חדשות ודיונים > דיון כללי
אהההלן כהנאות
אור_הירח:
--- ציטוט של: דוקא_כך על אוקטובר 16, 2006, 21:37:26 ---זה לא ערבי. ערבים לא כותבים בצורה כזו אינטלגנטית. זה בטח איזה שמאלני שרוצה לעצבן את כולם---TROLL.
אבל במקרה שאני טועה וזה אכן ישמעאלי---לך תדפוק את הכבשה שלך---יש לך אישור מאייטולה חומייני, ימח שמו.
--- סוף ציטוט ---
תגיד לי אתה צוחק?? איך אתה יכול לומר דבר כזה?הוא בןאדם בדיוק כמוך והוא יכול אם הוא רוצה להיות יותר משכיל ממך
שנאה גוררת שנאה ובגלל השנאהב של הקיצונים שפונו ממגרש המשחקים המסוכן בשטחים הכבושים הערבי ישראלים שונאים כל כך
תחשבו על זה
עשיו שהכיבוש הולך ונגמר אולי הפצעים של שתי העמים יכלימו אם תפסיקו לשנווו!
liorso:
--- ציטוט של: אור_הירח על אוקטובר 17, 2006, 14:23:58 ---
--- ציטוט של: דוקא_כך על אוקטובר 16, 2006, 21:37:26 ---זה לא ערבי. ערבים לא כותבים בצורה כזו אינטלגנטית. זה בטח איזה שמאלני שרוצה לעצבן את כולם---TROLL.
אבל במקרה שאני טועה וזה אכן ישמעאלי---לך תדפוק את הכבשה שלך---יש לך אישור מאייטולה חומייני, ימח שמו.
--- סוף ציטוט ---
תגיד לי אתה צוחק?? איך אתה יכול לומר דבר כזה?הוא בןאדם בדיוק כמוך והוא יכול אם הוא רוצה להיות יותר משכיל ממך
שנאה גוררת שנאה ובגלל השנאהב של הקיצונים שפונו ממגרש המשחקים המסוכן בשטחים הכבושים הערבי ישראלים שונאים כל כך
תחשבו על זה
--- סוף ציטוט ---
אם ליהודה ושומרון אתה קורא כיבוש אז אתה חייב לקרוא גם לתל אביב כיבוש ואם אתה חושב שזה הולך ונגמר אז בעצם לפי דעתך היהודים צריכים לחיות או בים או בגולה?
פאדי חוסיין:
--- ציטוט של: liorso על אוקטובר 17, 2006, 14:37:42 ---
--- סוף ציטוט ---
תחשבו על זה
--- סוף ציטוט ---
אם ליהודה ושומרון אתה קורא כיבוש אז אתה חייב לקרוא גם לתל אביב כיבוש ואם אתה חושב שזה הולך ונגמר אז בעצם לפי דעתך היהודים צריכים לחיות או בים או בגולה?
--- סוף ציטוט ---
כל הכובד לו הוא מציל את הבושה שלכם יהודים הוא יהודי לא אתם
דוקא_כך:
--- סוף ציטוט ---
תחשבו על זה
--- סוף ציטוט ---
הערבים האלה משכילים על חשבוננו---אנחנו מאפשרים להם ללמוד באוניברסיטאות שלנו, ומממנים אוניברסיטאות משלהם. הערבי הזה לא צריך לשלם מסים---חשמל ומים חינם עבורו, בחסות משלם המסים הישראלי הפראיר. הוא נוסע במרצדס, ואבא שלך נוסע על איזה טרנטה, ונמצא במינוס תמידי בבנק.
עכשיו, בקשר לכבשה---אתה חושב שסתם צחקתי? לך תגלוש, תבדוק בעצמך מה אמר אייטולה חומייני, אחד המנהיגים המוסלמים הגדולים ביותר של דורינו. הוא אמר שלגיטימי לשכב עם בנות 9. יותר מזה, לגיטימי לשכב עם תינוקות, בתנאי שהמעשים המגונים שמבצעים בהם הם מין אנאלי. מותר לשכב עם בעלי חיים, בתנאי שאלו נקבות, ומיד אחרי זה הן נשחטות, ואת בשרן אין למכור לתושבי כפרך, אבל לתושבי הכפר הסמוך כן מותר למכור את הבשר של בהמה שביצעת בה מעשים מגונים. זאת רמת החקיקה הדתית ה"גבוהה" של אימאמים מוסלמים.
בין אם אתה מאמין לי ובין אם לאו---לך ובדוק בעצמך. אני מציב אתגר בפניך: הוכח שאני טועה. נראה אותך, נאור שכמוך.
Berk0:
מה שדווקא כך אמר מחזק את זה שהאסילם זוהי דת של בהמות פראי אדם פדופילים שרוטים חזק במוח.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה