שונות > גראפיקה ועיצוב אתרים
כאן ועכשיו: פסטיבל רבין בפורום גראפיקה!
נשבור להם את העצמות:
רבין הזבל הזה מגיעו לו כל הקללןת לנשמה שלו שתצרבבבבבבב באש צג'הבם על לאהה -- שיסתובבו כמו שיפודים!!
The_unknown:
חבר'ה אני דוגל במשפט "אדם המהלך ברחוב הרוצה להרגני, אין לו זכות להתקיים" (זאב ז'בוטינסקי). אך מעט הגזמנו, לפי דעתי תמונה עם כדור בראש של רבין מביישת מעט את הפורום.
לא תמכתי בדעותיו של רבין גם כן, אבל זה באמת לא המקום חברים. לצומת ליבכם.
פּז:
--- ציטוט של: The_unknown על אוקטובר 23, 2007, 22:14:58 ---חבר'ה אני דוגל במשפט "אדם המהלך ברחוב הרוצה להרגני, אין לו זכות להתקיים" (זאב ז'בוטינסקי). אך מעט הגזמנו, לפי דעתי תמונה עם כדור בראש של רבין מביישת מעט את הפורום.
לא תמכתי בדעותיו של רבין גם כן, אבל זה באמת לא המקום חברים. לצומת ליבכם.
--- סוף ציטוט ---
נכון, התמונה באמת מביישת את הפורום.
אין לנו צורך להראות שאנחנו "קיצוניים", "פראיים", "צמאי דם" וכד', כפי שהתשקורת מכנה את אנשי הימין האמיתי, אנשי ההיגיון הבריא.
אתה חושב שמכובד להראות את כלשהו עם חור קליע ודם? ויתר על כן אדם שנבחר לראשות מדינת ישראל?
לנו יש טיעונים וביסוסים כדי להראות שאנחנו צודקים, ואין לנו צורך בתמונות מהסוג הזה למטרה זו.
אָבִי בֶּן-כָּהֲנָא:
--- ציטוט של: פּז על אוקטובר 23, 2007, 22:21:21 ---נכון, התמונה באמת מביישת את הפורום.
אין לנו צורך להראות שאנחנו "קיצוניים", "פראיים", "צמאי דם" וכד', כפי שהתשקורת מכנה את אנשי הימין האמיתי, אנשי ההיגיון הבריא.
אתה חושב שמכובד להראות את כלשהו עם חור קליע ודם? ויתר על כן אדם שנבחר לראשות מדינת ישראל?
לנו יש טיעונים וביסוסים כדי להראות שאנחנו צודקים, ואין לנו צורך בתמונות מהסוג הזה למטרה זו.
--- סוף ציטוט ---
תגיד לי מה זה פורום של כהניסטיפ או של לסביות משלום עכשיו?? -- אני שואל את חיים העל זה
הַיְּמָנִי הָאֲמִתִּי:
אתה רוצה שאני יענה לך בשפה ש'ך?
אין בעיה.
אתה יצור?
מה הקטע ש'ך?
אז מה אם אנחנו כהניסטים,זה אומר שאנחנו צריכים להרוג את כל מי שמתנגד לנו?
מותר לאדם יהודי לקחת חיים רק במקרה אחד.
הקם להורגך השכם להורגו.
בגלל זה אנחנו תומכים בהוצאה להורג של כל המחבלים שכבר תפסנו.
אבל זה לא אומר שמותר לנו להתחיל להרוג יהודים!
תבין,יש אחד למעלה,שהוא מלווה לכל גוף מת נשמה כדי שהוא יוכל לחיות.
ברגע שהוא רוצה את הנשמה בחזרה,הוא לוקח אותה,והגוף חוזר להיות מת.
ברגע שאתה מחליט שאתה רוצה להרוג מישהו,אתה מזלזל בקב"ה,ובהחלטה שלו שניתנה בליל חתימת הספרים.
וחוץ מזה מה הקשר שמאלנים?
אנחנו עומדים על הגבול שהשלטון השמאלני הציב לנו.
אנחנו לא יכולים ללכת ולהרוג את כל הערבים,ולצערי גם לא לגרש אותם.
אלא רק להציע להם לעזוב.
אחי תחשוב על זה,אתה רק מנסה להסביר לך.
אנחנו תנועה פוליטית,ולא איזה נשנשים שסתם צועקים.
מה שאומרים,צריך גם לקיים.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה