לא ואני שוב חוזר, לא. יש מצווה ביהדות לרצוח את כל האתאיסטים והחילונים והקראים היהודים, האם אתה בוודאות הולך לבצע דבר כזה? לא. למרות היותך אני מניח דתי/מסורתי. ככה גם אצל המוסלמים.
אתה טועה ומטעה.
ביהדות לא מוציאים להורג כך סתם (ובטח לא יהודים),
ביהדות מוציאים להורג רק יהודים שעובדים עבודה זרה ומסיתים אחרים לכך (אני לא חושב שהקראים ורוב האתאיסטים עונים על הקריטריון הזה).
ובכלל - בלי הוכחה של למעלה מכל ספק אין הוצאה להורג (ובוודאי שחייב שיהיו גם עדים), כי הקב"ה מצווה אותנו:
"וְדָרַשְׁתָּ הֵיטֵב--וְהִנֵּה אֱמֶת נָכוֹן הַדָּבָר, נֶעֶשְׂתָה הַתּוֹעֵבָה הַזֹּאת בְּיִשְׂרָאֵל. וְהוֹצֵאתָ אֶת-הָאִישׁ הַהוּא אוֹ אֶת-הָאִשָּׁה הַהִוא אֲשֶׁר עָשׂוּ אֶת-הַדָּבָר הָרָע הַזֶּה, אֶל-שְׁעָרֶיךָ--אֶת-הָאִישׁ, אוֹ אֶת-הָאִשָּׁה; וּסְקַלְתָּם בָּאֲבָנִים, וָמֵתוּ. עַל-פִּי שְׁנַיִם עֵדִים, אוֹ שְׁלֹשָׁה עֵדִים--יוּמַת הַמֵּת: לֹא יוּמַת, עַל-פִּי עֵד אֶחָד. יַד הָעֵדִים תִּהְיֶה-בּוֹ בָרִאשֹׁנָה, לַהֲמִיתוֹ, וְיַד כָּל-הָעָם, בָּאַחֲרֹנָה; וּבִעַרְתָּ הָרָע, מִקִּרְבֶּךָ" (דברים יז, ד-ז).
באסלאם לעומת זאת, יש הבדל בין גבר לאשה (אם אשה נאנסת, אז היא חייבת 4 עדים שיעידו לטובתה, ואם אין לה עדים אז היא מוצאת להורג בגין ניאוף), מה שאין ביהדות (מבחינת דיני מיתה כמובן, כמו שתקרא בפסוק שהבאתי), וכמובן שאין חובה לחקור (אלא מסתמכים על העדים), בעוד שאצל גבר יש חובה לחקור, וגבר יכול להביא עד אחד (לעומת 4 אצל אשה - אפלייה כמו שהזכרתי).
פעם הבאה שאתה משווה בין היהדות לאסלאם, תלמד קצת לפני.