בס"ד
מטומטמת?!?!?! חחחחחחחחחחחחחח עדיף שאני לא אענה לך על זה!
כל מה שתפיסתו "אישה מטבח מיטה" הוא פרמיטיבי ושובניסטי בעיניי ואין כל קשר, אפילו הכי קטן לפמניזם!
בכלל, ניראה לי שיש לך פיצול אישיות קל.
אתה יכול להתווכח איתו, להיות הכי נגדו- וכשאני מצטרפת לויכוח עם אותן טענות (בערך) כמו שלך, אתה תוקף מיד, ומקניט וקורא לי "מטומטמת".
חוכמה לא נמדדת רק במה שאתה יודע בתורה, אלא על פי השכלה נרחבת וידע רב.
לרוב הדתיים פה, אולי גם החילוניים- אין הערכה בכלל למה שאישה תאמר- ואולי זאת הסיבה שאין פה הרבה בנות. (נקודה למחשבה!!!)
חבורת שובניסטים פרימיטיביים- אין מילה אחרת!
חחח למה מה?
ולמה זה פרימיטיבי? נשים לא נמצאות היום במטבחים? פרימיטיבי תקראי לכל הנשים (הרוב המוחץ) שנמצאות היום במטבח. התפיסה שלי היא שאישה חייבת להיות במטבח אבל אני לא שולל את זכותה לעבוד (אבל לא בכל מה שהיא רוצה). כלומר, כמו שגבר בתור מינימום חייב לפרנס את אשתו, לספק אותה מבחינה מינית וכו', כך אישה חייבת לספק את בעלה מינית, לדאוג לילדים, ולדאוג לכלכלת הבית
לפחות. זהו טבעה ויתרונה על הגבר.
וכי למה?
את זו שמקניטה מיד, עם עלק הקנטות כמו "פרימיטיבי", "פמיניסט", עוד מעט תגידי "חשוך", "גזען", "לא דמוקרטי", "ריאקציונר", וכו' וכו' וכו', הכל בקטגוריות.
חוכמה נמדדת בעיקר בידע בתורה (שאני מודה ששלי הוא זעיר ומסכן לעומת ידע של רבים) --- ראשית חכמה יראת ה'. זהו הבסיס לחוכמה אמיתית. מה הטעם ב"חוכמה" אם היא מנוצלת לרע?
הידע שלי ממש לא מתפרס רק בתורה, וכל מי שמכיר אותי יעיד על כך. פעם חשבתי כמוך אבל התפכחתי כי חשבתי עם הנושא לעומק והספקתי לחזור בתשובה. נשים וגברים לא שווים מטבעם בדיוק כמו שתרבויות (אני לא מאמין בגזעים) לא שווים. מעצם היותם שונים הם לא שווים.
לי יש הערכה רבה למה שכל יהודי אומר, אבל כשזה מגיע להקנטות ילדותיות שאפשר לשמוע אצל ה
שמאל כמו "שוביניזם" ו"פרימיטיביות" זה כבר חצה את הקו האדום.
בכל אופן אני מתנצל שקראתי לך מטומטמת.