חדשות ודיונים > ארכיון דיון כללי

** שאלו את הימין האמיתי לתאריך 25 בספטמבר **

(1/4) > >>

עז77:
אנא שימרו את כללי התוכנית על מנת להגבילה לאורך סביר:

א. רק הודעה אחת לכל גולש. כל הודעה נוספת תמחק.

ב. רק שאלה או הערה אחת לכל גולש.

ג. כל שאלה או הערה חייבת להיות קצרה ולעניין.

ד. לאחר 15 שאלות, האשכול ינעל.

הודעות שהן אינן שאלות או פניות לחיים בן פסח, ימחקו אוטומטית בלי אזהרה.
אין להתחיל להתווכח אחד עם השני באשכול הזה!

לאחר פרסום התשובות, האשכול אוטומטית יועבר לפורום "ארכיון דיון כללי".

אֵיתָן:
שלום חיים.

רציתי לשמוע, מה דעתך על רבי נחמן מברסלב?
* אני התחלתי לקרוא את הספרים שלו, ואני מאוד התרשמתי מִספריו.

תודה מראש, איתן.

* חיים, רציתי להוסיף משהו קטן: אם תוכל, תן לכל חברי הפורום נאום של כמה מילים, למה חשוב להגיב לסרטונים שלך, ושל הגולה בארץ. (אני מבקש זאת ממך, כי אתה בן-אדם בעל כריזמה יוצאת דופן.)

הגולה בארץ:
בס"ד

לחיים בן-פסח היקר הי"ו,

כידוע, נִתמך האויב הערבי הנאצי יש"ו על-ידי אירגון .U.N.R.A, ששולח סכומי-עתק שמוזרמים אליו בִּרציפות בְּחָסוּת האוּ"ם, והאויב הערבי הנאצי יש"ו מנצל את העובדה שכספים אלו מחולקים ללא פיקוח, ולכן הוא גובה כספים עבור אוייבים ערבים נאצים שכבר מזמן אינם בין החיים (אוכל בשרם הטמא ברימה ותוליעה, ועצמותיהם נשחקו בגהינום). כספים אלו מְשַׁמְּשִׁים בין השאר לִרכישת נשק ותחמושת, וּלגיוס מחבלים מתאבדים יש"ו.

אירגון .U.N.R.A מתעלם מכך, מִשׁוּם שהמדינות ששלחו אותו, ארה"ב ואירופה, מקבלות שוחד ממדינות-הנפט של האויב הערבי הנאצי יש"ו ולכן טוענות שאין בִּיכולתן לבדוק אודות מְקַבְּלֵי הקיצבאות הללוּ (הצמודות לַדולר), מכיוון שאינם מוכנים להיחשף לַסכּנה וּלסייר בָּאֲזוֹרִים הַמְלאים בָּאויב הערבי הנאצי יש"ו, ולכן אינם בודקים אחר מְקַבְּלֵי "כַּסְפֵּי הסיוּע". אולם בעת הבחירות בְּקֶרֶב האויב הערבי הנאצי יש"ו, הם יָדְעוּ לשלוח מפקחים ולבדוק את האוייבים הנ"ל אחד לאחד !!

בעקבות כך באה שאלתי:  האם יש אפשרות להעלות את העניין לַגורמים בְּארה"ב שיש להם השפעה, להפסיק את התמיכה בָּאויב הערבי הנאצי יש"ו, וּלְכל הפחות לְהַתְנוֹת זאת בפיקוח וּבְמתן דין-וחשבון לְגורם מוסמך שיבדוק אַחַר יעד הכספים הללוּ ?
ואם לא, אז יש להעלות לַכּותרות את העובדה שארה"ב ואירופה תומכות באירגוני-טרור של האויב הערבי הנאצי יש"ו, שאחראי לַפּעולות של אוסאמה בִּין-לאדן יש"ו -ושם רשעים ירקב, ועוד המון מעשי-רצח המוניים, וּפְשָׁעִים לרוב, וזאת תמורת שוחד ממדינות-הנפט של האויב הערבי יש"ו !! יש לציין שֶׁהַפְסָקַת מה שהם קוראים לו "כספי סיוּע" עשויה לגרום לַהֲגִירָה המוֹנית של רבּים מִקֶרֶב האויב הערבי הנאצי יש"ו מארץ-הקודש, תיבָּנה ותיכּונן בב"א.

הקב"ה ישלח לנו גואל-צדק בב"א.
                                                                                               הגולה בארץ :smil037:

nino:
וואלה אתה תותח, חיים, אבל אתה שוב פעם קצת טועה כי אתה קורא לי דהן, שזה שם-המשפחה שלי ולא השם שלי הפרטי, שזה נינו. מה אני אעשה שאמא שלי קצת אהבלה..  :D
היא בחרה לי שם מוזר כזה. אני לא אוהב אותו, אבל זה השם שלי. זה איזו מילה בספרדית, אני לא זוכר מה התרגום.

חיים, החיקוי שלך הצחיק אותי מאוד, וּבאמת צדקת ולא הבנתי כלום, אבל זה היה מצחיק חבל"ז ובואנה, צ'מע לא ידעתי שהיית עִם כושים בכלא! אתה ממש גבר עם ביצים! אני ממש מחזיק ממך עכשיו עוד יותר, חיים! הרמת איתם גם משקולות כמו בסרטים?

רציתי לשאול אותך: למה אתה לא בטלוויזיה שלנו בישראל? יש לנו בכבלים ערוץ קהילתי שנִקרא "מכאן", וכל אחד ששולח קלטות – משדרים אותו! לא תאמין איזה אהבלים משדרים שם,
אז בטח שאדם גאון ומצחיק כמוך. למה לא תשלח לשם קלטות גם??

נינו דהן.

נשבור להם את העצמות:
באמת חיים?? לא ידעתי שרבין ההוֹמוֹ הקוֹקְסִינל הזה אמר "נשבור להם ת'עצמות". אני שמעתי רק את הרב כהנא הצדיק אומר ככה בְּהרצאה שהייתה לאבא שלי בָּאוֹטוֹ פעם.
ווָּאלָּה, רבין הזבל הזה חחחחחח גם-כן חָנְטָרִישׁ. גם אתה שמח שהוא מת, חיים?  חיים, יש לי שאלה אליך. אבל תענה לי דוּגְרִי:

אתה לא חושב שהחלום שלנוּ אבוּד? תִּרְאה מה זה! אנחנו ממש על הקאנטים 20 שנה! אין לנו נציג בַּכְּנסת, העם הזה לא איתנוּ, מקסימוּם קיצוני בשבילו זה ביבי החרא הזה, –
אתה לא חושב שאנחנו מבזבזים את הזמן שלנו? ווָּאלָּה, אני צעיר אבל אתה אומר שאתה כבר בן 50?? ואתה נִרְאֶה סָבַּבָה לגמרי דרך-אגב. אבא שלי בַּגיל שלך נִרְאָה כמו אבא שלך כבר..  ;D

הַקִּיצֶר, שמעתי תוכניות שלך שאתה יכולת להיות ככה ולהיות ככה וּלהרוויח כסף ולעלות לארץ. אתה לא מתפתה להגיד לָעַם הדפוק הזה "שֶׁיֵּלְכוּ לְקִיבִּינִימַט כְּבר" ??
יּאללה, דַּבֵּר איתי בַּתוכנית! בַּיי, איש, וְכָל הכּבוד לך! אתה גבר גבר !  O0

ודרך-אגב, תמשיך עם פליקס! ככה אני מצאתי אותך, אם אתה רוצה לדעת..

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

עבור לתצוגת גירסה מלאה