חדשות ודיונים > דיון כללי

- שימו לב! אזהרה על איסוף מידע על גולשים בפורום -

<< < (3/5) > >>

DolphinBoy:
ידעתי שהוא פסיכי גם לי הוא שלח  >:(

(ללא נושא)
« נשלח אל: DolphinBoy ב- : יום שבת 13 לינואר 2007 - שעה 21:15 »
   ציטוטציטוט תגובהתגובה הסר הודעה זוהסרה
מה רע בלכתוב כך מני דברים כאלה? למה נתנו לנו פונטים? בשביל לא להיות שטחיים ומשעממים !
אני ילדותי? מה אני יעשה. יש לי בלאק אאוט אני לא מרגיש כך.
תגיד צדיק. מה אתה עושה בחיים? נשוי? רווק? חילוני? דתי? איפה גר וכו'?
דווח למנהל

בייקר:
לי אין מה לחשוש פרטי ידועים לגולשים אחרים בפורומים אחרים.כל עוד אני עובד לפרנסתי אין לי ממה לחשוש.
מי שהחשידו אותו שלא בצדק כסוכן הוא איתמר בן גביר.
מי שמשתמש בביטוי נאצי הוא חיים בן פסח וגולשים אחרים כאן ובאינטרנט בכלל כולל שמאלנים.
גם בפורומים אחרים גולשים מתיידדים אחד עם השני ומוסרים פרטים.
שמי הפרטי ידוע לאלפי אנשים,עבודתי גלויה,ברגע שרואים אותי מראי וגילי נחשף.
אגב לי היה חבר שעבד בשב"כ במחלקה הערבית ואם אני כה מסוכן הוא עצמו היה חושף את פרטי לשב"כ.
אני פירסמתי פרטים עלי בפורומים פתוחים.
האם אני גנב או חייב למישהו כסף?להפך.

בייקר:
גם אם נחשוש מכל גולש הפורום לא יגדל.בואו נניח שחלק פועלים בארגונם של איתמר ופדרמן האם הם לא נחשפים כך ונפגשים.מה משנה שמי הפרטי?
יתרה מכך אם לפני הבחירות נעזור למרזל ולחזית או שנעזור למתנחלים בעת פינוי גם נחשף.
אם נתרום כסף לישיבת הרעיון היהודי פרטינו יחשפו.
ממה נפשכם?אם הפורום הזה וכתיבה בו לא חוקית אז מה אנו עושים כאן?
אם רשימת מרזל לא חוקית למה בייניש אישרה אותה?אולי השב"כ יעצור את בייניש בחשד סיוע לארגון טרור?
אנשים חייבים לעמוד מאחורי מה שהם כותבים ואומרים.
נניח שמישהו חושב שהערבים הם נאצים וחיים בן פסח חושב כך חיים עומד מאחורי דבריו!
אני שהתנגדתי לשימוש בביטוי נאצים אמרתי זאת לחיים ולגולשים בריש גלי.
העמדות שלי ברורות לגמרי וחשיפת שמי הפרטי לא תשנה אותן.
נניח שאתם מדברים עם גולש באי סי קיו או במסנג'ר יש גולשים שבעמוד הפרטים חושפים גיל,מקצוע,איזור מגורים.
נניח שאתם מדברים טלפונית אפשר בקלות לאתר אותכם דרך 441 שזה שירות הפוך מ144 כלומר מציאת כתובת ושם לפי מספר טלפון.
ואם גולש נרשם נאמר לאתר שידוכים פרטיו נחשפים.
אם גולש נרשם לפורום כתובת המייל שלו נחשפת.
בקיצור אין לזה סוף.
האם חיים בן פסח לא נחשף לפנינו?האם פדרמן ובן גביר לא חושפים פרטים?
אני לא חושש לא מבדיקת שב"כ,לא מבדיקת משטרה ולא מגולשים אחרים כי אין לי מה להסתיר אני אזרח שומר חוק,עובד,משלם מיסים.
טוב שהמנהל שלנו עירני אבל לדעתי יש להמשיך לכתוב בפורום כרגיל.

בייקר:
גם לגבי שעות העבודה:כל אחד עובד בשעה אחרת.יש כאן תלמידים,תושבי ארצות הברית שעובדים ולומדים בשעות אחרות.חיים בן פסח עונה לגולשים באמצע הלילה אז מה?
יש גולשים שכותבים יותר ויש שפחות.כל אחד וסגנונו והרגליו.
מה לדעתי כן קרה?יתכן שנכנסו לכאן פרובוקטורים שמאלנים שמעונינים להציג את חיים באור נלעג או לסכסך ביננו ולהרגיז את ההנהלה.
היו מריבות בויקפידיה ויתכן שהן גלשו לכאן,לכן לדעתי בכלל אין טעם לריב עם הגולשים השמאלנים אלא לכתוב מה שאנו חושבים ולפרסם בלי להכנס למריבות אישיות.
שוב לדעתי יש לכתוב כאן ללא חשש כי זה בית רעיוני שלנו והגולשים ברמה וההנהלה ברמה ויש חופש ביטוי בניגוד לפורומים שמאלנים שההנהלה מוחקת וחוסמת גולשים ימנים.
לכן אנו פה ולא במקום אחר אם נכתוב בפורום אחר נחשף לצנזורה ימנית או שמאלנית יגידו לנו מה לכתוב,מה לעשות ואיך להתנהג!
אני עברתי כבר את שלב החינוך שלי והאינדיקטרונציה,שטיפת מוח שמאלנית לא חסרה בתקשורת.
האם הרב כהנא זצ"ל או נועם פדרמן או איתמר בן גביר או מרזל או חיים בן פסח חששו או חוששים משמאלנים,ערבים או סוכני שב"כ?להפך הם כתבו,דיברו ועשו ללא מורא וללא חשש.
האם 5 שנים בכלא גרמו לחיים בן פסח להיות שמאלני חלילה?להפך!רצח הרב כהנא הביאה לתוצאה הפוכה:איתמר בן גביר התפקד ומורשת כהנא חיה ונושמת בקרבנו.
האם מעצר מנהלי הרתיע את פדרמן?להפך.
ככל שיענונו כן נרבה וכן נפרוץ.
כהניסטים אינם אנשים פחדנים!
אני מכבד את המנהל ואתחשב באזהרתו אבל אין צורך בהגנת יתר.
אם אני אדם פתוח באופיי אמשיך להיות כזה!זה לא הסגנון שלי לפחד או לא לדבר או לא לכתוב.

עז77:

--- ציטוט של: בייקר על ינואר 14, 2007, 12:38:31 ---גם לגבי שעות העבודה:כל אחד עובד בשעה אחרת.יש כאן תלמידים,תושבי ארצות הברית שעובדים ולומדים בשעות אחרות.חיים בן פסח עונה לגולשים באמצע הלילה אז מה?
יש גולשים שכותבים יותר ויש שפחות.כל אחד וסגנונו והרגליו.
מה לדעתי כן קרה?יתכן שנכנסו לכאן פרובוקטורים שמאלנים שמעונינים להציג את חיים באור נלעג או לסכסך ביננו ולהרגיז את ההנהלה.
היו מריבות בויקפידיה ויתכן שהן גלשו לכאן,לכן לדעתי בכלל אין טעם לריב עם הגולשים השמאלנים אלא לכתוב מה שאנו חושבים ולפרסם בלי להכנס למריבות אישיות.
שוב לדעתי יש לכתוב כאן ללא חשש כי זה בית רעיוני שלנו והגולשים ברמה וההנהלה ברמה ויש חופש ביטוי בניגוד לפורומים שמאלנים שההנהלה מוחקת וחוסמת גולשים ימנים.
לכן אנו פה ולא במקום אחר אם נכתוב בפורום אחר נחשף לצנזורה ימנית או שמאלנית יגידו לנו מה לכתוב,מה לעשות ואיך להתנהג!
אני עברתי כבר את שלב החינוך שלי והאינדיקטרונציה,שטיפת מוח שמאלנית לא חסרה בתקשורת.
האם הרב כהנא זצ"ל או נועם פדרמן או איתמר בן גביר או מרזל או חיים בן פסח חששו או חוששים משמאלנים,ערבים או סוכני שב"כ?להפך הם כתבו,דיברו ועשו ללא מורא וללא חשש.
האם 5 שנים בכלא גרמו לחיים בן פסח להיות שמאלני חלילה?להפך!רצח הרב כהנא הביאה לתוצאה הפוכה:איתמר בן גביר התפקד ומורשת כהנא חיה ונושמת בקרבנו.
האם מעצר מנהלי הרתיע את פדרמן?להפך.
ככל שיענונו כן נרבה וכן נפרוץ.
כהניסטים אינם אנשים פחדנים!
אני מכבד את המנהל ואתחשב באזהרתו אבל אין צורך בהגנת יתר.
אם אני אדם פתוח באופיי אמשיך להיות כזה!זה לא הסגנון שלי לפחד או לא לדבר או לא לכתוב.

--- סוף ציטוט ---

בייקר הדברים שלך נכונים ואני מחזק אותם,
אולם התפקיד שלי הוא גם לגונן על אנשים שאינם מעוניינים להגיע למחשבי השב"כ,
אנשים שחוששים להביע את דעתם במדינה החולה שלנו, כל מה שנאמר פה נאמר פה בגדר המלצה ותו לא,
כל יהודי הישר בעיניו יעשה..

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה