חדשות ודיונים > ארכיון דיון כללי

** שאלו את הימין האמיתי לתאריך 18 בספטמבר **

<< < (2/3) > >>

אין שמאלנים אין בעיות:
חיים שלום!
בִּרצוני לדעת אם הרב כהנא זצ"ל פעל למען שִׁחרורו של יהונתן פולארד.

תודה מראש,

אין שמאלנים אין בעיות.

הגולה בארץ:
בס"ד

חיים בן-פסח ידידנו היקר הי"ו,

אפתח בְּבִרכת שנה-טובה וּמבורכת לך וּלכל בית-ישראל באשר הם !! הקב"ה יְזָכּנוּ לראותך בְּקירבּנוּ עוד בְּשנה זוֹ בְּארץ-הקודש, אכי"ר.

תודה על כל הדברים שאתה עושה למען עם-ישראל וארץ הקודש בִּמסירות-נפש גדולה ! למרות שאינני אוהב להוציא מִשְּׂפָתַי את דִברי הַנְּבָלָה של סִפְרם הידוע לשימצה, הוא ספר הקוראן הטמא,- צו השעה דורש זאת למען הפֹך את לב העם שֶׁנִשְׁבָּה על-ידי מערכת החינוך השמאלנית הבולשביקית והתשקורת המגמתית שטימאו את לִבְבוֹת אחינו בארץ הקודש, עד-כדי הבאתם לִתמיכה באוייב הערבי הנאצי יש"ו, וכמובן שאצטט מִדברי שִׂטנה אלוּ מִדי פעם - ונתפלל לְבורא-עולם שיהפוך את לב-העם לְטובה לַעבודתו יִתְבָּרַךְ ולא נִזדקק לַציטוטים של דברי-שיטנה כאלה.

ולִשְׁאלתי:  ברור וידוע הדבר, שֶׁאם תעלה לַשלטון מפלגה ימנית אמיתית, הרי שרוב המגזר היהודי שומר התורה והמצוות (דתי וחרדי=בלשונם) יתמוך בה בלב שלם, למרות שהרדיפה אחר מעמד  על-מנת לקדם אינטרסים שונים הביאה חלק ממִפלגות אלוּ לתמוך בַּשׂמאל הבולשביקי ר"ל. מהו הסיכוי לצרף מפלגות כאלּו תחת דיגלנו?

הקב"ה יגאלנו במהרה ונִזכה בביאת גואל-צדק, גאולת עם-ישראל וּגאולת ארץ הקודש, וַהֲסָרַת הֶסתר-הַפָּנִים מעם-ישראל, וִיקויים בנוּ מִקרא שכתוב "וּמָלְאָה הָאָרֶץ דֵּעָה אֶת ה' כַּמַּיִם לַיָּם מְכַסִּים", אכי"ר.
                                                                                       הגולה בארץ :smil037:

nino:
יווו חיים חיים חיים איזו סבטוחה עשית..  :) אני כותב באנגלית דהן ככה: "DAHAN". אבל לא נורא, זה בסדר (אבל עכשיו אני מקווה שאתה יודע כבר איך אומרים דהן).

חיים, המנהל שקוראים לו אהרון הכניס אותי לִסרטים!! אני אשכרה אוכל סרטים מִזה שהפלסטינים היו חברים של הנאצים!  למה?? למה לא מלמדים את זה בבית-הספר?? רק אומרים כמה הם מִסכּנים, בעוד שלמעשה הם היו עם הנאצים!! ואני נשבע לך שלא ידעתי את זה! חשבתי שאתה סתם מגזים, אבל ראיתי תמונה של זה ואני בהלם!!

תודה וחג שמח וצום קל.

נינו - DA'HAN.  ;)

אה, וגם קראתי שאתה מחקה כושים חבל על הזמן.. תעשה בבקשה חיקוי גם לי.

רַק_כָּך:
חיים בן-פסח היקר, שלום רב לך ושנה טובה!

בְּהמשך לִשאלתי הקודמת (מהַתכנית של לפני שבועיים), אתה לא ענית לי על כל מה ששאלתי, אלא על חלק מהשאלה. הנה ציטוט של שְׁאלתי הקודמת (עדיף שלא תִקרא אותו בַּתכנית כדי שזה לא ייקח הרבה זמן, אני כותב את זה רק כדי שתבין את שְׁאלתי):

--- ציטוט ---לחיים היקר שלום,

אני רוצה לשאול אותך: האם יש בישראל אנְשי-ימין מוכּרים שמַכּירים אותך? כאלה שממליצים עליך או שהם נגדך,
או אפילו אנשים מוכּרים אחרים בישראל שהם לא אנְשי-ימין – שמַכּירים אותך?

תודה רבה מראש,
רק_כך
--- סוף ציטוט ---

בַּתכנית הקודמת ענית לי רק על החלק הראשון של השאלה ואמרת שיש אנשי ימין בישראל שמכירים אותך, אבל לא ענית לי האם הם בעדך וממליצים עליך, או שהם נגדך, וזאת השאלה שלי!

וגם יש לי עוד שאלה קטנה ממש:
האם השמועה שֶׁשֶּׁמְךָ בֶּעבר היה בן-יוסף נכונה?

תודה רבה מראש,
רק_כך.

dorgreen:
שלום חיים.  איך אתה מרגיש?

האם יש לך דרך אסטרטגית לטפל הן בִּבעיית הקסאמים אם היית צריך לפתור את הבעייה באופן חוקי מבחינת האו"ם (גם אני הייתי רוצה להפיל עליהם מצררים)?

וכן פִּתְרון לִבעיית הִתמודדות עם לוחמת הגרילה של החיזבאללה? הרי ידוע שפעם שעברו ידם הייתה על העליונה וחיל האוויר תרם המון אבל לא ביעילות.

שנה טובה וגמר חתימה טובה.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה