שונות > פורום משוב

מה קרה שפתאום יש גל של גולשים?

<< < (2/2)

בייקר:
אני מפרסם כל הזמן אבל לא בפרש אני יודע על גולש אחד שהגיע מהיכן שפרסמתי לאחרונה.

כהנא צדק!:

--- ציטוט של: בייקר על ינואר 10, 2007, 23:23:35 ---אני מפרסם כל הזמן אבל לא בפרש אני יודע על גולש אחד שהגיע מהיכן שפרסמתי לאחרונה.

--- סוף ציטוט ---
השיטה בפורומים גדולים היא לפרסם בפרטי עד שיגלו כמובן אבל בכל זאת בסופו של דבר עולים עלייך כי משתמשים אומרים.

עז77:
הפרסום של הסרטונים שלנו בפליקס הוא מאוד חזק,
צריך להציף אותם בסרטונים שלנו עם תגים שאנשים אוהבים נינט טייב ארץ נהדרת בידור ערבים,
זה מה שעשיתי עם הסרטון של ארץ נהדרת שביום אחד קיבל 150 צפיות לפני שמחקו אותו - הם מפחדים הנבלות,
אני יעלה את הסרטון הזה לשרת שלנו כדי שתוכלו להוריד ולהעלות בעצמכם בכל פעם שמורידים אותו הבולשביקים - לא נוותר להם.

כהנא צדק!:

--- ציטוט של: עז77 על ינואר 11, 2007, 08:27:36 ---הפרסום של הסרטונים שלנו בפליקס הוא מאוד חזק,
צריך להציף אותם בסרטונים שלנו עם תגים שאנשים אוהבים נינט טייב ארץ נהדרת בידור ערבים,
זה מה שעשיתי עם הסרטון של ארץ נהדרת שביום אחד קיבל 150 צפיות לפני שמחקו אותו - הם מפחדים הנבלות,
אני יעלה את הסרטון הזה לשרת שלנו כדי שתוכלו להוריד ולהעלות בעצמכם בכל פעם שמורידים אותו הבולשביקים - לא נוותר להם.

--- סוף ציטוט ---
כן זה מכניס הרבה כניסות וגולשים ישראלים לפרסם ב-flix כמה שיותר סתם אפילו דברים מצחיקים אבל בסיום של הסרטון לרשום את הכתובת שלנו ככה ננצח אותם בחומכה.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה