כתב נושא: צה"ל  (נקרא 12580 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
צה"ל
« להגיב #25 ב- : נובמבר 06, 2007, 11:04:23 »
שלמה, צה"ל צריך אנשים בתפקידים שונים, גם תפקידים לא קרביים.
מה יעזור לך 100% מהצבא כלוחמים, כשאין לך אדם אחד במודיעין?
אמנם הלוחמים יעצרו את המחבל בדרכו להתפוצץ, אך רק בעזרת המודיעין הם ידעו שיש סכנה, ורק בעזרת המודיעין יוכלו לעצור אותו.
אחרי הכל לא צריך עד כדי כך הרבה לוחמים בסדיר, שכן,  תפקידם העיקרי של חיילי ה"סדיר" הוא לעכב את האוייב ולמנוע את כניסתו לשטחי המדינה,
עד שמערך המילואים יתארגן למלחמה.

סים לב למילים שלי הרוב המוחלט.
לא כולם.
רוב האנשים בסדיר צריכים להיות לוחמים ואל תישכח מי שמרקיב את חיל המילואים הקרבי באמת והפעיל זה המערך הסדיר לשעבר.
כמה אנשים צריך כבר במודיעין מיספרים קטנים יחסית.
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק פּז

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
צה"ל
« להגיב #26 ב- : נובמבר 06, 2007, 15:51:38 »

סים לב למילים שלי הרוב המוחלט.
לא כולם.
רוב האנשים בסדיר צריכים להיות לוחמים ואל תישכח מי שמרקיב את חיל המילואים הקרבי באמת והפעיל זה המערך הסדיר לשעבר.
כמה אנשים צריך כבר במודיעין מיספרים קטנים יחסית.

דיברתי על מודיעין רק כדוגמא.
יש לצבא הרבה מאוד צרכים, פרט לחיילים לוחמים, ולכן לא צריך שהרוב המוחלט יהיה לוחם.
אתה צודק שהמילואימניקים הקרביים הם בעצם אותם חיילים שהיו לוחמים בסדיר, אך יש לך בעצם 24 מחזורים של לוחמים (נניח שללוחם יש מילואים מגיל 21 עד 45) במילואים.

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
צה"ל
« להגיב #27 ב- : נובמבר 06, 2007, 17:17:07 »
דיברתי על מודיעין רק כדוגמא.
יש לצבא הרבה מאוד צרכים, פרט לחיילים לוחמים, ולכן לא צריך שהרוב המוחלט יהיה לוחם.
אתה צודק שהמילואימניקים הקרביים הם בעצם אותם חיילים שהיו לוחמים בסדיר, אך יש לך בעצם 24 מחזורים של לוחמים (נניח שללוחם יש מילואים מגיל 21 עד 45) במילואים.

תיסתכל רוב התפקידים הלא קרבים צריכים להיתפס על ידי אנשים בעלי פרופיל 72 ומטה.
שאינם יכולים פיזית להילחם.
תגיד מה שתגיד אבל צבא קודם כל בשביל להילחם  ויתר הדברים רק עוזרים לו בכך.
לכן ראוי שגם הרוב המוחלט ולא 51% אלה יותר לכיון ה-90% של החיילים הבריאים נפשית וגופנית ישרתו כלוחמים.
וזה צריך להיות בחינוך מגיל 0!!!
"לומד שלמות למען מודלתו זה הכבוד הגדול ביותר שיכול להגיע עליו"

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
צה"ל
« להגיב #28 ב- : נובמבר 06, 2007, 22:30:56 »
פותח האשכול הוא זה שמעמיק את השאלה לא העונים.
אתה לא יכול לענות מבלי להביע דעה... :-\
בוודאי שאני יכול לענות מבלי להביע דעה, וגם לא הבעתי אותה, כל שאמרתי הוא קובץ עובדות על צה"ל וחשיפת פניו האמיתיים ותו לא.
לא אמרתי אם להתגייס או לא, לכן לא הבעתי דעה, סה טו.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
צה"ל
« להגיב #29 ב- : נובמבר 06, 2007, 22:36:08 »
נץ - המצב כיום הוא שהימין האמיתי לא עומד בשלטון, המצב כיום הוא שיש לנו רק את צה"ל, רקוב ומושחת ככל שיהיה הוא עדיין הצבא שלנו, הוא עדיין זה ששומר עלינו ועדיין הדבר היחידי שמחזיק אותנו כאן, ולכן מוטלת עלינו החובה לשרת בו.

"עצם זה שאנו חושפים את מערומיו של הארגון הזה המתקרא "צה"ל"- איננו אומר שאנחנו לא מכירים בכך שצה"ל זה הדבר שיאלץ (לצערנו ולבושתנו) להדוף התקפות בעת חירום."

לא - אבל עצם זה שתנועת הימין האמיתי מטיפה להשתמטות, מראה שהיא כנראה לא מכירה בחשיבותו של הצבא. אתה מוזמן לבקר את הצבא כמה שמתחשק לך ולהחזיק בדעה פוליטית שאתה רוצה - אבל עדיין, לדעתי אתה חייב לשרת בו, פשוט מפני שהוא מי שיגן עלינו בעת מלחמה (לא אלייך אישית, כי אני יודע שאתה שירתת).
נדב, אני חוזר שוב, איפה אמרתי שאני תומך בהשתמטות? או לחלופין בגיוס?
אני לא מטיף לשום דבר בנדון, אז נא אל תצרף אותי עם תנועה שלמה, שגם כתנועה לא בדיוק קבעה עמדה סופית.
אני עצמי שירתי בתור מש"ק מודיעין בגדוד 198 חטיבה 460.
אם אתה שואל את דעתי, אני כן אומר שצריך להתגייס, פשוט שעד עתה לא הבעתי את דעתי בנדון, כך שתמהני על מה בדיוק אתה מנסה לבקר אותי?
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
צה"ל
« להגיב #30 ב- : נובמבר 06, 2007, 23:01:31 »
נץ קראיתי את כוך מה שכתבתה ומה אני יכול להגיד על זה?
ברור שאתה צודק שצה"ל צריך שינוי מהותי ורציני ורפרפה במבנה הכוחות.
כמו כן צריך להפסיק את השתות לשאול אנשים לאן הם רוצים-סליחה אבל זה שטות זה גורם למחסור ביחידות לא אהובות אבל חשובות מאוד.
דוגמה שריון- יחידה שמטרתה לשבור את קוי האויב דבר חשוב מאוד החדשות הרעות ששריון מגיס רק מחצית מהאנשים שיכל לגיס.
לטענה שלצה"ל לא היה לנו איסטרטג מזהיר- בימינו איסטרטגים מזהירים הם בעיה בכלל צה"ל תכנן כמה מיבצעים טובים ביותר אבל מחסור באיסטרטגים היא בעיה כלל עולמית אני חושש.
"היהיה בסדר"- מדובר בבעיה קשה מאוד של החברה הישראלית בכלל.
כמו כן אני חיב להוסיף שהבעיה של אנשים בריאים,לא טיפשים מידי וחסרי בעיות רצניות שאינם משרתם בצה"ל.
סימו לב טוב למיספרם 25% אינם משרתים מתוכם 14% באמת בורחים מהשירות כלומר הם יכלו לשרת.
תדאו שיש אנשים חסרי רגלים או בעלי בעיות חמורות ביותר שמכבלים פרופיל 21 ודורשים והופכים למיתנדבים (פרופיל 30) ומשרתים את המדינה.
אני לא אומר שכולם צריכים להיות בקרבי לא לכולם יש את הבריאות ללכת לקרבי יש אנשים אם מגבלות רפאיות אך צה"ל גם לא מגיס כאלה למיקרה של מיכרים חריגים ורצון האדם.
כמובן שיכולה להיות גם בעיה נפשית של אדם שפשוט לא יכול להרוג אדם אחר לא משנה מי הוא או משהוא כזה.
בכול מיקרה צה"ל כיום מציג המון מקצועות שונים ומשונים וברור שהוא יכול לבחור פשוט פחות קרבי בישבילו.
אבל ברור שהרוב המוחלט של האכלסיה שיש לה פרופיל של 97-72 שזה כניראה למעלה ל-80% מהאכלסיה צריכים ללכת ליחידות שדה כאלה או אחרות אם זה סירת מטכל ואם זה "רק" חובש בשדה השטח.
נקודה נוספת שצריך לחזק ברור שצה"ל לא בסדר היחס שלו לאויב הערבי פשוט עלוב זה סיבה לכך שרבים מחילי צה"ל נהרגו על ידי האויב הערבי אבל אין לנו צבא אחר אין לנו מדינה אחת וכמה שהליטות והשמאל שולט במדינה הזותי חיים כאן גם 5.5 שאני אישית מאמין שכולם חוץ מכמה פחות מ-1% הינם יהודים טובים שמתרתו של צה"ל לשמור אליהם הוא שומר אלינו עכשיו וכשכול אחד מאיתנו יגיע לגיל הנכון צריכים אנחנו לשמור.
שלמה, כמה דברים:
1.) לשאול אנשים לאן הם רוצים ללכת זה עדיין דבר נכון, אבל היית קצת חוקר לעומק על צה"ל היית מגלה שלא תמיד (והרבה פעמים לא) הרצונות של המתגייס לא עולים בקנה אחד עם צרכי צה"ל ואז הם גוברים, ותאמין לי בתור אחד ששירת בתור מש"ק מודיעין בשיריון, אין שם שום מחסור ספציפי אלא המחסור הוא כלל צה"לי, דבר שאגב, תרמו לו רמטכ"לים מהעבר (כגון אהוד ברק, עיין ערך תפיסת "צבא קטן ממזרי ומתוחכם" שלו), וכן גם רוח תבוסתנית אנטי צה"לית שמובילה החונטה השלטת.
אם הייתה בעיה ספציפית בשריון, אזי הם לא היו מנפים כמות כל כך גדולה של מועמדים פוטנציאליים באמצע מסלול ההכשרה, כפי שראיתי במו עיניי.

