חדשות ודיונים > דיון כללי

- שימו לב! אזהרה על איסוף מידע על גולשים בפורום -

<< < (2/5) > >>

דוקא_כך:

--- ציטוט של: קיצוני ימני על ינואר 14, 2007, 06:53:42 ---רגע אחד,שאני אבין,אנחנו עושים מעשה לא חוקי?
יש לנו ממה לפחד?
מישהו יכול להגיד לי במי לתמוך פוליטית?!אנחנו בסך הכל גולשים ומביעים כל אחד את דעתו בפורום שפתוח לכולם.אני לא רואה בכך שום פסול!
אני לא מפחד מאף אחד,פרט לאבינו שבשמיים!!!

--- סוף ציטוט ---
מנהלי הפורום מתנגדים ברמת העיקרון לכל ניסיונות של משתמשים לברר פרטים אישיים על משתמשים אחרים.  אנו ממליצים שכל יוזמה ופעילות תהיה אך ורק במסגרת הארגון של נועם פדרמן ואיתמר בן-גביר, טל' 0528-693867

mashras:
כן. יש פה משהו לא "חוקי". באתר הזה לפעמים יש התבטאויות "גזעניות" כביכול.
אני רוצה להוסיף שחוץ מהדר אביזוב, יש גם מתסיסים ופרובוקטורים. הדר אביזוב לא לבד.
צריך להזהר מגולשים שבאופן אובסיסיבי מכניסים התבטאויות לא מתאימות.
למשל, לבוא לומר על כל אחד "נאצי" וימ"ש, לדעתי זה מוזר וצריך לבדוק.
עז7, צריך לבדוק גם גולשים שכותבים יותר מ20 הודעות ביום, ופעילים רק בשעות העבודה. (ואני לא רוצה לנקוב בשמות).
המטרה שלהם, היא מצד אחד לחשוף מידע על הגולשים אבל גם לנסות להפיל אותם בפח.
עז77, יישר כח על האשכול שפתחת.

eran:
באמת הודעה חשובה מאוד עז77 , הדלקת אצלי נורה אדומה. תודה שהבאת את הדברים לתשומת לב הציבור הקדוש.

דוקא_כך:

--- ציטוט של: mashras על ינואר 14, 2007, 07:11:41 ---כן. יש פה משהו לא "חוקי". באתר הזה לפעמים יש התבטאויות "גזעניות" כביכול.
אני רוצה להוסיף שחוץ מהדר אביזוב, יש גם מתסיסים ופרובוקטורים. הדר אביזוב לא לבד.
צריך להזהר מגולשים שבאופן אובסיסיבי מכניסים התבטאויות לא מתאימות.
למשל, לבוא לומר על כל אחד "נאצי" וימ"ש, לדעתי זה מוזר וצריך לבדוק.
עז7, צריך לבדוק גם גולשים שכותבים יותר מ20 הודעות ביום, ופעילים רק בשעות העבודה. (ואני לא רוצה לנקוב בשמות).
המטרה שלהם, היא מצד אחד לחשוף מידע על הגולשים אבל גם לנסות להפיל אותם בפח.
עז77, יישר כח על האשכול שפתחת.

--- סוף ציטוט ---
הממ...  כל עוד יודע כל אחד מהגולשים בפורום שאסור לנדב מידע אישי, לא נשקפת סכנה.  אולי צריך להדגיש זאת בדף שבו נרשמים משתמשים חדשים, להזהיר אותם שאף פעם לא ינדבו פרטים אישיים, אפילו אם התבקשו לעשות זאת על-ידי מנהלי האתר, כביכול.  דרך אגב, המשתמש שבשמו לא רצית לנקוב ויתר מרצון על סמכויות ניהול לאחר שניתנו לו...  באמת קשה לשפוט ולהיות פסיכולוג.  יש לנו כל מיני משתמשים, תלמידים צעירים ומבוגרים שעובדים, מתלהמים ומתונים, אנשים שחייהם האישיים מתנהלים על מי מנוחות ואחרים שחווים קשיים ותסכולים---כל מיני!  יחי הגיוון.  ;)  כמובן שיש גם טרולים שמאלניים שאותם קל מאוד לזהות, אבל אלו בטח לא שב"כניקים, שכן בשב"כ פסיכולוגים מקצועיים בונים עבור הסוכנים שלהם פרופיל שלם ומעבירים אותם "אימונים" על יבש לפני שהמנוולים נרשמים לפורומים, כך שאם אחרי כל זה אנחנו מזהים אותם, אז הם באמת לא עשו את שיעורי הבית שלהם בצורה רצינית.

עז77:

--- ציטוט של: קיצוני ימני על ינואר 14, 2007, 06:53:42 ---רגע אחד,שאני אבין,אנחנו עושים מעשה לא חוקי?
יש לנו ממה לפחד?
מישהו יכול להגיד לי במי לתמוך פוליטית?!אנחנו בסך הכל גולשים ומביעים כל אחד את דעתו בפורום שפתוח לכולם.אני לא רואה בכך שום פסול!
אני לא מפחד מאף אחד,פרט לאבינו שבשמיים!!!

--- סוף ציטוט ---

לא, אין לכם ממה לפחד - אנחנו לא עוברים על שום חוק,
מצד שני במשטר של עריצות, חוקים הם רק לקישוט,
אם אפשר לשים רב במעצר מנהלי בלי משפט על דברים שציטט מהתורה,
אז מה אנחנו נגיד...

זה פשוט אמצעי זהירות בריא, ללא קשר לאתר שלנו
אלא המלצה לכל אתר - בגלל שהתנועה הכהניסטית יש לה הרבה אויבים,
יהודונים, שמאלנים ערבים - אז זה לא רעיון רע להיות זהיר כמו שציינתי ולהמנע ממפגשים עם אנשים,
במיוחד כשהם יוזמים זאת ובאובססיביות יתר, צריך לשאול מדוע גולש אחד מנסה להיות בקשר אישי עם כל כך הרבה גולשים בו זמנית?

משנה זהירות, זה כל המסר של ההודעה הזו.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה