שונות > תַּרְבּוּת עִבְרִית

חידה: "כלשהו" או "כלשהוא" ?

<< < (4/17) > >>

גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד:

--- ציטוט של: איתן על ספטמבר 24, 2007, 21:44:41 ---בשן,מתאים לך להיות יורם ארבל.

--- סוף ציטוט ---

אפרופו יורם ארבל, ידעת שהוא היה זמר מוצלח מאד בעברוֹ ?
יש לו כמה תקליטים! :laugh:

אֵיתָן:

--- ציטוט של: גם בשן וגם גלעד על ספטמבר 24, 2007, 21:46:51 ---אפרופו יורם ארבל, ידעת שהוא היה זמר מוצלח מאד בעברוֹ ?
יש לו כמה תקליטים! :laugh:

--- סוף ציטוט ---
::) על מה אתה מדבר בחורצ'יק?

--- ציטוט של: איתן על ספטמבר 24, 2007, 21:47:51 --- ::) על מה אתה מדבר בחורצ'יק?

--- סוף ציטוט ---

סליחה, יש לו תקליט-סולו אחד, משנת 1972. הוא התחיל בכלל כזַמָּר בלהקת הנח"ל! לא ידעת? רק אחר-כך הוא הלך לכיווּן של שדרן-ספורט וּמנחה שעשועוני-טלוויזיה כ"מי רוצה להיות מיליונר?".  האלבום נִקרא "טוב שאת כאן", והוא יצא בהוצאת "איסטרוניקס".

קישור לאלבום ב"מומה":

http://mooma.keshet-tv.com/Discs.asp?ArtistId=9322&AlbumId=24713

עיקר הקריירה שלו היה בשנוֹת ה-70, עם שירים ידועים כמו "אני אצבע את השלכת בירוק", שהוא אפילוּ הלחין! השיר הזה היה להיט פעם, שהוא שר בדואט עם עדנה גורן!!

עוד מהשירים הידועים שהוא שר אי-אז בימי-קדם:

"נערה וּשמהּ שוקולי" – דואט עם גלי עטרי
וּ"מחפשים את קופידון" – עוד דואט עם עדנה גורן.

והיוּ עוד. :)

אֵיתָן:

--- ציטוט של: גם בשן וגם גלעד על ספטמבר 24, 2007, 22:01:18 ---סליחה, יש לו תקליט-סולו אחד, משנת 1972. הוא התחיל בכלל כזַמָּר! לא ידעת? האלבום נִקרא "טוב שאת כאן", והוא יצא בהוצאת "איסטרוניקס".

קישור לאלבום ב"מומה":

http://mooma.keshet-tv.com/Discs.asp?ArtistId=9322&AlbumId=24713

עיקר הקריירה שלו היה בשנוֹת ה-70, עם שירים ידועים כמו "אני אצבע את השלכת בירוק", שהוא אפילוּ הלחין! השיר הזה היה להיט פעם, שהוא שר בדואט עם עדנה גורן!!

עוד מהשירים הידועים שהוא שר אי-אז בימי-קדם:

"שוקולי" – דואט עם גלי עטרי
וּ"מחפשים את קופידון" – עוד דואט עם עדנה גורן.

והיוּ עוד. :)

--- סוף ציטוט ---
מצטער,אבל אני ממש בור בסצינה הישראלית של המוזיקה.

--- ציטוט של: איתן על ספטמבר 24, 2007, 22:02:27 ---מצטער,אבל אני ממש בור בסצינה הישראלית של המוזיקה.

--- סוף ציטוט ---

זה בסדר, ואני בוּר מוחלט בסצינה הישראלית של הסרטים (בעיקר אם הם משתייכים לַ"סוּג האפוּי".. ;)).

חוּץ מִזה, רוב אנשים היום לא יודעים שיורם ארבל היה פעם זַמָּר. אני מתאר לעצמי שבעיקר אלה שחיוּ אז זוכרים את השלב המוקדם הזה בחיי הבידוּר שלו. אם תקשיב היטב לאיכוּת של הקול שלו כשהוא משדר,- שומעים שהוא יודע לשיר. יש לו קול-באס כזה צלוּל..

מעניין אם הוא עוד שר לעצמו היום.. ::)

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה