כתב נושא: הטפה מסיונרית במאהל בתל אביב  (נקרא 5831 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק דניאלJTF

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • "גם כי אלך בגיא צלמות לא אירא רע כי אתה עמדי"
הטפה מסיונרית במאהל בתל אביב
« ב- : יולי 26, 2011, 19:32:13 »
בתוך שלל המאבקים והמחאות שהתקבצו למאהל בשדרות רוטשילד הגיעו גם זוג מסיונרים אשר ניסו לעשות נפשות לנצרות. צפו בתמונות

http://www.inn.co.il/News/News.aspx/223418

מנותק Alex37

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • תחי יהודה!
« להגיב #1 ב- : יולי 26, 2011, 21:17:37 »
בס"ד

יSSרעיל האנטישמית הכניסה את הצלבנים הזדים האלה לארץ ומימנה אותם בהתלהבות, חוקי הרייך הרביעי מאפשרים לנוצרים לפלוש לפה כאוות נפשם ע"י ייחוס שקרי לסבא "יהודי" בדוי. נוצרים צלבנים הם ציונים נהדרים!                 
כל דור שאינו נבנה בימיו [בית-המקדש] מעלין עליו כאילו הוא החריבו. תלמוד-ירושלמי, מסכת יומא, א'.

מנותק InvadersMustDie

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #2 ב- : יולי 26, 2011, 21:46:03 »
בס"ד

יSSרעיל האנטישמית הכניסה את הצלבנים הזדים האלה לארץ ומימנה אותם בהתלהבות, חוקי הרייך הרביעי מאפשרים לנוצרים לפלוש לפה כאוות נפשם ע"י ייחוס שקרי לסבא "יהודי" בדוי. נוצרים צלבנים הם ציונים נהדרים!                 
"יSSרעיל האנטישמית" גם מאפשרת לרוסים לפלוש לכאן, ולמה לך אדוני הרוסי אין בעיה עם זה?

מנותק Alex37

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • תחי יהודה!
« להגיב #3 ב- : יולי 26, 2011, 22:20:59 »
בס"ד

אין לי בעיה? אם זה היה תלוי בי הם היו נשחטים אחד אחד. אני יהודי ונולדתי כאן, חיידק מנוון אנטישמי גזעני בוגדני ועלוב שכמותך.     
כל דור שאינו נבנה בימיו [בית-המקדש] מעלין עליו כאילו הוא החריבו. תלמוד-ירושלמי, מסכת יומא, א'.

מנותק InvadersMustDie

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #4 ב- : יולי 26, 2011, 23:16:10 »
בס"ד

אין לי בעיה? . אני יהודי ונולדתי כאן, חיידק מנוון אנטישמי  בוגדני ועלוב שכמותך.     
אתה מצחיק, "אם זה היה תלוי בי הם היו נשחטים אחד אחד" ואז קורא לי "גזעני".
לי אין שום בעיה עם רוסים אבל אתה ששונא כל דבר מתעלם מהשורשים שלך, ההורים שלך לא עלו מרוסיה? ואם לא למה קוראים לך אלכס? הוריך הם מתבוללים וקראו לך בשם של גוי?

מנותק דניאלJTF

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #5 ב- : יולי 26, 2011, 23:18:09 »
אתה מצחיק, "אם זה היה תלוי בי הם היו נשחטים אחד אחד" ואז קורא לי "גזעני".
לי אין שום בעיה עם רוסים אבל אתה ששונא כל דבר מתעלם מהשורשים שלך, ההורים שלך לא עלו מרוסיה? ואם לא למה קוראים לך אלכס? הוריך הם מתבוללים וקראו לך בשם של גוי?
אתה מבלבל בין רוסים יהודים לרוסים נוצרים שהגיעו הנה

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #6 ב- : יולי 26, 2011, 23:18:19 »
בס"ד

אין לי בעיה? אם זה היה תלוי בי הם היו נשחטים אחד אחד. אני יהודי ונולדתי כאן, חיידק מנוון אנטישמי גזעני בוגדני ועלוב שכמותך.     

אלכס, אין גוי שטוב מיהודי?

מנותק Alex37

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • תחי יהודה!
« להגיב #7 ב- : יולי 26, 2011, 23:47:16 »
למה קוראים לך אלכס?

בס"ד

לא קוראים לי אלכס.  :P אתה בדיחה, רגע אחד מקלל אותי על השם שלי, מודה שגויים רוסים פולשים לכאן. רגע אחר מתבכיין איך אני יכול לומר שאני רוצה לשחוט את הרוסים הגויים שפלשו לכאן (להבדיל מיליארד הבדלות מיהודים שגורשו לגלות בחבר העמים, שאני נמנה עליהם) ומכחיש את הגזענות האנטישמית שנודפת ממך. כשתהיה בטוח מהן הדעות שלך תשיב לי.  

