אתם די מצחיקים אני חייב לציין.
אני תמיד מעוניין לראות את עצמי כאדם בעל דעות ימניות, אבל בטח שלא אנשים כמוכם עומדים לצידי.
גם אני לא הסכמתי עם רבין (בניגוד לאוהדי בית"ר רבים שמגיבים פה, אני לא הייתי בן 3 שהוא מת), גם אני נגד פסטיגל רבין שמתרחש מדי שנה ושנה, גם אני נגד השמאל הקיצוני בארץ.
אבל שאוהדי בית"ר אומרים שרבין לא עשה כלום למען המדינה אני פשוט מתעצבן. עזבו את הכמה שנים שהוא היה ראש ממשלה. עזבו את הפוליטיקה. מה עם השנים הרבות שבילה בתור לוחם ומפקד יהודי-ציוני? אין לכם הערכה גם לאנשים שנלחמו (ורבים מהם מתו) בשביל שאתם תצעקו בוז במשחק כדורגל? זו המשמעות של החיים שלכם? אני בטוח שלוחמי המחתרות, חללי צה"ל ונרצחי הפיגועים (נוסיף אליהם את מאות אלפי היהודים שמתו למען הגנת הארץ בהיסטוריה היותר עתיקה שלנו ואת מיליוני היהודים שנרצחו בגולה) מתהפכים בקברם כדי לראות בשביל מה ומי הם מתו.
האמת היא שנמאסתם. אתם לא מייצגים את הימין, אתם לא מייצגים את צה"ל והלוחמים (במילים יפות בואו נגיד שמבהלך שירותי הצבאי לא נתקלתי בהרבה אוהדי בית"ר בתפקידים קרביים), והדבר האחרון שצריך להיות לנו על הראש עכשיו זה כמה אוהדים (שחושבים שהקבוצה משחקת בשבילם ולא בשביל בצע כסף) יוציאו שם רע כל פעם מחדש עבור הימין.
ולאוהד בית"ר שהתראיין היום ב5 בערב בערוץ 10 : בושה לך, להרוגי הפיגועים אין יום זיכרון? אולי אם היית יודע על הארץ כמה דברים חוץ מ"יהודים","פסטיגל רבין","בית"ר" היית יודע שמזה שנים יום הזיכרון לחללי צה"ל הוא יום הזיכרון לחללי צה"ל ונפגעי פעולות האיבה.
אגב, הערה- אין סבל גדול מלראות את התמונות של הבוגדים הגדולים ביותר בשנים האחרונות (השמאל הקיצוני), אנא שימו אזהרה לפני שאתם מפרסמים תמונות כאלו.