שונות > אוהדי בית''ר ירושלים כהניסטים
מטרת הפינה הזאת
חיים בן_פסח:
--- ציטוט של: bugsy על אוגוסט 17, 2009, 18:04:28 ---סוף סוף מקום שאפשר להרגיש בו בבית
--- סוף ציטוט ---
בס''ד
ברוך הבא!
ביתר בדם:
אפילו ערבים שונאים ערבים וראינו את זה בדרבי הערבי סכנין אחי נצרת שהם הולכים מכות ומתפרעים עכשיו אני מת לראות מה האתאחדות לכדורגל תעשה כי אם זה היה אנחנו הם היו נותנים לנו משחקי רדיוס ומורידים לנו נקודות ואני לא שמעתי שהם מתכוונים לעשות משהו בכלל
nofar16:
בתור אוהדת ביתר יצא לי להתווכח בפורום עם אדם דתי.
והוא טען שמגרשי הכדורגל הם מקומות שיש בהם פריצות, ובנות לא צריכות ללכת לשם בפרט.
הוא טען ש"רוב" אוהדי בית"ר טיפשים גמורים ולא יודעים מה הייתה דרכו של הרב כהנא הי"ד וכל מה שהם רוצים לעשות במגרשים הוא לפרוץ גבולות, להשתולל, לקלל וללכת מכות.
אני רוצה לשאול פה את אוהדי בית"ר, ואת חיים בן פסח, אם אתם חושבים שמגרש כדורגל הוא מקום שיש בו פריצות, אם אוהדי בית"ר טיפשים גמורים כמו שהוא מכנה אותם, והאם באמת אנחנו לא יודעים מה הייתה דרכו של הרב כהנא הי"ד?
הסברתי לו שדרך אוהדי בית"ר ו"הפרובוקציות" שאנחנו עושים בתשקורת מביאה את הציבור למודעות יותר רחבה של מי היה הרב כהנא..
אדם שלא יודע מה הדגל שאנחנו מניפים ביציעים ורואה בחדשות את אוהדי בית"ר מניפים אותו (הרי התשקורת היא נגד ימניים ואוהבי הארץ, רק חובבי ערבים ראויים לפירסום חיובי), ילך ויבדוק מה הדגל הזה מסמל- ואם הוא חושב כך גם הוא- הוא ישנה את דעתו על אוהדי בית"ר, ועל דעותייהם שמוצגות באור שלילי.
אני רק רוצה לדעת אם אני צודקת או לא.. :old_WTF_Aza:
ירין הכהניסט:
--- ציטוט של: nofar16 על דצמבר 30, 2009, 11:25:51 ---בתור אוהדת ביתר יצא לי להתווכח בפורום עם אדם דתי.
והוא טען שמגרשי הכדורגל הם מקומות שיש בהם פריצות, ובנות לא צריכות ללכת לשם בפרט.
הוא טען ש"רוב" אוהדי בית"ר טיפשים גמורים ולא יודעים מה הייתה דרכו של הרב כהנא הי"ד וכל מה שהם רוצים לעשות במגרשים הוא לפרוץ גבולות, להשתולל, לקלל וללכת מכות.
אני רוצה לשאול פה את אוהדי בית"ר, ואת חיים בן פסח, אם אתם חושבים שמגרש כדורגל הוא מקום שיש בו פריצות, אם אוהדי בית"ר טיפשים גמורים כמו שהוא מכנה אותם, והאם באמת אנחנו לא יודעים מה הייתה דרכו של הרב כהנא הי"ד?
הסברתי לו שדרך אוהדי בית"ר ו"הפרובוקציות" שאנחנו עושים בתשקורת מביאה את הציבור למודעות יותר רחבה של מי היה הרב כהנא..
אדם שלא יודע מה הדגל שאנחנו מניפים ביציעים ורואה בחדשות את אוהדי בית"ר מניפים אותו (הרי התשקורת היא נגד ימניים ואוהבי הארץ, רק חובבי ערבים ראויים לפירסום חיובי), ילך ויבדוק מה הדגל הזה מסמל- ואם הוא חושב כך גם הוא- הוא ישנה את דעתו על אוהדי בית"ר, ועל דעותייהם שמוצגות באור שלילי.
אני רק רוצה לדעת אם אני צודקת או לא.. :old_WTF_Aza:
--- סוף ציטוט ---
בס"ד
את זאת "ביתר+נופר"מפורום לה פמיליה?
nofar16:
--- ציטוט של: ירין הכהניסט על דצמבר 30, 2009, 11:41:31 ---בס"ד
את זאת "ביתר+נופר"מפורום לה פמיליה?
--- סוף ציטוט ---
חחח לא, למה?
אני lion מפורום לה פמילייה אם אתה מכיר.. חחחח
תפריט
[0] אינדקס הודעות