אלכס, אין גוי שטוב מיהודי?

גויים שהם חסידי אומות עולם (מיעוט אפסי ביותר) טובים בהרבה מיהודי ערב רב בוגדניים נאצים, ואין בכך שום אינדיקציה לכך שיש להם (שלא לדבר על גויים עמלקים - רוסים, אירופאים, אפריקאים, ערבים, וכל סוגי הפולשים) זכות כלשהי לפלוש לאדמותינו. זוהי אדמה שניתנה לעם היהודי - ורק ליהודים (ולגרי צדק כמובן, שזה נושא אחר בכלל, כי הם יהודים בעצם), לא לגויים! שנאת חינם בין יהודים, כפי שהגזען שעניתי לו מקודם פולט כאן, היא אחד הדברים המכוערים, הבזוים, והמתועבים עלי אדמות. 
« עריכה אחרונה: יולי 27, 2011, 00:11:47 על ידי Alex37 »

מנותק InvadersMustDie

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #8 ב- : יולי 27, 2011, 00:17:47 »
מעולם לא קיללתי אותך על השם שלך, פולשים זאת המילה שבה אתה השתמשת, השתמשתי בה כי אתה חושב שרק ליהודים מותר לעלות לארץ וכל השאר הם פולשים.
אם "הגזענות האנטישמית" שלי באה מאהבת צה"ל ומדינת ישראל אני מקבל אותה, עדיף להיות גזען אנטישמי מאשר איזה מזדיין שקורא לצה"ל ולמדינת ישראל נאצים.
תתצטרף ל"בצלם" ותעזור להשמיד את מדינת ישראל הנאצית.

מנותק דניאלJTF

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #9 ב- : יולי 27, 2011, 00:54:47 »
מעולם לא קיללתי אותך על השם שלך, פולשים זאת המילה שבה אתה השתמשת, השתמשתי בה כי אתה חושב שרק ליהודים מותר לעלות לארץ וכל השאר הם פולשים.
אם "הגזענות האנטישמית" שלי באה מאהבת צה"ל ומדינת ישראל אני מקבל אותה, עדיף להיות גזען אנטישמי מאשר איזה מזדיין שקורא לצה"ל ולמדינת ישראל נאצים.
תתצטרף ל"בצלם" ותעזור להשמיד את מדינת ישראל הנאצית.
"השתמשתי בה כי אתה חושב שרק ליהודים מותר לעלות לארץ". למה לנוצרים גם יש זכות השיבה?

מנותק InvadersMustDie

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #10 ב- : יולי 27, 2011, 02:22:53 »
"השתמשתי בה כי אתה חושב שרק ליהודים מותר לעלות לארץ". למה לנוצרים גם יש זכות השיבה?
לא, אבל הארץ לא סגורה רק ליהודים.

מנותק Alex37

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • תחי יהודה!
« להגיב #11 ב- : יולי 27, 2011, 03:21:39 »
בס"ד

גם סוגד לצה"ל ההיטלריסטי וגם רוצה למלא את הארץ בגויים טמאים? לא, בכלל לא אנטישמי.       

מנותק דניאלJTF

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #12 ב- : יולי 27, 2011, 10:48:38 »
היא ועוד איך סגורה רק ליהודים(אני לא מדבר על הדרוזים והצ'רקסים שכבר פה הכוונה לגויים
שרוצים לבוא לגור פה)

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
« להגיב #13 ב- : יולי 27, 2011, 14:54:37 »
המסיון חוגג בכל מקום (לא רק בתל אביב).
עד לפני 70 שנה ניסו להשמיד אותנו כליל (פיזית), ואילו היום המאמץ הוא משולב - תמיכה בערבים (השמדה פיזית), ומהצד השני מימון המסיון בעשרות מליוני דולרים.
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #14 ב- : יולי 29, 2011, 12:19:38 »

מי אמר? המדינה הראשונה בעולם מאז רומא שטיהרה את ארץ ישראל מיהודים?

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #15 ב- : יולי 29, 2011, 14:20:51 »
לגבי הג'האד השמאלנאצי שמובילה התשקורת - דירדור המצב הכלכלי יכול רק להועיל ליהודים. השמאל בארץ ברובו בורגני וכל תנודה במצב הכלכלי עשויה להבריח מכאן את הגב הכלכלי של השמאל. גם הפגיעה בממסד ובמשטר (המשטרה, הפרקליטות ובתי המשפט) יכולה רק להועיל לנו