0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
שלום רציתי רק לתקן ולאמר שאסור לעשות הכללות שכל הערבים כאלה או כאלה , למשל אני תושב חיפה ויש לי חבר שהוא מוסלמי והוא מתגייס לצנחנים . . .עם כל שאר הדעות שנאמרו בסרט אני מסכים . . .
ציטוט של: mcavi על אוגוסט 06, 2007, 13:36:02שלום רציתי רק לתקן ולאמר שאסור לעשות הכללות שכל הערבים כאלה או כאלה , למשל אני תושב חיפה ויש לי חבר שהוא מוסלמי והוא מתגייס לצנחנים . . .עם כל שאר הדעות שנאמרו בסרט אני מסכים . . .ברוך הבא אתה צריך ללמוד יותר אל הערבים.95% מהם נגדינו.יתכן והוא אחד מאותם 5% אבל עדיין 95%!!!
ציטוט של: shlomo122 על אוגוסט 06, 2007, 13:41:01ציטוט של: mcavi על אוגוסט 06, 2007, 13:36:02שלום רציתי רק לתקן ולאמר שאסור לעשות הכללות שכל הערבים כאלה או כאלה , למשל אני תושב חיפה ויש לי חבר שהוא מוסלמי והוא מתגייס לצנחנים . . .עם כל שאר הדעות שנאמרו בסרט אני מסכים . . .ברוך הבא אתה צריך ללמוד יותר אל הערבים.95% מהם נגדינו.יתכן והוא אחד מאותם 5% אבל עדיין 95%!!!תודה אני יודע ואני גם נגד לעשות פירוט מי ערבי טוב ומי ערבי לא טוב כי הדרך הזאת תוביל לאבדון אבל עדיין במילים אסור להגיד הכללות כמו "מוות לערבים" כי גם לי נפלטים אימרות כאלה אבל אני מגנה זאת , א בגלל שיש לי חבר ערבי ולמרות שאני לא אומר אמרות כאלה לידו אני חושב שעדיין זה לא משנה וב, שכמובן מוות לערבים זאת לא המטרה שלנו . . .
לא הוא לא דרוזי הוא ערבי מוסלמי ,וצודק ^ ^ ^
ציטוט של: mcavi על אוגוסט 06, 2007, 14:08:32לא הוא לא דרוזי הוא ערבי מוסלמי ,וצודק ^ ^ ^הוא כופר בדת האיסלאם אז הוא לא מוסלמי. לפי הקוראן צריכים לערוף לו את הראש.
אנחנו לא.