2.) המחסור באסטרטגים הוא יחודי לישראל, לאירן יש אסטרטגים, לארה"ב יש, לאנגליה יש, לצרפת יש, לרוסיה יש, לישראל אין!
תעשה בדיקה רצינית באשר להמצאות אסטרטגים טובים בעולם, תגלה שאתה טועה ובגדול.

3.) היחס בין לוחמים ולתומכי לחימה  בכל צבא מודרני מערבי שמכבד את עצמו הוא משהו כמו 1:12 כמו לדוגמא ארה"ב, צרפת, אנגליה וכו'.
על כל לוחם ישנם לפחות 12 לא לוחמים, ויש גם שמהדרים עד 20 על כל לוחם.
אז נא לא לאבד פרופורציות.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
צה"ל
« להגיב #31 ב- : נובמבר 06, 2007, 23:15:50 »
אני חיב להבהיר דבר מה הרעיון כאן זה דיון ולא עריפת ראשים לקבוצה זאת או אחרת!
נץ- ישר כוח על שירותך לעם.
ובחזרה לנושא הכללי
לצערי הרב בשעות האחרונות היתברר על עליה באחוז המישתמתים מ-25% ל-28% מדובר בעליה של מה בכך.
חשוב לצין העליה באה על חשבון הארץ בכללי אין מגזר שבולט באופן יוצא דופן העליה זהה בכול המיגזרים!
מדובר בבעיה כלל ארצית סלחו לי אבל רוב האנשים (60%) מהלא משרתים הינם בורחים מהשירות באופן בלתי הוגן האהוב והאהוד זה פשוט לכבל פרופיל 21 נפשי.
הבעיה היא שאנשים רבים אינם רואים חשיבות לשרת בטענה אני מצטט אך בכו זאת מצנזר ומבש לא למחוק "אין להם איבר מיןלשרוף 3 שנים"
בעיה רצינית זו גורמת לאובדן אלפי צעירים מידי מחזור ומספר עצום למערך המילואים.
הפטרון היחיד הוא פגיע וופגיע קשה באנשים שיכולים לשרת ולא משרתים.
לרבות כן לרבות תלמידי הישיבות!
הם לומדים תורה נהדר שימשיכו ללמוד תורה.
הם יגידו לי שבימי מלכות דוד אנשים ישבו ורק למדו תורה?
אז כן שידמינו שאנחנו עכשיו בימי דוד.
אם רפורמה נכונה ושילוב רציני נוכל לגיס אלפי אנשים מידי מחזור כמו כן אני מאמין שיש חשיבות לפתח את ישיבות ההסדר לאנשים שכן רוצים לשלב תלמוד תורה רציני ביותר אם שירותם הצבאי ברור שבימינו הישיבות לא מפותחות מספיק ויכולות אם תקציב הגיוני לקלוט פי כמה וכמה יותר אנשים.
כמו כן צריך רפורמה של ממש בחינוך שיכין את התלמידים לשירות הצבאי החשוב לימוד ירי מאז גיל 15 לדוגמה ומאז כיתה י לארגן מין גדנ"א שבא ילמדו התלמידים מה זה צבא למשך חודש מתקופת החופש וכך בחופש שבכיתה י ו-יא.
כמובן שדבר זה חייב להיות חובה.
כמו כן לא יזיק אם בבית הספר יהיה 3-4 שעות בשבוע של חינו היסטוריה ופעילות הקשורות לצבא.
כי כידוע לכולם כאן חינוך זה הבסיס של האדם ואם חינוך נכון אפשר לחנך אנשים הרבה יותר טוב.
ברור שהמקצוע יהיה אהוב ביותר תראו לי אחד בן 15 שלא ישמח לירות כמה כדורים מידי פעם ולהחזיק נשק.
ברור שצריך לשלב חינוך יהודי אמיתי אם כול זה אתם יודעים לא חינוך נוסח ש"ס שאם כול הכבוד לפלגה הזותי אתם יודעים את דעתי אליה חינוך דתי שגם יסביר לתלמידים כי אין לנו מדינה אחרת ודרך אחרת.
שאנחנו צריכים להחזיק ולחזק את המדינה הזותי בכול מחיר אפילו במחיר החיים שלנו.

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
צה"ל
« להגיב #32 ב- : נובמבר 07, 2007, 08:44:57 »
בס''ד

כאשר נראה להם שכוונותינו רציניות ולא מתפשרות לגבי מסירת חלקים מארץ-הקודש לאויב הערבי הנאצי יש''ו , ונוכיח להם שאיננו מוכנים להלחם אלא על יהדותה של ארץ-ישראל  , ולא מוכנים להרג  במלחמה על שטח שיוחזר לאויב הערבי הנאצי יש''ו , וכל שכן שלא מוכנים לגרש יהודים מבתיהם ומאדמתם , ולמסור את הבתים והאדמות לאויב הערבי הנאצי יש''ו , איננו מוכנים למדיניות '' הבלגה '' שתכליתה התרפסות לרגלי מדינות אחרות שרואות בכך כניעה וויתור על קיום המדינה בלאו הכי. וכן איננו מוכנים להפוך למטרות לרצח , חטיפה לשם מיקוח , ולינץ' רצחני ואכזרי שבו ייכרתו אברינו הפנימיים ויושלכו גופותינו מהחלונות ויירמסו על-ידי האויב הערבי הנאצי יש''ו , וכל האשמים במעשה לא יוצאו להורג  מכיוון שה '' מדינה '' השמאלנית ''חסה'' עליהם ( ראה סרטון מפורט על הלינץ' ברמאללה ) , איננו מוכנים להיות '' שווי זכויות '' לאויב הערבי הנאצי יש''ו שמקבל מממשלות השמאל הממלכתי הציוני הבולשביקי תעודות-זהות כמו שלנו ובאותו זמן שאנו משרתים בצה''ל הם לומדים במוסדות  '' ישראליים '' שעליהם אנו  מתיימרים להגן ,  מקבלים מלגות ותארים , עובדים בכבוד , ומנגחים את המדינה מבפנים בהיותם אויב ערבי נאצי יש''ו שחולב את המדינה ואזרחיה עד להתשתנו ח''ו , וכשאנו משתחררים ממה שנקרא צה''ל ונשארים חסרי-כל  וללא השכלה  לעומת אותם אוייבים ערבים נאצים יש''ו , אותה מדינה מפנה אותנו לעבוד בשכר זעום שבקושי מספיק למחי'ה , ובתנאים של '' עבודה זמנית ''-פן נקבל קביעות ותנאים של עובד מן המניין , וכך אנו ניזרק מ''חברת כוח-אדם'' לאחרת כאשר אין בידנו הכסף ולא הזמן להשיג השכלה יותר טובה מאותו אויב ערבי נאצי יש''ו , ומכאן גם לא עבודה מכובדת ופרנסה טובה , ומכאן שנוצרים קשיים להקים בית ומשפחה ר''ל , את הפער הזה יוצרות המשפחות של אילי ההון שמנהלות את המדינה ( הקשב לתגובתו של ידידנו חיים בן-פסח הי''ו לשאלתי ב '' שאל את הימין האמיתי'' האחרון ) בכדי שתקחו מהבנקים שלהם '' משכנתא '' שתשעבד אתכם ואת כל מה שתעבדו לכל החיים , בכדי שלא תוכלו לצבור הון בצורה חוקית בכדי להתקיים ולקיים את משפחותיכם בכבוד , ואם תתנגדו למדיניות הזו ולא תסכימו לעבוד בחברות '' כוח-אדם '' שהן חברות סוחרי עבדים למעשה , הרי שתשארו חסרי-כל !! ח''ו , וכפי שאמר משה רבנו עליו השלום '' היבדלו מתוך האנשים החטאים  האלו ..'' --- האלטרנטיבה שלכם היא להלחם למען יהדותה האמיתית של ארץ הקודש  , ועל היישובים היהודיים ,ועל שלומו ורווחתו של הקהל היהודי בארץ-הקודש תובב''א , ועל הקמת משפחות רחבות ויישובה של ארץ-הקודש על-ידי יהודים , להלחם לצד אחינו המגורשים מבתיהם מחבל עזה וגוש-קטיף, ולא לצד המגרשים !!, לעודד הגירה המונית של האויב הערבי הנאצי יש''ו מארץ-הקודש ,ולא לשסותו ביישובים וערים יהודיים !!---כל זאת תעשו בעזרת השם יתברך ,כאשר תצטרפו לגוש המתיישבים של הימין האמיתי בראשותם של ידידינו ברוך מרזל  ,איתמר בן גביר , וכל הגיבורים שנלחמים באמת למען שלום העם -היהודי בארץ הקודש ושלמותה של ארץ-הקודש תובב''א , ויהי רצון שיקויים בנו הפסוק '' ורדפתם את אויבכם ונפלו לפניכם לחרב '' ונזכה לגאולה שלמה ולבניין בית-מקדשנו ותפארתנו ובבאיאת גואל -צדק בב''א

רס''ר ( מזמן זרקתי את הדרגות לזבל) --הגולה בארץ  :smil037:
« עריכה אחרונה: נובמבר 07, 2007, 08:57:11 על ידי הגולה בארץ »
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
צה"ל
« להגיב #33 ב- : נובמבר 07, 2007, 08:57:55 »
הגולה בארץ כל זה טוב ויפה אבל.
עכשיו יש כאן ממשלה בוגדנית שמסורת שטחים מארץ ישראל.
אבל בכול זאת חיים בארץ ישראל מיליוני יהודים וברור שצריך צבא כדי לשמור אליהם.
בלי צבא יפלשו לכן לצבאות מצרים וסוריה יחסלו את המדינה הציונות.
ואז לא תהיה לא ממשלה ימינית ולא ממשלה שמאלנית- חצי ניצחון.
אסור להאמין ש הקודש ברך הוא ילחם אברינו (אין סומכים על הנס).
אני פונה לכל האנשים שעדין לא שירתו וחושבים לשרת או לא.
שירתו לא למען המדינה אלה למען העם.

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
צה"ל
« להגיב #34 ב- : נובמבר 07, 2007, 09:02:08 »
בס''ד

כאשר נראה להם שכוונותינו רציניות ולא מתפשרות לגבי מסירת חלקים מארץ-הקודש לאויב הערבי הנאצי יש''ו , ונוכיח להם שאיננו מוכנים להלחם אלא על יהדותה של ארץ-ישראל  , ולא מוכנים להרג  במלחמה על שטח שיוחזר לאויב הערבי הנאצי יש''ו , וכל שכן שלא מוכנים לגרש יהודים מבתיהם ומאדמתם , ולמסור את הבתים והאדמות לאויב הערבי הנאצי יש''ו , איננו מוכנים למדיניות '' הבלגה '' שתכליתה התרפסות לרגלי מדינות אחרות שרואות בכך כניעה וויתור על קיום המדינה בלאו הכי. וכן איננו מוכנים להפוך למטרות לרצח , חטיפה לשם מיקוח , ולינץ' רצחני ואכזרי שבו ייכרתו אברינו הפנימיים ויושלכו גופותינו מהחלונות ויירמסו על-ידי האויב הערבי הנאצי יש''ו , וכל האשמים במעשה לא יוצאו להורג  מכיוון שה '' מדינה '' השמאלנית ''חסה'' עליהם ( ראה סרטון מפורט על הלינץ' ברמאללה ) , איננו מוכנים להיות '' שווי זכויות '' לאויב הערבי הנאצי יש''ו שמקבל מממשלות השמאל הממלכתי הציוני הבולשביקי תעודות-זהות כמו שלנו ובאותו זמן שאנו משרתים בצה''ל הם לומדים במוסדות  '' ישראליים '' שעליהם אנו  מתיימרים להגן ,  מקבלים מלגות ותארים , עובדים בכבוד , ומנגחים את המדינה מבפנים בהיותם אויב ערבי נאצי יש''ו שחולב את המדינה ואזרחיה עד להתשתנו ח''ו , וכשאנו משתחררים ממה שנקרא צה''ל ונשארים חסרי-כל  וללא השכלה  לעומת אותם אוייבים ערבים נאצים יש''ו , אותה מדינה מפנה אותנו לעבוד בשכר זעום שבקושי מספיק למחי'ה , ובתנאים של '' עבודה זמנית ''-פן נקבל קביעות ותנאים של עובד מן המניין , וכך אנו ניזרק מ''חברת כוח-אדם'' לאחרת כאשר אין בידנו הכסף ולא הזמן להשיג השכלה יותר טובה מאותו אויב ערבי נאצי יש''ו , ומכאן גם לא עבודה מכובדת ופרנסה טובה , ומכאן שנוצרים קשיים להקים בית ומשפחה ר''ל , את הפער הזה יוצרות המשפחות של אילי ההון שמנהלות את המדינה ( הקשב לתגובתו של ידידנו חיים בן-פסח הי''ו לשאלתי ב '' שאל את הימין האמיתי'' האחרון ) בכדי שתקחו מהבנקים שלהם '' משכנתא '' שתשעבד אתכם ואת כל מה שתעבדו לכל החיים , בכדי שלא תוכלו לצבור הון בצורה חוקית בכדי להתקיים ולקיים את משפחותיכם בכבוד , ואם תתנגדו למדיניות הזו ולא תסכימו לעבוד בחברות '' כוח-אדם '' שהן חברות סוחרי עבדים למעשה , הרי שתשארו חסרי-כל !! ח''ו, וכפי שאמר לכם ביבי-נתנייהו --ושם רשעים ירקב '' מי שאין לו כסף שלא יביא ילדים לעולם !! '' ר''ל , אולם לא התייחס כלל לשרשרת הנ''ל שגורמת שנחי'ה בדוחק כעבדים המשועבדים לאלי-ההון שהמנוול הנבזה שהוזכר לעיל הוא אחד מהם  , וכפי שאמר משה רבנו עליו השלום '' היבדלו מתוך האנשים החטאים  האלו ..'' --- האלטרנטיבה שלכם היא להלחם למען יהדותה האמיתית של ארץ הקודש  , ועל היישובים היהודיים ,ועל שלומו ורווחתו של הקהל היהודי בארץ-הקודש תובב''א , ועל הקמת משפחות רחבות ויישובה של ארץ-הקודש על-ידי יהודים , להלחם לצד אחינו המגורשים מבתיהם מחבל עזה וגוש-קטיף, ולא לצד המגרשים !!, לעודד הגירה המונית של האויב הערבי הנאצי יש''ו מארץ-הקודש ,ולא לשסותו ביישובים וערים יהודיים !!---כל זאת תעשו בעזרת השם יתברך ,כאשר תצטרפו לגוש המתיישבים של הימין האמיתי בראשותם של ידידינו ברוך מרזל  ,איתמר בן גביר , וכל הגיבורים שנלחמים באמת למען שלום העם -היהודי בארץ הקודש ושלמותה של ארץ-הקודש תובב''א , ויהי רצון שיקויים בנו הפסוק '' ורדפתם את אויבכם ונפלו לפניכם לחרב '' ונזכה לגאולה שלמה ולבניין בית-מקדשנו ותפארתנו ובבאיאת גואל -צדק בב''א

רס''ר ( מזמן זרקתי את הדרגות לזבל) --הגולה בארץ  :smil037:
בס''ד

וזאת מאחר שגורשו  אחי מבתיהם , והופקרו בחוסר כל , ובוזו על -ידי השמאל הציוני הממלכתי הבולשביקי יכריתהו הקב''ה ויקום דם עבדיו השפוך במהרה , אל תאמינו לשקרים של השמאל הציוני הממלכתי הבולשביקי !!, הילחמו למען היהדות ושלמותה של ארץ-הקודש , והקב''ה י'הי'ה בעזרנו וישלח לנו גואל-צדק בב''א .
                                                                                              הגולה בארץ  :smil037:
« עריכה אחרונה: נובמבר 07, 2007, 09:22:35 על ידי הגולה בארץ »
בס''ד

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
צה"ל
« להגיב #35 ב- : נובמבר 07, 2007, 09:15:11 »
הגולה בארץ כל זה טוב ויפה אבל.
עכשיו יש כאן ממשלה בוגדנית שמסורת שטחים מארץ ישראל.
אבל בכול זאת חיים בארץ ישראל מיליוני יהודים וברור שצריך צבא כדי לשמור אליהם.
בלי צבא יפלשו לכן לצבאות מצרים וסוריה יחסלו את המדינה הציונות.
ואז לא תהיה לא ממשלה ימינית ולא ממשלה שמאלנית- חצי ניצחון.
אסור להאמין ש הקודש ברך הוא ילחם אברינו (אין סומכים על הנס).
אני פונה לכל האנשים שעדין לא שירתו וחושבים לשרת או לא.
שירתו לא למען המדינה אלה למען העם.

בס''ד

אל תדאג !!--את ה '' מרץ '' של אנשי השמאל הממלכתי הציוני הבולשביקי המפגינים לצד האויב הערבי הנאצי יש''ו , ומכים את אחינו ומגרשים אותם מבתיהם , הם יפנו לאימונים בצה''ל , ושם יפגשו את האויב הערבי הנאצי יש''ו במערומיו ,  :knuppel2:,
אז הם יבינו את העוול שהם עושים ,ואולי ישובו מדרכם הרעה , ואם לאו , הרי שאלי ההון הקוראים ליהודים שלא להביא ילדים לעולם ר''ל , הינם בעלי הון רב ויכולים לגייס לצה''ל עובדים-זרים למען-הציל את עורם !!, כפי שעשו במגזר הציבורי , בצה''ל הם לא עושים זאת מכיוון שהשרות התנדבותי ובחינם!!, ולכן הגיע הזמן שהם יבינו שאדם יהודי לא יגן עליהם בגופו כאשר הם משווים את אזרחותו לאויב הערבי הנאצי יש''ו כפי שפירטתי לעיל ,  ולמען העם היהודי , יש להתגייס לימין-האמיתי שדוגל בהגנה אמיתית על היהודים היושבים בארץ-הקודש תובב''א , ובהאחזות בכל שטחי ארץ-הקודש וללא שום נסיגה ח''ו , והגירה של האויב הערבי הנאצי מארץ-הקודש !!, ויהי רצון שנזכה בביעור האשרות מעל הר קדשו ובניין בית-מקדשנו ותפארתנו  ובביאת גואל-צדק בב''א .
                                                                                                הגולה בארץ  :smil037:
בס''ד

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
צה"ל
« להגיב #36 ב- : נובמבר 07, 2007, 11:41:23 »
עזוב את זה.
ביום כשצה"ל יהיה חלש יפלשו לכאן צבאות ערב כן נוכל במתיקות נהדרת להגיד לכול השמאלנים הנה אנחנו צדקנו.
אבל זה לא ישנה דבר הם יטבחו בנו ימינים ושמאלנים דתים וחילונים.
לכן צריך לעמוד ביחיד ולהגן על העם היהודי אשר בציון.
כשנפול האויב הערבי לא יבדיל בין יהודי ליהודי.
וירצחו גם את הכהניסטים וגם את הביליניסטים.
לכן חשוב לנו לשמור על העם הזה חיי בכול מחיר והשמאל כבר ממזמן לא משרת בצבא חוץ מקומץ קיבוצניקים.
אם הימין לא ישרת אז ישארו רק הדרוזים בצה"ל.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
צה"ל
« להגיב #37 ב- : נובמבר 07, 2007, 12:24:25 »
נץ,תן סימוכין או דוגמאות לכל האשמות הכבדות האלה על צה"ל.
1.) תריץ חיפוש על הדברים שלי בגוגל, לא מצריך יותר מידי מאמץ היום.

2.) קרא את הספר ד"ר אורי מילשטיין.

3.) חלק מהדברים נידונו גם בכתב העת "נתיב".

4.) לא בכדי מנחם בגין התעקש לקורא לצבא, צבא ישראל ולא "צה"ל" כי השם הזה מחק את כל מה שתרמו חברי האצ"ל והלח"י הן לפני הקמת המדינה, הן במלחמת העצמאות והן לאחריה.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק נדב

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
צה"ל
« להגיב #38 ב- : נובמבר 07, 2007, 19:11:16 »
נץ, אני לא ניסיתי לבקר אותך, אם תחזור קצת אחורה תראה שאתה זה שהגבת לי.

ההודעה הראשונה שלי כאן פנתה לכל אלה שאמרו שאין בכוונתם להתגייס, אותם ביקרתי, אתה זה שהחליט לפרש  את דברי כאילו אני מבקר את ביקורתך על צה"ל.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
צה"ל
« להגיב #39 ב- : נובמבר 08, 2007, 01:02:49 »
נדב, כנראה שתצטרך להיות יותר נהיר וחד משמעי בהודעותך להבא, כי מהות התוכן של ההודעה הקודמת שלך לא הייתה ברורה, ולי זה השתמע כאילו אתה תוקף אותי, נא להיות יותר ברור להבא.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק אילן208

• חבר(ה) של כבוד
  • *
  • Hebrewism returns
    • הערוץ שלי ביוטוב
צה"ל
« להגיב #40 ב- : נובמבר 08, 2007, 08:06:47 »
אני אישיתי לא מתגייס לקרבי במצב הזה אני אהיה איזה ג'ובניק

אבל במקרה ותהיה מלחמה עם סוריה או מצרים כשאני אצטרך להתגייס או עם כל כוח קונבינציונלי אז אני מתגייס שיריון 

אבל ככה אני לא הולך לסכן את החיים כדי ללטף איזה ילד ערבי בעזה ולשבת בכלא כי לא רציתי לגרש מתנחלים מביתם

נ.ב.   

שיריון זה הכי אחי   O0
My life is here and here I wish to die,this is the place my fatherland!!!
לאסט אף אם:
http://www.last.fm/user/Ilanemous1881
יוטיוב:
http://www.youtube.com/user/Israelipatriot92

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
צה"ל
« להגיב #41 ב- : נובמבר 10, 2007, 20:05:48 »
אני גם בעד גיוס לצה"ל :)
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
צה"ל
« להגיב #42 ב- : נובמבר 11, 2007, 22:39:11 »
אני אישיתי לא מתגייס לקרבי במצב הזה אני אהיה איזה ג'ובניק

אבל במקרה ותהיה מלחמה עם סוריה או מצרים כשאני אצטרך להתגייס או עם כל כוח קונבינציונלי אז אני מתגייס שיריון 

אבל ככה אני לא הולך לסכן את החיים כדי ללטף איזה ילד ערבי בעזה ולשבת בכלא כי לא רציתי לגרש מתנחלים מביתם

נ.ב.   

שיריון זה הכי אחי   O0

גם אני בגיל שלך רעדתי מהמחשבה על קרבי ושמחתי שימחה גדולה שאני בן יחיד ובכול זאת פחדתי קצת גם משירות רגיל.
בסוף תהיה קרבי לדוגמה :P
"אני גם בעד גיוס לצה"ל"- ישר כח :)
נ.ב.
שריון זה באמת מאד חשוב.