שונות > אוהדי בית''ר ירושלים כהניסטים
מטרת הפינה הזאת
nofar16:
--- ציטוט של: רון בן מיכאל על דצמבר 31, 2009, 12:57:46 ---בס"ד
אני דיברתי בהומור אם לא הבנת. ההסתכלות שלי היא תורנית ולא ההגדרה הגויית העלובה של פמיניזם/שוביניזם (שאין לו כלל קשר למגדר אלא ללאומנות ולקומוניזם).
ואנחנו דיברנו על הפמיניזם, את שאלת איך אני יכול להשוות, הנה התשובה שלך.
את רוצה בדינאר או בשקל?
--- סוף ציטוט ---
אמרתי לך שאתה חייב להפסיק עם הציניות, כי אני לא מבינה את הכוונות שלך.
אין דבר בעולם שאפשר להשוות לאיסלם.
אם מישהי (גוייה\ יהודייה) רוצה לעשות הפלה זאת בחירה שלה, וזה לא קשור לשום פמניזם.
ולא לי אתה חייב, אתה חייב לירין.
El Blanco:
בס"ד
--- ציטוט של: nofar16 על דצמבר 31, 2009, 13:00:21 ---
אמרתי לך שאתה חייב להפסיק עם הציניות, כי אני לא מבינה את הכוונות שלך.
אין דבר בעולם שאפשר להשוות לאיסלם.
אם מישהי (גוייה\ יהודייה) רוצה לעשות הפלה זאת בחירה שלה, וזה לא קשור לשום פמניזם.
--- סוף ציטוט ---
יש: קומוניזם (על כל גזרותיו), נאציזם, נצרות שכל אחד ואחד מהם רצחו הרבה יותר יהודים מהאיסלם (אולי הפמיניזם לא אבל מתקרב).
אם מישי רוצה לרצוח זאת בחירה שלך - זה מה שאמרת. לאף אישה אין זכות לרצוח ילד רק בגלל שלא נוח לה, הגוף שלה קל וחומר החיים של הילד. כנ"ל הולך לגבר שרוצה "להביא ביד". וזה כן קשור לפמיניזם שבא לנגוח בכל ערך מוסרי שהיהדות והנצרות (עם המינימליות של המוסר שהנצרות מציגה כי גנבה קונספטים מסויימים מהיהדות) הציגו בזמן התפחות האידיאולוגיה הנ"ל ומציגות.
nofar16:
--- ציטוט של: רון בן מיכאל על דצמבר 31, 2009, 13:01:55 ---בס"ד
יש: קומוניזם (על כל גזרותיו), נאציזם, נצרות שכל אחד ואחד מהם רצחו הרבה יותר יהודים מהאיסלם (אולי הפמיניזם לא אבל מתקרב).
אם מישי רוצה לרצוח זאת בחירה שלך - זה מה שאמרת. לאף אישה אין זכות לרצוח ילד רק בגלל שלא נוח לה, הגוף שלה קל וחומר החיים של הילד. כנ"ל הולך לגבר שרוצה "להביא ביד".
--- סוף ציטוט ---
טוב, שכחתי את הקומוניזם.
הנאציזם והאיסלם אצלי נחשבים אותו דבר.
כל עוד אתה חי במדינה דמוקרטית, כל אחד עושה את הבחירות שלו גם אם הן לא מקובלות על אחרים (במסגרת החוק.) שלרגע לא תתבלבל, אני ממש לא בעד הפלות.
ובכל מקרה, אין דבר כזה היריון לא רצוי. (מנקודת מבט של אישה צנועה שלא כל העיר עברה עלייה).
El Blanco:
בס"ד
--- ציטוט של: nofar16 על דצמבר 31, 2009, 13:06:20 ---טוב, שכחתי את הקומוניזם.
הנאציזם והאיסלם אצלי נחשבים אותו דבר.
כל עוד אתה חי במדינה דמוקרטית, כל אחד עושה את הבחירות שלו גם אם הן לא מקובלות על אחרים (במסגרת החוק.) שלרגע לא תתבלבל, אני ממש לא בעד הפלות.
ובכל מקרה, אין דבר כזה היריון לא רצוי. (מנקודת מבט של אישה צנועה שלא כל העיר עברה עלייה).
--- סוף ציטוט ---
הפמיניזם היא אידיאולוגיה שצמחה מספרו של אחד מראשי הקומוניזם (מרקסיזם) הוא פרידריך אנגלס, בספרו "מוצא המינים" שבו הוא תוקף את מוסד המשפחה ומאשים את הגבר בהמצאת המוסד בשביל לשעבד את האישה ומשווה את זה לאדם הקדמון (כביכול) בסיפור המוכר שלוקח אישה בזרועותיו וכך נחשב שהוא הופך אותה לשלו (הבל גמור כמובן).
אז יופי, השאלה הזו היא גם במסגרת החוק (בואי נהיה כנים, אני לא מקבל חוק "חילוני" שנוגד את ההלכה והתורה). דמוקרטיה היא שורש כל רע כי היא נותנת לגיטימציה חוקתית לעוולות ורשעות כמו פורנוגרפיה, הפלות, מצעדי תועבה, אנטישמיות וכו'.
יש היריון לא רצוי --- היריון שנוצר כתוצאה מיחסי מין לא רצויים (בעיקר גויה שנכנסה להיריון מיהודי).
nofar16:
--- ציטוט של: רון בן מיכאל על דצמבר 31, 2009, 13:09:46 ---בס"ד
הפמיניזם היא אידיאולוגיה שצמחה מספרו של אחד מראשי הקומוניזם (מרקסיזם) הוא פרידריך אנגלס, בספרו "מוצא המינים" שבו הוא תוקף את מוסד המשפחה ומאשים את הגבר בהמצאת המוסד בשביל לשעבד את האישה ומשווה את זה לאדם הקדמון (כביכול) בסיפור המוכר שלוקח אישה בזרועותיו וכך נחשב שהוא הופך אותה לשלו (הבל גמור כמובן).
אז יופי, השאלה הזו היא גם במסגרת החוק (בואי נהיה כנים, אני לא מקבל חוק "חילוני" שנוגד את ההלכה והתורה). דמוקרטיה היא שורש כל רע כי היא נותנת לגיטימציה חוקתית לעוולות ורשעות כמו פורנוגרפיה, הפלות, מצעדי תועבה, אנטישמיות וכו'.
יש היריון לא רצוי --- היריון שנוצר כתוצאה מיחסי מין לא רצויים (בעיקר גויה שנכנסה להיריון מיהודי).
--- סוף ציטוט ---
אני מסכימה איתך במה שאתה אומר על הפמניזם.
ובתורה, האישה נחשבת כרכושו של הגבר.. בספר שמות אם אני לא טועה, יש כבר עלייה במעמד שלה.
אני לא בעד דמוקרטיה, או יותר נכון לא בעד חלק גדול מהדמוקרטיה. כל מה שהזכרת על הפורנוגרפיה, מצעדי התועבה, ההפלות- אני מסכימה עם זה.
בקשר להפלות, בוא נצא מנקודת הנחה שמדובר ביהודייה, ולא בגוייה. אין דבר כזה היריון לא רצוי.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה