שונות > אוהדי בית''ר ירושלים כהניסטים

אוהדי סכנין מראים את אהבתם לעם ישראל

<< < (5/6) > >>

dfgv:

--- ציטוט של: היסטוריון על נובמבר 01, 2007, 17:09:43 ---אפשר לראות את התמונה עם דגל כהנא?

--- סוף ציטוט ---
תסתכל בחתימה שלי

אבים יעקב:
גועל נפש המשטרה הזונה הזאת אני גר בצפון הכל פה משטרה של ערבים בכפרים שלהם יש אנרכיה פשוט שוטרים לא מעיזים לדבר על ערבים ובכלל רוב השוטרים פה ערבים...גועל נפש אתה הולך לקניון בצפון הכל ערבים ולכל מקום בצפון הם משתלטים פה על הכל תבינו  המצב בצפון רע פשוט והיותר גרוע זה שהרוב צפון שמאלנים יפי נפש הערבים באים לפה נותנים משתלטים על פארקים מקללים ילדים קטנים ואף אחד לא עושה כלום
עוד 10 -20 שנה זה יתפשט לכל הארץ ואז המצב יהיה באמת גרוע ורק אז אנשים יבינו שצריך לעשות משהו

טרנספרררר עכשיוווו

IRON_MAN:
ברוך-הבא לפורום :smil064:
איך הגעת אלינו?

Aaron:

--- ציטוט של: אבים יעקב על נובמבר 13, 2007, 22:38:21 ---גועל נפש המשטרה הזונה הזאת אני גר בצפון הכל פה משטרה של ערבים בכפרים שלהם יש אנרכיה פשוט שוטרים לא מעיזים לדבר על ערבים ובכלל רוב השוטרים פה ערבים...גועל נפש אתה הולך לקניון בצפון הכל ערבים ולכל מקום בצפון הם משתלטים פה על הכל תבינו  המצב בצפון רע פשוט והיותר גרוע זה שהרוב צפון שמאלנים יפי נפש הערבים באים לפה נותנים משתלטים על פארקים מקללים ילדים קטנים ואף אחד לא עושה כלום
עוד 10 -20 שנה זה יתפשט לכל הארץ ואז המצב יהיה באמת גרוע ורק אז אנשים יבינו שצריך לעשות משהו

טרנספרררר עכשיוווו

--- סוף ציטוט ---
ברוך הבא! :)
וברוכים הבאים כל אוהדי בית"ר...

צודק ב- 100%

ימני קיצוני~:
טפיי עליהם מוות לערבים!!

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה