שונות > גראפיקה ועיצוב אתרים
כאן ועכשיו: פסטיבל רבין בפורום גראפיקה!
tm1:
הבקבוק עם הכיתוב "מורשת רבין" הכי מוצלח לדעתי.
Altalena:
אומנם רבין סר מדרכו בסוף ימיו,ויעיד הכינוי שלי שגם לא שכחתי את הרג אנשי האצ"ל,אך אני לא חושב שראוי לבזות כך את שמו של מי שנלחם בכל מלחמות ישראל.
אי אפשר פשוט להניח לזה?
אֵיתָן:
כן זכור לי שהוא נלחם במלחמת ששת הימים בבית החולים,רבין יימח שמו קיבל התמוטטות עצבים,הרעלת ניקוטין(הוא גם היה שתיין לא קטן המנוול הזה) במלחמת ששת הימים.
ויש עוד דברים שהרבה לא יודעים עליהם.במלחמת העצמאות נטש רבין את שדה הקרב,זה היה כשהוא היה מפקד חטיבת הראל.
עז77:
--- ציטוט של: Altalena על אוקטובר 19, 2007, 12:57:56 ---אומנם רבין סר מדרכו בסוף ימיו,ויעיד הכינוי שלי שגם לא שכחתי את הרג אנשי האצ"ל,אך אני לא חושב שראוי לבזות כך את שמו של מי שנלחם בכל מלחמות ישראל.
אי אפשר פשוט להניח לזה?
--- סוף ציטוט ---
היה זה הנשיא וויצמן שלעג לו ואמר שרבין הסתובב במלחמת ששת הימים עם זריקה בתחת, הוא היה נמושה - והאדרת שמו היא מיתולוגיה שקרית,
הוא לא היה לוחם מהולל, הוא היה שתיין, פחדן, עקשן ואגואיסט - יש הרבה דברים שלא מספרים על רבין, אני שוקל ברצינות ללכת לטקס האלטרנטיבי בבית ציוני אמריקה
ביום רביעי - אולי אני אלמד עליו עוד דברים שהסתירו ממני, אני ממליץ לכולם ללכת... (בתקווה שהטקס הזה יעמוד בציפיות ולא יאכזב)
פּז:
אני מסכים עם אלטלנה בעניין הזה, ולכן לא הגבתי עד עכשיו באשכול הזה.
רבין היה פושע, אך אני לא רואה מה הטעם בלבזות יהודי שכבר מת.
אין לי בעיה עם עובדות עסיסיות על רבין, דברים אמיתיים שהציבור צריך לדעת, אבל סתם לפרסם תמונות מבזות בפורום שחבריו כבר
יודעים ומשוכנעים בכך שרבין היה פושע, אני לא רואה מה הטעם.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה