חדשות ודיונים > דיון כללי

לכל החברים

<< < (3/12) > >>

כהנא צדק!:

--- ציטוט של: הדר אביזוב על ינואר 13, 2007, 21:05:05 ---אני מאוד מעריך את דעתך אברהם בייקר ! שיהיה לך אסאך גזונט !

--- סוף ציטוט ---
מצטער על הבורות  אבל מה זה "אסאך גזונט"  :D
שבוע טוב או משהו כזה?

DolphinBoy:

--- ציטוט של: כהנא צדק! על ינואר 13, 2007, 21:10:23 ---
--- ציטוט של: הדר אביזוב על ינואר 13, 2007, 21:05:05 ---אני מאוד מעריך את דעתך אברהם בייקר ! שיהיה לך אסאך גזונט !

--- סוף ציטוט ---
מצטער על הבורות  אבל מה זה "אסאך גזונט"  :D
שבוע טוב או משהו כזה?

--- סוף ציטוט ---

כן

DolphinBoy:

--- סוף ציטוט ---

אברהם?..

eran:
בייקר,

חיים בן פסח לא היה מעז "לבזות" את מרן הגר"ע יוסף שליט"א, ואם הוא כן היה עושה זאת הייתי הופך להיות מגדולי מתנגדיו - מייד!!
אני שאלתי אותו על כך והוא ענה לי בתשובה שהוא לא מבין את דרכו הפוליטית של הגר"ע יוסף שליט"א, ושבהחלט אסור לבזות ת"ח.
אם יש פה מישהו שחולק על דרכו הפוליטית של הגר"ע יוסף שליט"א - אז בסדר גמור זכותו לחלוק. אבל להעז לבזות ת"ח - חס ושלום, וכי איפה מצינו שמותר לבזות ת"ח בגלל מחלוקת בהלכה ?

לא לשכוח - כתוב בספר שערי תשובה לרבינו יונה שער ג ד"ה קמד:
...והמבזה תלמידי חכמים, והמבזה את המועדות, כי אף על פי שיש בידו תורה ומעשים טובים אין לו חלק לעולם הבא.

וזה לא משנה אם זה חיים, ערן, גיל לא משנה כי אף על פי שיש בידו תורה ומעשים טובים אין לו חלק לעולם הבא.

כהנא צדק!:

--- ציטוט של: eran על ינואר 13, 2007, 21:40:19 ---בייקר,

חיים בן פסח לא היה מעז "לבזות" את מרן הגר"ע יוסף שליט"א, ואם הוא כן היה עושה זאת הייתי הופך להיות מגדולי מתנגדיו - מייד!!
אני שאלתי אותו על כך והוא ענה לי בתשובה שהוא לא מבין את דרכו הפוליטית של הגר"ע יוסף שליט"א, ושבהחלט אסור לבזות ת"ח.
אם יש פה מישהו שחולק על דרכו הפוליטית של הגר"ע יוסף שליט"א - אז בסדר גמור זכותו לחלוק. אבל להעז לבזות ת"ח - חס ושלום, וכי איפה מצינו שמותר לבזות ת"ח בגלל מחלוקת בהלכה ?

לא לשכוח - כתוב בספר שערי תשובה לרבינו יונה שער ג ד"ה קמד:
...והמבזה תלמידי חכמים, והמבזה את המועדות, כי אף על פי שיש בידו תורה ומעשים טובים אין לו חלק לעולם הבא.

וזה לא משנה אם זה חיים, ערן, גיל לא משנה כי אף על פי שיש בידו תורה ומעשים טובים אין לו חלק לעולם הבא.

--- סוף ציטוט ---
מסכים איתך ערן בגלל זה שאלתי את חיים בשאלו את הימין האמיתי ונחכה לראות מה תהיה התשובה.
בכל זאת אני עוד מתעקס ואם יש למישהו מידע או לינק או משהו בארכיון על התוכנית שיתן פה!

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה