כתב נושא: הסיבה לשפעת-החזירים:פריצת גדרי-הצניעות והלבוש הפרוץ  (נקרא 3531 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
בס"ד

באמתזה ממש מזעזע איך שהבנות מתלבשות היום מפקירות את עצמן ואת כבודן ומחטיאות אותנו בהסתכלות אסורה שזה חמור פי כמה בגדר "מחטיא הרבים".

אני מפנה אצבע מאשימה כלפי הטמבלוויזיה,מערכת-החינוך,והתרבות המערבית >:(

http://www.inn.co.il/News/News.aspx/193322
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
סתם היסטריה תקשרותית מנופחת הרבה מעבר לכל פרופורציה, והסיבה האמיתית לאותו זן של שפעת, זה שאנחנו לא באמת יודעים!! אין נביא היום, כך שכל אמירה שכזו רק תבזה את אומרה.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
מילא אם זה היה מיתחיל ונגמר בישראל הייתי אומר ואללה יש בזה משהו, אבל זה התחיל במקסיקו וזה בכל העולם, מה הקשר איך יהודיות מתלבשות?

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
מילא אם זה היה מיתחיל ונגמר בישראל הייתי אומר ואללה יש בזה משהו, אבל זה התחיל במקסיקו וזה בכל העולם, מה הקשר איך יהודיות מתלבשות?
זה נכון שיש למצב הרוחני של עם ישראל יש השפעה כבירה על העולם כולו, אבל לטעון שמשהו ספציפי קרה בגלל חטא או עיוות ספציפי, זה כר הזוי וחסר כל משמעות ללא נבואה.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
הידע שלי בתנ"ך הוא אפסי, אבל קרה כבר שבגלל חטאים של ישראל העולם כולו נענש?

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
הידע שלי בתנ"ך הוא אפסי, אבל קרה כבר שבגלל חטאים של ישראל העולם כולו נענש?
חורבן שני בתי המקדש, מעבר לזה שהוא עונש לעם היהודי, הוא עונש כלל עולמי שכן: "והביאותים אל הר קודשי ושימחתים בבית תפילתי עולותיהם וזבחיהם לרצון על מזבחי, כי ביתי בית תפילה יקרא לכל העמים"
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
חורבן שני בתי המקדש, מעבר לזה שהוא עונש לעם היהודי, הוא עונש כלל עולמי שכן: "והביאותים אל הר קודשי ושימחתים בבית תפילתי עולותיהם וזבחיהם לרצון על מזבחי, כי ביתי בית תפילה יקרא לכל העמים"

איך זה מעניש את שאר העמים?

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
איך זה מעניש את שאר העמים?
בזה שהמרכז הרוחני, אותו נקודה סינגולרית שממנו מושתת העולם ועל פיו העולם מתנהל רוחנית, נחרב, וממילא דרגתו של העולם יורדת פלאים לתהומות רבה, לעולם יש אינטרס רוחני אדיר לקיומו של מרכז כזה.
הותיקן ומכה הם פשוט נסיון פתטי לתחליף אלילי עלוב של בית המקדש.
« עריכה אחרונה: אוגוסט 20, 2009, 13:33:07 על ידי נץ וגאה בזה »
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
הבנתי.