שונות > אוהדי בית''ר ירושלים כהניסטים
אוהדי בית"ר שרקו בוז לזכר רבין
שיראז:
--- ציטוט של: asdf123 על נובמבר 06, 2007, 04:48:50 ---אתם די מצחיקים אני חייב לציין.
--- סוף ציטוט ---
אתה המצחיק פה,לא אני ושאר הכותבים פה.
כשקרה מה שקרה בכיכר מלכיי ישראל באותו ערב של עצרת\הפגנה של השמאל אני הייתי נער בן 12
ולא ילד בן 3,הייתי בקריית אליעזר,בחיפה צפיתי באהבת חיי בית"ר ירושלים במשחק מרתק ורב
תהפוכות בו נגמר המשחק בתוצאה 2-2 אוחנה כבש ראשון דקה ליפני סוף המחצית הראשונה קאנדאורוב
השווה ועשה גם 2-1 מהפך,רונן חרזי עשה 2-2 לאחר מ'ס ד'ק ...נגמר המשחק יצאנו החוצה הלכנו לאוטו
התחלנו לשמוע שמועות שמישהוא נורה בעצרת ההיא בת"א,כשהגענו לאוטו שמנו רדיו וראיינו אישה שאמרה
שירו ברבין 3 יריות והוא הלך לאוטו ומישם נסע הביתה לקראת גבעת אולגה עצרנו בתחנת דלק
מספר מכוניות באקראי שכולנו אוהדי בית"ר שמענו שרבין נרצח התחלנו לצהול ולשמוח ואחד האוהדים שם
{השם שמור במערכת} אמר "בקרוב לאה רבין ויוסי שריד ובכלל יהיה טוב"
אז לאה הלכה,שריד עוד לא אבל ב'ה הוא מיחוץ לפוליטיקה כיום.
רבין עשה רק נזק למדינה נזק בלתי הפיך שאני ואתה עדיין סובלים מימנו,סבי ז"ל שירת באצ"ל
ויש מוזאון של האצ"ל שם מוזכר שמו תמונתו ופעולותיו למען הקמת המדינה המחורבנת הזאת,למה מחורבנת
כי כיום היא מחורבנת תודות לסרטן שצמח בקירבנו ושלא עקרנו אותו כשהיא קטנטן וכיום הוא כבר גידול ממאיר
קוראים לסרטן הנורא הזה השמאל הישראלי.
Aaron:
--- ציטוט של: שיראז על נובמבר 14, 2007, 08:47:48 ---אתה המצחיק פה,לא אני ושאר הכותבים פה.
כשקרה מה שקרה בכיכר מלכיי ישראל באותו ערב של עצרת\הפגנה של השמאל אני הייתי נער בן 12
ולא ילד בן 3,הייתי בקריית אליעזר,בחיפה צפיתי באהבת חיי בית"ר ירושלים במשחק מרתק ורב
תהפוכות בו נגמר המשחק בתוצאה 2-2 אוחנה כבש ראשון דקה ליפני סוף המחצית הראשונה קאנדאורוב
השווה ועשה גם 2-1 מהפך,רונן חרזי עשה 2-2 לאחר מ'ס ד'ק ...נגמר המשחק יצאנו החוצה הלכנו לאוטו
התחלנו לשמוע שמועות שמישהוא נורה בעצרת ההיא בת"א,כשהגענו לאוטו שמנו רדיו וראיינו אישה שאמרה
שירו ברבין 3 יריות והוא הלך לאוטו ומישם נסע הביתה לקראת גבעת אולגה עצרנו בתחנת דלק
מספר מכוניות באקראי שכולנו אוהדי בית"ר שמענו שרבין נרצח התחלנו לצהול ולשמוח ואחד האוהדים שם
{השם שמור במערכת} אמר "בקרוב לאה רבין ויוסי שריד ובכלל יהיה טוב"
אז לאה הלכה,שריד עוד לא אבל ב'ה הוא מיחוץ לפוליטיקה כיום.
רבין עשה רק נזק למדינה נזק בלתי הפיך שאני ואתה עדיין סובלים מימנו,סבי ז"ל שירת באצ"ל
ויש מוזאון של האצ"ל שם מוזכר שמו תמונתו ופעולותיו למען הקמת המדינה המחורבנת הזאת,למה מחורבנת
כי כיום היא מחורבנת תודות לסרטן שצמח בקירבנו ושלא עקרנו אותו כשהיא קטנטן וכיום הוא כבר גידול ממאיר
קוראים לסרטן הנורא הזה השמאל הישראלי.
--- סוף ציטוט ---
O0 O0 O0 ברוך הבא, דרך אגב!
דוקא_כך:
מסכים לחלוטין עם אהרן! ברוך הבא.
IRON_MAN:
ברוך-הבא :smil064:
איך הגעת אלינו?
שיראז:
--- ציטוט של: רן הכהניסט על נובמבר 15, 2007, 23:34:32 ---ברוך-הבא :smil064:
איך הגעת אלינו?
--- סוף ציטוט ---
אני משתמש ישן\חדש הייתי בעבר המשתמש "מומו" אבל בגלל בעיות התחברות כאלה ואחרות
לא הייתי פעיל כאן זמן רב אז נאלצתי להירשם מחדש בשם חדש....
סתם בשביל הדיון הנוכחי בעבר הלא רחוק הייתי דיי שרוף על בית"ר ירושלים יש לי בבית
ארכיון עלייה ככה שאני יודע פרטים מדויקים בנושא.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה