-עיישה. "אני מגנה את האירוע בחברון, הדבר מבזה את מדינת ישראל". פרץ הוסיף כי בתמונות נראה חייל ש"עומד חסר אונים מבלי יכולת להתערב, וזאת מפני שהוא איננו בעל סמכויות אכיפה".

יגאל=גואל

ע        מ        י       ר
 =       =       =      =  עמו    מאת    יצחק        רבין [img]http://www.zix.co.il/images/11924785.gif[/i

מנותק דוקא_כך

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ופדויי ה' ישובון ובאו ציון ברינה
בעניין: "ראיתי את המראות מחברון, והתביישתי"
« להגיב #1 ב- : ינואר 15, 2007, 03:03:25 »
הוא לא מתבייש בזה ששני בניו מעדיפים לגור בגלות.  הוא לא מתבייש בזה שבתו חולת נפש שקוראת לרמטכ"ל "נאצי" ו"רוצח".  הוא לא מתבייש בזה שתחת הנהגתו נרצחו מאות יהודים חפים מפשע.  הוא לא מתבייש בזה שתחת הנהגתו גורשו אלפי יהודים מבתיהם ומאדמותיהם.  הוא לא מתבייש בזה שיהונתן פולארד נמק מעל כ' שנים בכלא אמריקאי ואף ממשלה בישראל לא נקפה אצבע עבורו.  הוא לא מתבייש בזה שהוא מעורב בפרשיות שחיתות מכאן ועד הודעה חדשה.

ואתם יודעים במה אני מתבייש?  אני מתבייש בזה שאולמרט עדיין בחיים.
יהונתן פולארד
ראובן מנינג
יגאל עמיר
חגי עמיר
עופר גמליאל
שלמה דביר
ירדן מורג
דוד אמויאל
חזקיהו עמי פופר
גור המל
ישי שליסל
דני טיקמן
ג'וליאן סופיר
ארנולד ישראלוב
רחמים לוטטי
חברי מחתרת בת-עין
יונה אברושמי
יבגני גרוסמן
אלכסנדר רבינוביץ'
מורדי הראל
אליצור הראל

בייקר

• אורח
« להגיב #2 ב- : ינואר 15, 2007, 11:51:46 »
אני מתבייש בהתנהגות הערבים בחברון.

Aaron

• אורח
« להגיב #3 ב- : ינואר 15, 2007, 14:24:24 »
אני מתבייש בזה שערבים עדיין חיים בחברון. חברון שייכת ליהודים.

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
« להגיב #4 ב- : ינואר 15, 2007, 15:00:32 »
אני מתבייש בזה שערבים עדיין חיים בחברון. חברון שייכת ליהודים.
שייכת לנו ובקושי אנחנו שמה..
יגאל=גואל

=       =       =      =  עמו    מאת    יצחק        רבין [img]http://www.zix.co.il/images/11924785.gif[/i

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #5 ב- : ינואר 18, 2007, 22:58:23 »
המראות שאני התביישתי בהם היא המדינה הזו מאז מלחמת ששת הימים, נבלות שונאי עצמם שמכרו את עמם ושטחי מולדתם לעדת חלאות תת המין האנושי בעד "פיסת נייר".
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
« להגיב #6 ב- : ינואר 18, 2007, 23:01:59 »
המראות שאני התביישתי בהם היא המדינה הזו מאז מלחמת ששת הימים, נבלות שונאי עצמם שמכרו את עמם ושטחי מולדתם לעדת חלאות תת המין האנושי בעד "פיסת נייר".
ועוד מי אומר שהוא מתבייש האפס המוחלט שלא תרם כלום אלה רק לקח חיים של יהודים.
יגאל=גואל