חדשות ודיונים > ארכיון דיון כללי

** שאלו את הימין האמיתי לתאריך 30 באוקטובר **

(1/3) > >>

Aaron:
אנא שימרו את כללי התוכנית על מנת להגבילה לאורך סביר:

א. רק הודעה אחת לכל גולש. כל הודעה נוספת תמחק.

ב. רק שאלה או הערה אחת לכל גולש.

ג. כל שאלה או הערה חייבת להיות קצרה ולעניין. חיים בן פסח ידלג על שאלות או הערות ארוכות מידי.

ד. לאחר 15 שאלות, האשכול ינעל.

הודעות שהן אינן שאלות או פניות לחיים בן פסח, ימחקו אוטומטית בלי אזהרה.

לאחר פרסום התשובות, האשכול אוטומטית יועבר לפורום "ארכיון דיון כללי".

IRON_MAN:
לחיים היקר שלום-רב שאלתי היה כזאת: האם אתה מכיר את הנאצי האמריקאי דיוויד דיוק ימח שימו-וזיכרו? ואם כן מה אתה יודע עליו? וכמו-כן רציתי לדעת האם אתה מכיר עוד מנהיג ניאו-נאצי באמריקה ששמו הוא טום מצגר.

וכפי שאתה יודע לאחרונה במדינת-ישראל יש מקרים רבים שבם ניאו-נאצים ממוצא רוסי מחללים בתי-כנסת ומציירים צלבי-קרס ותומכים באדולף היטלר ימח שימו-וזיכרו.

ובקשר לשאלה הראשונה:האם אותם פעילים ניאו-נאצים שהזכרתי(דיוויד דיוק,טום מצגר)באמת מסיתים נגד היהודים בארה"ב ואם כן איך jtf פועל נגדם?
ובקשר לשאלה השנייה:איך אתה תנהג באותם ניאו-נאצים רוסים במידה ותהיה בשלטון?

האם תפעיל עונש-מוות נגד אותם ניאו-נאצים ממוצא רוסי שתומכים בהיטלר ושונאים יהודים?

אלירן:
חיים שלום ותודה על התשובה מהשבוע שעבר,

בבקשה אתה יכול להרחיב בקשר לתשובה מהשבוע שעבר , באיזה הקשר דוד העברי הלשין על מייק גוזבסקי?
ועם הוא הלשין עליו אז איך זה שהם היו יחד בארגון -כהנא חי- ??
דוד גם היה ב JDL ?

תודה ויישר כח !!

Altalena:
שלום רב

חיים,מה דעתך על תנועת "הפנתרים השחורים" בישראל שפעלה בשנות השבעים ועל מאבקה בקיפוח העדתי,שהתבטא בפעמים ספורות אף כנגד סיפוח השטחים ונגד הרב כהנא.

אָבִי בֶּן-כָּהֲנָא:
מה המצב גיבור שלנו -- זה נשבור להם אצ העצמות יש לי שם חדש ברוך השם. לא ענית לי לשאלה עם אתה מכיר את אביגדור איסקין  :coolsmiley: . תגיד לי נשמה ירית פעם עם משתיק קול? זה פוגע בדיוק של הכלי? -- אני חולם להיות צלף ואני לומד על זה עכשיו וזה מעניין אותי. מה דעתך על קולט

חיים יש לי עוד שאלה. למה נמחק החשבון של עוז 77 ומה קרה לו??

שים לב חיייים -- המצאתי עוד משו יפה שמישהו שאל פה מזה פלסטין

פ ה תהיה שואה שניה ליהודים
ל אט לאט יעברו עוד שלבים
ס רטן הם יביאו ליהודה ושומרון
ט רור הם יביאו למרכז ולצפון
י יהודים פה ימותו כמו זבובים
נ רסק להם אבל בסוף את הביצים!!!

אבי.

דרך אגב יש לך מנהל סמולני בפורום??? למה?! -- אמרו לי שזה פורום כהניסטי http://hayamin.org/forum/index.php?topic=9262.msg68324#msg68324
פתאום מתחילים לבוא לי פה ביציאות של רוטר ופרש -- אז בשביל מה צריך פרוום כהניסטי עם חוקים של שמאל? זה לא הימין האמיתי?

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

עבור לתצוגת גירסה מלאה