שונות > אוהדי בית''ר ירושלים כהניסטים
מטרת הפינה הזאת
ירין הכהניסט:
--- ציטוט של: nofar16 על דצמבר 31, 2009, 12:34:13 ---לא..
תשלח רגע בפרטי תמסן שלך..
--- סוף ציטוט ---
בס"ד
אני ישלח לך אחריי הצהריים כי אני אצל דוד שלי אין לו במחשב לא איסיקיו ולא מסן.
El Blanco:
בס"ד
--- ציטוט של: nofar16 על דצמבר 31, 2009, 12:18:32 ---פששש אתה פשוט פרימיטבי, הפתעת אותי.
נשים חושבות עם הלב ועם הראש ביחד וזאת הגדולה של נשים!
נשים היום מסובבות הרבה מאוד גברים, לא עם האיבר הפנימי שליד הפופיק, אלא עם האיבר החיצוני.
אישה יכולה לסובב גבר כמו סביבון והוא ילך אחרייה עיוור!
העובדות בשטח ממש לא מראות שגברים יותר חכמים ובעלי IQ גבוה יותר, זה שיש אפלייה בחברה בין נשים לגברים לא הופכת אותם לחכמים יותר, אלא לטיפשים שפשוט מפחדים שנשים יתעלו עליהם בכל מובן.
ומעבר לזה, לנשים אין את מה שלגברים יש בין הרגליים, זה שהופך אותם לטיפשים עוד יותר ברגע.
--- סוף ציטוט ---
יצאת כבר מההיבט העובדתי ונכנסת לספקולציות.
כרגע בחברה הישראלית יש אפלייה "מתקנת" נגד הגברים, כל גבר שמתגרש יכול להעיד על כך (לא שזה קשור אבל רק דוגמא בולטת), זה לא פאקטור בכלל כי לנשים ולגברים יש שווי ביכולת שהחברה מעניקה להם בניסיון לממש את עצמם לפי בחירתם.
"עובדות בשטח" זה דבר סובייקטיבי לומר וזה כמו להגיד שאני יכול למצוא ערבים שוחרי שלום --- כל עוד אין לך הוכחות בעניין זה סתם הפלצה.
בעידן של ה-Bad Boy, להגיד שנשים מסובבות גברים זה דבר אידיוטי לומר, יש כל כך הרבה גברים (מאסטר בייבז) שמחזיקים בנות, מנצלים את תמימותן, לוקחים את בתוליהן ואז זורקים אותן לשם ה"כבוד" המפוקפק, את לא קוראת לזה דיביליזם כרוני?! בחורה פועלת לפי הרגשות וכשהיא מתאהבת היא יכולה ללכת עם מי שרצח את אבא שלה, כי הרגש חזק הרבה יותר מהשכל אצל הנקבה.
nofar16:
--- ציטוט של: רון בן מיכאל על דצמבר 31, 2009, 12:36:12 ---בס"ד
יצאת כבר מההיבט העובדתי ונכנסת לספקולציות.
כרגע בחברה הישראלית יש אפלייה "מתקנת" נגד הגברים, כל גבר שמתגרש יכול להעיד על כך (לא שזה קשור אבל רק דוגמא בולטת), זה לא פאקטור בכלל כי לנשים ולגברים יש שווי ביכולת שהחברה מעניקה להם בניסיון לממש את עצמם לפי בחירתם.
"עובדות בשטח" זה דבר סובייקטיבי לומר וזה כמו להגיד שאני יכול למצוא ערבים שוחרי שלום --- כל עוד אין לך הוכחות בעניין זה סתם הפלצה.
בעידן של ה-Bad Boy, להגיד שנשים מסובבות גברים זה דבר אידיוטי לומר, יש כל כך הרבה גברים (מאסטר בייבז) שמחזיקים בנות, מנצלים את תמימותן, לוקחים את בתוליהן ואז זורקים אותן לשם ה"כבוד" המפוקפק, את לא קוראת לזה דיביליזם כרוני?! בחורה פועלת לפי הרגשות וכשהיא מתאהבת היא יכולה ללכת עם מי שרצח את אבא שלה, כי הרגש חזק הרבה יותר מהשכל אצל הנקבה.
--- סוף ציטוט ---
חחחחחחחחחח מה שתגיד.
פרימיטיבי.
El Blanco:
--- ציטוט של: nofar16 על דצמבר 31, 2009, 12:34:13 ---לא..
תשלח רגע בפרטי תמסן שלך..
--- סוף ציטוט ---
Can you feel the love tonight?
the peace the afternoon brings..
El Blanco:
--- ציטוט של: nofar16 על דצמבר 31, 2009, 12:37:53 ---
חחחחחחחחחח מה שתגיד.
פרימיטיבי.
--- סוף ציטוט ---
הנה עוד הוכחה למה שאני אומר ירין אני מאחל לך שלא תצליח להשיג אותה יחסוך בעיות
תפריט
[0] אינדקס הודעות