אני חוזר מהצבא על א' עם נשק והסיכת לוחם מלא גאווה ואמונה שאני עושה משהו מתוך אהבה לארץ במשך 28 יום לא יצאתי הביתה חוץ מיומיים של ליל הסדר טוחן מארבים קופא מקור ומת לאכול אוכל חם ושעות של סיורים רכובים ורגליים על גדר המערכת העיניים כבר כואבות מעייפות אבל אסור להירדם, אני יודע שהתושבים מאחוריי סומכים עליי... המחסנית בהכנס ואני רק מחכה שאיזה בן זונה יתקרב לגדר לתקוע אותו
אני נכנס לפה פעם ב100 שנה וכל פעם אני מופתע מהרמה פה, אמרתי היום ערב יום השואה אולי נשמע קצת סיפורים של אנשים ויהיה איזה דיון שאני יוכל להצטרף אליו... אתם פשוט יצורים טמבל אחד פותח אשכול ורושם משהו על הצבא ואתם בלי לחשוב פשוט מסכימים אתם חבורה של עלובי נפש חסרי דיעה.
תתעלם מ"היהודי היקר", רון בן מיכאל, הוא חולה נפש שמגיב משלוותא. מסיבה לא ידועה הוא קיבל פה ניהול (כנראה כי בימין האמיתי לא יוכלו לחשוב על מישהו קצת יותר יציב נפשית) ומאז משליט דיקטטורה (עורך לאנשים הודעות סתם כך, מגרש אותי מהפורום על "ספאם" כי אין לו עילה אמיתית) שלא תבייש את יוסף סטאלין. בנוסף, הוא השתמט מהצבא (לא אתפלא אם על סעיף נפשי) אז עכשיו הוא יוצא במסע צלב נגד צה"ל (שזה הארגון שבזכותו למטורפים כמוהו יש את היכולת לשבת בנוחיות בבית ולהטיל רפש בכל מה שזז) וטען שמדובר בארגון אנטישמי שטובח ביהודים (פסיכופת כבר אמרתי?). אני ממליץ לך לא לייחס ל"יהודי היקר" הזה יותר מדי חשיבות, הוא סובל מתחושת אשמה על זה שהוא ימני קיצוני שלא התגייס אז הוא מנסה לשכנע את עצמו (ולמרבה הצער, גם אחרים) שהוא צודק.
נ"ב
אני, ועוד רבים וטובים בישראל מעריכים מאוד את פועלך ואת פועלם של כל חיילי צבא הגנה לישראל: אשכנזים ומזרחים, חילונים ודתיים, חרדים ואתאיסטים, שמאלנים וימנים, גברים ונשים, בדואים ודרוזים שמשרתים ומסייעים בהגנה על המולדת.