HAYAMIN.ORG

חדשות ודיונים => מערכת החדשות => נושא נשלח על ידי: IRON_MAN על ינואר 18, 2009, 15:29:53

כותרת: מד"א מקים מרפאה לטיפול בערביי-עזה
תגובה על ידי: IRON_MAN על ינואר 18, 2009, 15:29:53
בס"ד


 :old_WTF_Aza: מה הטימטום הזה? הם רוצים לרצוח אותנו ואנחנו צריכים לטפל בהם? זה ממש פשיטת-רגל מוסרית >:( איך אפשר לעזור לנאצים האלו?



http://www.inn.co.il/News/News.aspx/184301
כותרת: מד"א מקים מרפאה לטיפול בערביי-עזה
תגובה על ידי: arter1 על ינואר 19, 2009, 19:01:27
אחרי זה שר האוצר מסביר שאין כסף להכניס תרופה כזו או אחרת לסל התרופות
פשוט גועל נפש :old_WTF_Aza:
ועוד אחרי זה יש שמאלנים שאומרים כי 1000 אנשים זה לא הרתעה
זה רצח עם  >:(
פשוט אין בושה מצד אחד
ומצד שני גן אין שכל
כותרת: מד"א מקים מרפאה לטיפול בערביי-עזה
תגובה על ידי: Bravo, Dr. Karadzic על ינואר 19, 2009, 20:35:24
אפשר לחבר מערכון שלם על הרופא המטפל באיש חמאס, המקלל את הרופא.
כותרת: מד"א מקים מרפאה לטיפול בערביי-עזה
תגובה על ידי: jewlover and arabhater על ינואר 19, 2009, 20:37:50
בס"ד
מה עם טיפול פסיכולוגי למד"א?
כותרת: מד"א מקים מרפאה לטיפול בערביי-עזה
תגובה על ידי: El Blanco על ינואר 20, 2009, 23:30:59
צריך להקים להם מחנות השמדה וריכוז,לא מרפאה לטיפול.
כותרת: מד"א מקים מרפאה לטיפול בערביי-עזה
תגובה על ידי: צ.י.ה (צבא יהודי אמיתי) על ינואר 21, 2009, 00:51:21
לפי איך שאני מבין את המצב, מה שמתחולל כאן הוא שרשרת של חטאים, פשעים נגד היהדות והאנושות, שמבצע השלטון השמאלני ציוני ממלכתי בולשביקי שר"י, בצורה מעגלית כדי לרצות את רצונו של האויב הערבי הנאצי יש"ו בצורה המתוארת כדלקמן:
1. משהתיישבנו בארץ ישראל שניתנה לנו ע"י הקב"ה לנחלה, צריכים אנחנו להתנחל בה ולכבוש את הארץ, ולגרש את האויב, כפי שנאמר: "והורשתם אותם" (והורשתם=וגירשתם). הסכם קמפ-דיוויד המתועב של מנחם בגין איפשר התיישבות של אויב ערבי מוסלמי נאצי בתוך שטחי ארץ ישראל בשטחי יהודה-שומרון-עזה.ופה אני לא מתכוון גם לנסיגה הענקית מהסיני, עוד מעשה מטורף ונתעב. כלומר אם ויתרת ולו על גרגר של הארץ הקדושה,לעם השקר הערבי המכונה "פלסטינים" הרי ישאלו יהודים תמימים שאינם בקיאים בתורה ובמצוות משום תהייה: האם הארץ שלנו או לא שלנו? ואם לא שלנו במלואה יחשבו ודאי כי יש לתת מנדט לערבים המוסלמים הנאצים כאן. כך הרגילו את הציבור היהודי התמים, שהוא ברובו הציבור החילוני המתלבט שאינו נסמך על התורה עדיין, ובע"ה כן יסתמך בעתיד הקרוב, ואת הערבים המוסלמים הנאצים יש"ו לטעון שיש מדינת פלסטין.
2. ולכאורה כך אם יש מדינת פלסטין הם חשבו, ואנחנו נתנו להם בחזרה שטח, הרי אנו כובשים את הארץ שאינה שלנו, ובהיגיון לוגי: הרי הכובש צריך לדאוג לעם הכבוש. ולכן יש לרצות אותו: להקים בתי חולים ומרפאות לאויב הערבי המוסלמי הנאצי, ולתת סיוע הומניטרי: אוכל,שתיה,חשמל,מים,דלק,תרופות,נשקים,אימונים,נחלה,בחינם!!!! למרצחים הערבים הנאצים.
זוהי רק דוגמא קטנה למעגל המתגלגל הזה של חטאים ופשעים של השלטון השמאלני ציוני ממלכתי בולשביקי, ועוד מוסיפים חטא על פשע, עד לימינו אנו.
כותרת: מד"א מקים מרפאה לטיפול בערביי-עזה
תגובה על ידי: חד כתער על ינואר 21, 2009, 11:48:05
צריך להקים להם מחנות השמדה וריכוז,לא מרפאה לטיפול.
בעזרת השם