עמלק ואויבי ישראל > המאבק על ארץ ישראל
חבר, אתה חסר? \ אמיתי עמיר - ממליץ לכולם לקרוא
נץ וגאה בזה:
נראה לי שהוא עדיין בבית אורות, או לפחות שם הוא היה עד לפני כמה חודשים בפעם האחרונה ששמעתי ממנו, אני מניח שאני אראה אותו בפעם הבאה שיראגנו פגישת מחזור או שבת מחזור בישיבה, ואז אני אתעדכן, ולגבי השאלה האחרונה שלך, לא הבנתי אותה בדיוק, אשמח אם תבהיר לי למה התכוונת.
כהנא צדק!:
--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על ינואר 11, 2007, 22:35:07 ---נראה לי שהוא עדיין בבית אורות, או לפחות שם הוא היה עד לפני כמה חודשים בפעם האחרונה ששמעתי ממנו, אני מניח שאני אראה אותו בפעם הבאה שיראגנו פגישת מחזור או שבת מחזור בישיבה, ואז אני אתעדכן, ולגבי השאלה האחרונה שלך, לא הבנתי אותה בדיוק, אשמח אם תבהיר לי למה התכוונת.
--- סוף ציטוט ---
התכוונתי מי נעץ/שם בדביק את האשכול הזה כי לא כתבו...
נץ וגאה בזה:
אין לי מושג
דוקא_כך:
--- ציטוט של: כהנא צדק! על ינואר 11, 2007, 22:27:38 ---
--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על ינואר 11, 2007, 22:20:36 ---מעולם לא דיבר על פוליטיקה או מה שעובר על המשפחה שלו, וגם לא הטרדנו אותו בזוטות כאלה, תמיד התנהג ודיבר כמו צפונבון, והיינו יורדים עליו בשל כך, היינו מכנים אותו "אמיצצצצצצציייי", הוא היה מצחיק ושנון, הריץ צחוקים בשיעורים, יש לו פלטינה ברגל (בעקבות פציעה ישנה) ולכן לא השתתף הרבה בשיעורי התעמלות, לפעמים הוא שיגע לי את השכל בגלל איזו מישהי שהייתי דלוק עליה בעבר, וזה בגדול סקירה על רגל אחת, אחרי הלימוד המשותף בישיבה התיכונית שעלבים, הוא הלך ללמוד בבית אורות בירושלים ואני הלכתי ללמוד בישיבה אחרת.
--- סוף ציטוט ---
חחח אהבתי "אמיצצצצצצציייי" נחמד לשמוע סיפורים כאלו...
דרך אגב הוא עכשיו לומד בישיבה אני לא יודע איזו אני בקשר איתו קצת אבל לא יודע איזה ישיבה כדי באמת לשאול אותו..
ודרך אגב אם אפשר לדעת מי נעץ?...
--- סוף ציטוט ---
מודה ומתוודה. לפחות שיהיה נגיש ובולט לעין לזמן מה, שכולם יקראו.
האלקשי:
--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על ינואר 11, 2007, 22:35:07 ---נראה לי שהוא עדיין בבית אורות, או לפחות שם הוא היה עד לפני כמה חודשים בפעם האחרונה ששמעתי ממנו, אני מניח שאני אראה אותו בפעם הבאה שיראגנו פגישת מחזור או שבת מחזור בישיבה, ואז אני אתעדכן, ולגבי השאלה האחרונה שלך, לא הבנתי אותה בדיוק, אשמח אם תבהיר לי למה התכוונת.
--- סוף ציטוט ---
אמיתי לומד כרגע בישיבת ניר - קריית ארבע.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה