שונות > פורום משוב
מדור ודור
חיים בן_פסח:
--- ציטוט של: עז77 על ינואר 09, 2007, 18:32:31 ---
--- ציטוט של: כהנא צדק! על ינואר 09, 2007, 17:43:18 ---
--- ציטוט של: עז77 על ינואר 09, 2007, 17:41:15 ---
--- ציטוט של: eran על ינואר 09, 2007, 17:23:12 ---לעז77,
בתור ממשיכי דרכו של הרב מאיר כהנא הי"ד, אני חושב שאנחנו חייבים לעשות באתר/בפורום פינה לזיכרו של הרב עם תמונות, קורות חיים, אולי מעט מתורתו. מה אתה אומר עז77 יש מצב?
--- סוף ציטוט ---
בהחלט, זה רעיון מצויין
אני אעביר את הנושא לחיים.
--- סוף ציטוט ---
אחלה תודה עז זה חשוב מאוד אני בטוח שחיים יסכים ;)
--- סוף ציטוט ---
אין ספק..
--- סוף ציטוט ---
שלום לכולם,
עז, אתה לא צריך את אישורי לדברים כאלה. אתה המכריע לגבי הפורום הזה. וכמובן שזה רעיון מצויין.
עז77:
--- ציטוט של: חיים בן_פסח על ינואר 09, 2007, 19:46:21 ---
--- ציטוט של: עז77 על ינואר 09, 2007, 18:32:31 ---
--- ציטוט של: כהנא צדק! על ינואר 09, 2007, 17:43:18 ---
--- ציטוט של: עז77 על ינואר 09, 2007, 17:41:15 ---
--- ציטוט של: eran על ינואר 09, 2007, 17:23:12 ---לעז77,
בתור ממשיכי דרכו של הרב מאיר כהנא הי"ד, אני חושב שאנחנו חייבים לעשות באתר/בפורום פינה לזיכרו של הרב עם תמונות, קורות חיים, אולי מעט מתורתו. מה אתה אומר עז77 יש מצב?
--- סוף ציטוט ---
בהחלט, זה רעיון מצויין
אני אעביר את הנושא לחיים.
--- סוף ציטוט ---
אחלה תודה עז זה חשוב מאוד אני בטוח שחיים יסכים ;)
--- סוף ציטוט ---
אין ספק..
--- סוף ציטוט ---
שלום לכולם,
עז, אתה לא צריך את אישורי לדברים כאלה. אתה המכריע לגבי הפורום הזה. וכמובן שזה רעיון מצויין.
--- סוף ציטוט ---
חיים הכוונה היא לאתר ולא הפורום...
דוקא_כך:
אני מציע להעתיק (באישור ובאופן חוקי בלבד) את התוכן של כל אתרי כהנא האחרים שאפשר למצוא, שכוללים תמונות, מאמרים, ספרים וכו', וליצור אצלנו את האתר של כהניזם, שיהיה כל כך איכותי וממצה, שאף אחד לא יטרח בכלל לבקר באתרים אחרים. כמובן שזה יקח זמן, אבל השאלה היחידה היא אם יש מקום ומימון לשלם על מקום בשרתים שלנו. רוב המידע הוא טקסט, עם תמונות והרצאות מוקלטות. לא מאמין שזה יצריך יותר מ-1GB.
כהנא צדק!:
--- ציטוט של: דוקא_כך על ינואר 09, 2007, 20:24:39 ---אני מציע להעתיק (באישור ובאופן חוקי בלבד) את התוכן של כל אתרי כהנא האחרים שאפשר למצוא, שכוללים תמונות, מאמרים, ספרים וכו', וליצור אצלנו את האתר של כהניזם, שיהיה כל כך איכותי וממצה, שאף אחד לא יטרח בכלל לבקר באתרים אחרים. כמובן שזה יקח זמן, אבל השאלה היחידה היא אם יש מקום ומימון לשלם על מקום בשרתים שלנו. רוב המידע הוא טקסט, עם תמונות והרצאות מוקלטות. לא מאמין שזה יצריך יותר מ-1GB.
--- סוף ציטוט ---
לא חייב הכול לאחסן באתרים שלנו יש המון שרתים חינמים ועז אני מקווה שתפתח בעזרת ה' במהרה את הפורום ;]
עז77:
--- ציטוט של: דוקא_כך על ינואר 09, 2007, 20:24:39 ---אני מציע להעתיק (באישור ובאופן חוקי בלבד) את התוכן של כל אתרי כהנא האחרים שאפשר למצוא, שכוללים תמונות, מאמרים, ספרים וכו', וליצור אצלנו את האתר של כהניזם, שיהיה כל כך איכותי וממצה, שאף אחד לא יטרח בכלל לבקר באתרים אחרים. כמובן שזה יקח זמן, אבל השאלה היחידה היא אם יש מקום ומימון לשלם על מקום בשרתים שלנו. רוב המידע הוא טקסט, עם תמונות והרצאות מוקלטות. לא מאמין שזה יצריך יותר מ-1GB.
--- סוף ציטוט ---
לדעתי הכל שם לא חוצה את ה 200 MB אפילו
וזה רעיון טוב באמת, להעתיק את המאמרים הסרטונים כל מה שעובד ולא נהרס ע"י הממסד הבולשביקי עדיין.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה