אני אמרתי שהאבות שלך לא היו פה ?
אני אמרתי שהיו אבל הם לא הקימו מדינה, הם לא עשו כלום, ההפך הוא האבות שלכם מכרו תאדמות שלהם לנו כי הם היו חמדנים, הם מכרו לנו תאדמות ברצועת החוף כי הם ידעו שזה חרא אדמה לחלקלאות אבל בכול זאת הצלחנו להפוך תאדמות לאדמה חלקאית פוריה.
אתם מכרתם תאדמות לא ? עכשיו אתם רוצים לבטל ? מצטערים עברו 14 יום שאפשר לבטל מ1920.
אנחנו באנו לפה קנינו תאדמות, והקמנו מדינה, האום נתן לכם אפשרות להקים מדינה אבל לא רציצם וגם עכשיו אתם לא רוצים, אנחנו רוצים לגור במדינה משלנו נפרדת בלי ערבים במדינה שלנו, אנחנו לא רוצים אותכם וזהו זה.
רוצים מדינה ? בכיף תקימו לכם מדינה בעזה שם תהרגו אחד תשני החמאס והפתח.
דרך אגב המדיננה הציונית שמה "ישראל" ותכיר בה כי היא קיימת על המפה וכול העולם מכיר בה, לעומת זאת פלשתין קיימת אצלכם רק בחלומות ואין כזאת מדינה פלשתינית
עכשיו ספר לי מזה התרבות הפלשתינית ? יש להם מנהגים ? שפה ? דת ? לאום ? תרבות ?
אתם מתנהגים כמו כול שאר הערבים, מאמינים באללה, קוראים בקוראן, מדברים ערבית אתם ערבים כמו כול השאר, אין לכם שום תרבות או לאום ואתם בכלל לא קשורים לארץ הזותי ? ואתם עוד מדברים על גזלנות ?
מי בא והשתלט על הר הבית כי הוא חושב שמוחמד היה שם ?
מה תגיד על זה עם מחר היהודים ישתלטו על הכאעבה שלכם כי אנחנו חושבים שאיזה נביא נולד שם ?
אתה יודע שהר הבית הוא המקום הכי קדוש ליהודים ? ואתם השתלטם עליו כאילו זה רק שלכם? ואתם עוד מדברים על שטתלנים וגזלנים ?
ישראל לא השתלטה על כלום, אתם מכרתם תאדמות, אנחנו עלינו לפה והקמנו מדינה
זה שאתם מסוכסכים עם עצמכם זאת לא אשמתנו, ההיתם צריכים לחשוב על זה לפני שמכרתם לנו תאדמות ונתתם לנו לעלות לארץ.