כתב נושא: טלי פחימה מוסלמית - כתבת אלג'זירה  (נקרא 3310 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
טלי פחימה מוסלמית - כתבת אלג'זירה
« ב- : יולי 24, 2011, 21:07:32 »

לפחות היא התאסלמה יימח שמה וזיכרה >:(

ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק דניאלJTF

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • "גם כי אלך בגיא צלמות לא אירא רע כי אתה עמדי"
« להגיב #1 ב- : יולי 24, 2011, 21:15:25 »
החלום של השרמוטה הזאת זה להיות אשתו של ראאד סאלח אבל היא כזאת מכוערת שאפילו מחבל
ערבי לא רוצה אותה.

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
« להגיב #2 ב- : יולי 24, 2011, 23:02:50 »
אמן ותכבל יחס של אישה מוסלמית ממוצאת לא פחות ולא יותר
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ה' אדוננו מה אדיר שמך בכל הארץ
« להגיב #3 ב- : יולי 27, 2011, 17:00:49 »
אני רק חושב על התנורים שמחכים לה בגהנום כבר אני נהיה מזיע חח

צריך לשים כל סרטון שהיא מופיע בו באתר פורנו.. כי היא לא יותר מאשר זונה

מה שהכי מצחיק זה שרואים שהיא עשתה את כל זה רק כדי לבגוד בעם שלה לא בגלל הזיוני שכל שלה על האהבה שלה לאיסלם..

שהיא הייתה עדיין יהודיה כביכול היא הייתה חילונית תל אביבית.. אבל שזה דת אחרת ועם אחר פתאום יש אלוהים ויש דת..

זונה בת אלף שרמוטות תשרף בגהנוםםם

ירושלים הקדושה, נמות למענך!

מנותק אדי גולדנברג (Panzer)

• משתמש(ת)
  • משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #4 ב- : יולי 27, 2011, 17:45:45 »
אני רק חושב על התנורים שמחכים לה בגהנום כבר אני נהיה מזיע חח
צריך לשים כל סרטון שהיא מופיע בו באתר פורנו.. כי היא לא יותר מאשר זונה
מה שהכי מצחיק זה שרואים שהיא עשתה את כל זה רק כדי לבגוד בעם שלה לא בגלל הזיוני שכל שלה על האהבה שלה לאיסלם..
שהיא הייתה עדיין יהודיה כביכול היא הייתה חילונית תל אביבית.. אבל שזה דת אחרת ועם אחר פתאום יש אלוהים ויש דת..
זונה בת אלף שרמוטות תשרף בגהנוםםם

וואו. הציוני האחרון, איזה פה יש לך? לא יאומן שאדם חובש כיפה מסוגל לנבל את הפה ככה. סתם, בטח שיאומן. אני בתור חילוני נאלץ להסכים שהיא באמת מכוערת ואף בגדה במדינה בתקופת האינתיפאדה השנייה אבל היא קצת סותרת לך את הפוסט הקודם ששמת על איך השמאל דיכא את עדות המזרח. היא לא בדיוק אשכנזיה, אתה יודע. בכל מקרה טוב שעברה לגור במשולש. דווקא החבר שלה לשעבר (והאויב שלה בהווה) זכרייה זביידי הניח את הנשק שלו בצד והיום הוא עובד בתיאטרון הזה בג'נין.
אני במקומכם לא הייתי שונא את זביידי כמו את פחימה אלא מעריך אותו למרות שהוא אויב שלכם כי כל אחד מכם, פטריוט גדול לדעתו, אם היה נולד במקרה פלסטיני היה מתנהג בפטריוטיות של זביידי אם לא יותר גרוע, בקיצוניות של החמאס
מקצוע: מנהל הקריאייטיב של סאצ'י אינטראקטיב
תחביב: טרול לא מוצלח, התחזות לסוכן שב"כ, עניין מיוחד במכונות מלחמה נאציות

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
« להגיב #5 ב- : יולי 27, 2011, 17:58:16 »
וואו. הציוני האחרון, איזה פה יש לך? לא יאומן שאדם חובש כיפה מסוגל לנבל את הפה ככה. סתם, בטח שיאומן. אני בתור חילוני נאלץ להסכים שהיא באמת מכוערת ואף בגדה במדינה בתקופת האינתיפאדה השנייה אבל היא קצת סותרת לך את הפוסט הקודם ששמת על איך השמאל דיכא את עדות המזרח. היא לא בדיוק אשכנזיה, אתה יודע. בכל מקרה טוב שעברה לגור במשולש. דווקא החבר שלה לשעבר (והאויב שלה בהווה) זכרייה זביידי הניח את הנשק שלו בצד והיום הוא עובד בתיאטרון הזה בג'נין.
אני במקומכם לא הייתי שונא את זביידי כמו את פחימה אלא מעריך אותו למרות שהוא אויב שלכם כי כל אחד מכם, פטריוט גדול לדעתו, אם היה נולד במקרה פלסטיני היה מתנהג בפטריוטיות של זביידי אם לא יותר גרוע, בקיצוניות של החמאס
הדיכוי של העולים מארצות המזרח גרם לכל אותם מזרחים שקיבלו חינוך ח(ו)ילוני להיות יהודים ריקים מתוכן, וכשאדם גודל להיות אדם ריק הוא יחפש במה למלא את עצמו (ראה ערך הישראלים שנוסעים להודו).

האפשרויות הן לא כאלה רבות - או שאותם יהודים יחזרו להיות יהודים במלוא מובן המילה (לחזור לשורשים), או שהם ימלאו את הריקנות שלהם במשהו אחר (במקרה הטוב זה יהיה בבודהיזם ושאר אמונות אליליות למניהם, ובמקרה הרע זה יהיה נצרות או אסלאם).
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק Alex37

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • תחי יהודה!
« להגיב #6 ב- : יולי 27, 2011, 19:05:56 »
בס"ד

רפו, שכחת את האפשרות השלישית - דבקות במנטרה חילונית כלשהי. הג'ינגואיזם שלהם יגבר ויקצין עד לכדי שהם יחפשו אידאולוגיה כלשהי לתרץ את הזעם שלהם, ואם זו לא היהדות, ולא דת בכלל, זה יכול להיות סוציאליזם או פאשיזם ("המדינה" כערך עליון), או לחלופין אנארכיזם, כל דוגמה או אג'נדה קיצונית שמצדיקה את השנאה שהמערכת החילונית הציונית החדירה בהם (ע"י חינוך מחדש או תעמולה ציבורית). רק ברגע שהם יתפכחו סופית מההשלייה החילונית, הם יזכרו ביהדות. אם זה לא יהיה מאוחר מדי.       
כל דור שאינו נבנה בימיו [בית-המקדש] מעלין עליו כאילו הוא החריבו. תלמוד-ירושלמי, מסכת יומא, א'.

מנותק לא חשובה

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • "מוטב שאכשל באהבת חינם מאשר בשנאת חינם"
« להגיב #7 ב- : יולי 28, 2011, 05:55:02 »
ככה בוגדת בעם שלה,השמאל יותר גרוע מערבים  >:(