שונות > מה שבראש

כדורגל?

<< < (4/5) > >>

T0XiN:
אני אוהד שרוף של כדורגל.
שונא את הליגה הישראלית בגלל התת רמה שיש שם.
הקבוצה האהובה עלי ביותר היא באיירן מינכן.

אֵיתָן:

--- ציטוט של: אלעד על ספטמבר 26, 2007, 01:26:10 ---אני אוהד שרוף של כדורגל.
שונא את הליגה הישראלית בגלל התת רמה שיש שם.
הקבוצה האהובה עלי ביותר היא באיירן מינכן.

--- סוף ציטוט ---
קבוצה ממש סימפטית בחרת.

T0XiN:

--- ציטוט של: איתן על ספטמבר 26, 2007, 01:30:56 ---קבוצה ממש סימפטית בחרת.

--- סוף ציטוט ---

מה הבעיה בבאיירן?
אויי שכחתי הם "נאציםםם" ששונאים יהודים ורוצים להשמיד אותנו,עשה לי טובה צא מהסרט הזה אפילו סבתא שלי שהיא ניצולת שואה טוענת שהגרמנים של היום הם לא אלו של פעם.

אֵיתָן:

--- ציטוט של: אלעד על ספטמבר 26, 2007, 11:22:07 ---מה הבעיה בבאיירן?
אויי שכחתי הם "נאציםםם" ששונאים יהודים ורוצים להשמיד אותנו,עשה לי טובה צא מהסרט הזה אפילו סבתא שלי שהיא ניצולת שואה טוענת שהגרמנים של היום הם לא אלו של פעם.

--- סוף ציטוט ---
אני לא אצא משום "סרט",אירופה היא אדמה מקוללת,והגרמנים היו אנשטישמים ונשארו אנשטישמים,גם אם הם לא היו אנטישמים עכשיו,אני אישית לא סולח להם.זה שסבתא ניצולת שואה לא עושה עליי רושם(אני חס ושלום לא מזלזל בסבתא שלך שתזכה לחיים ארוכים),סבתא שלך חושבת ככה.המשפחה של אבא שלי חושבת אחרת,גם היא עברה את השואה,אז בוא לא נעבור למישור האישי.

נחזור לנושא האשכול שהוא כדורגל.

T0XiN:

--- ציטוט של: איתן על ספטמבר 26, 2007, 11:32:08 ---אני לא אצא משום "סרט",אירופה היא אדמה מקוללת,והגרמנים היו אנשטישמים ונשארו אנשטישמים,גם אם הם לא היו אנטישמים עכשיו,אני אישית לא סולח להם.זה שסבתא ניצולת שואה לא עושה עליי רושם(אני חס ושלום לא מזלזל בסבתא שלך שתזכה לחיים ארוכים),סבתא שלך חושבת ככה.המשפחה של אבא שלי חושבת אחרת,גם היא עברה את השואה,אז בוא לא נעבור למישור האישי.

נחזור לנושא האשכול שהוא כדורגל.

--- סוף ציטוט ---

אני לא יודע מה איתך אבל אני מכיר גרמנים שהם פי אלף על עשרות יהודונים שגרים פה.
חוץ מזה שבכל חברה ניתן למצוא פגם.
מה עם הנאצים שמצאו בפתח-תקווה?

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה