שונות > אוהדי בית''ר ירושלים כהניסטים

אוהדי בית"ר שרקו בוז לזכר רבין

<< < (7/9) > >>

דוקא_כך:
משה פייגלין על אוהדי בית"ר:

אינני אוהד של בית"ר ירושלים, וגם לא של שום קבוצה אחרת. בכלל – אני מעדיף לעשות ספורט מאשר לצפות בו. במגרשים, בהתחלה קיללו את השופט, אחר כך אחד את השני, אחר כך הסבירו כמה שזה נפלא שאפשר "להתפרק ככה" ביציעים – ועכשיו נוצרה שם תרבות אספסופית למופת. כשנמחץ אדם למוות בהתפרעות במגרש כדורגל, חשבתי שיש מקום להפסיק את כל המשחקים לשנה שנתיים עד שנחזור לשפיות ומשחק כדורגל לא יהיה שדה קרב. אבל כל זה הקדמה בלבד. אינני אוהד של בית"ר אבל אני אוהד מאוד את אוהדי בית"ר. מתברר שיש במדינה שלנו לא מעט אנשים ששתים עשרה שנה של שטיפת מוח פגאנית, לא הצליחו לטמטם אותם לגמרי. הם מתקשים לסגוד למורשת הדם, הטרור ושנאת האחים. הם מתקשים להלל את המלך העירום, הממשיך לצעוד ולחסל את המדינה. הם רואים כיצד מנוצל הרצח כדי למכור את מה שנותר ממדינתם, הם רואים כיצד אפילו את הגינוי לשריקות הבוז, הפך ראש הממשלה למנוף פוליטי כדי להצדיק את מכירת החיסול של ירושלים.

אז אולי הסגנון שלהם זה לא הסגנון שלי, אבל במקרה הזה טוב שכך. כי יצחק רבין התגאה כל חייו בחלקו הפעיל בירי וברצח ניצולי השואה, מעפילי אלטלנה הנמלטים על  נפשם מן האוניה, ושוחים אל החוף. משפחתו הקרובה והוגי הדעות של השמאל רואים במעשהו זה- עד היום – מעשה נאצל. לקראת גירוש קטיף – הסבירו לנו ש: "בחיי כל אומה או מדינה יש יותר מאלטלנה אחת" – עמי איילון,  וכן: " צריך יהיה לשתק אותם באמצעות ירי כדי לפגוע " -  אבשלום וילן. זו היא מורשת רבין המבעבעת ופורצת באש של שנאת חינם לאחים והתרפסות ומכירת חיסול לאויבים. אם צריך את הסגנון של אוהדי בית"ר כדי לפוצץ את בלון הצביעות ומצעדו הדורסני של המלך העירום  - אז יאללה בית"ר.

הַיְּמָנִי הָאֲמִתִּי:
אתם רואים?!
גם בהפגנה של אוהדי בית"ר ברוך מרזל בא לתמוך,והאוהדים שרו לו:"ברוך מרזל,זה לא הקומץ,אנחנו אוהבים אותך!"
 O0 O0 O0 O0 O0 O0 O0 O0 O0 O0 O0 O0 O0 O0 O0 O0 O0 O0 O0 O0 O0 O0 O0 O0 O0

IRON_MAN:
אני מעריך שבבחירות-הבאות חזית יהודית-לאומית של ברוך מרזל תקבל 5 מנדטים :smil011: :smil011: :smil011:
וזאת אודות לנו ולאוהדי בית"ר.

אושרי:

--- ציטוט של: רן הכהניסט על נובמבר 11, 2007, 09:24:52 ---אני מעריך שבבחירות-הבאות חזית יהודית-לאומית של ברוך מרזל תקבל 5 מנדטים :smil011: :smil011: :smil011:
וזאת אודות לנו ולאוהדי בית"ר.

--- סוף ציטוט ---
חמש מנדטים זה טוב?
מקבלים על דבר כזה תפקיד בממשלה או משהו כזה?

dfgv:

--- ציטוט של: הַיְּמָנִי הָאֲמִתִּי על נובמבר 09, 2007, 01:02:16 ---תגיד לי עופר,מה אתה לא מבין במה שכתבתי?
בזמן המלחמה,הוא קרס תחת העומס,עישן יותר מידי סיגריות,וקיבל הרעלה.
אתה אומר לי שהוא עדיף.
אולמרט ופרץ לא תפקדו בזמן מלחמה,וככה גם הוא.

--- סוף ציטוט ---
נכון
אבל רבין לפחות הכין יותר טוב את הצבא מאולמרט ופרץ
עובדה שגם בלעדיו ניצחנו 3 מדינות אוייב עם צבא מסודר ועכשיו הפסדנו לאירגון טרור מסכן
בכל מקרה אני לא יאשים את רבין שהוא עישן יותר מדי כי יש הרבה אנשים שמעשנים יותר מדי גם ימנים וגם שמאלנים ולפחות הייתה לו סיבה לא לתפקד
בכל מקרה הוא היה צריך לשבת בכלא מאסר עולם אם לא עונש מוות על הניצולי שואה שהוא רצח
אבל עדיין הוא מת וטוב שהוא מת אבל צריך לכבד את זכרו כמו כל יהודי אחר כי עכשיו הוא מקבל כל מה שמגיע לו מהקב"ה אנחנו סיימנו איתו
דרך אגב מישהו יכול לתת ליאת ההקלטה של רבין מתגאה שהוא הרג ניצולי שואה??

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה