חדשות ודיונים > ארכיון דיון כללי

שאלו את הימין האמיתי לתאריך 11 בספטמבר

<< < (2/3) > >>

הגולה בארץ:
בס"ד,

לחיים בן-פסח ידידנו היקר הי"ו:

יישר כוח על הדברים הנפלאים שלך וִיהי רצון שנִזכה לראותך איתנו במהרה כאן בארץ הקודש –תיבּנה ותיכּונן במהרה בימינו, אכי"ר.

וְלִשאלתי לְתכנית זו:  האם ניתן בָּאמצעים העומדים לִרשותנוּ לקרב יהודים, שנפלו ברשת השמאל הבולשביקי וכל האירגונים שלו בארה"ב, לַיהדות, ע"י אירגון שיעורי תורה וּמוסר על דרך ישראל סבא, לפחות פעם בשבוע, ועל-ידי הפצת כְּרָזוֹת המַפְנוֹת לשיעורים כאלה, וּבִמיוחד לִצעירים שהם למעשה "תינוקות של בית-רבן שנישבו"-ר"ל, וכן לִמבוגרים ?

פעילות זו יכולה לדעתי להחזיר את המוּדעוּת לַמורשת הנפלאה של אבותינו עליהם-השלום, וּלהוציא אותם בהדרגה מהבוץ הטובעני בו נלכדו ר"ל, ולהחזיר להם את הדעת שנפלה לסיטרא-אחרא, ה' יצילנו. פעולות אלו יכולות לעניות-דעתי לתרום רבות למען חיזוק המוּדעוּת לַסכנה האורבת לנוּ בכל המקומות וּבכלל זה בארץ-הקודש, וּלהחליש את השמאל הבולשביקי במידה גדולה מאד, וכן לתת לַימין-האמיתי תמיכה חזקה מאד.

וִיהי רצון שנִזכה לִגְאולה שלמה בְּבִיאת מְשיח-צִדקנוּ וּבְבִניין בית-מִקדשנוּ ותִפארתנוּ, וִיקויים בנוּ מִקרא שכתוב: "וֶהֱבִיאֲךָ ה' אֱלֹקֶיךָ אֶל-הָאָרֶץ אֲשֶׁר-יָרְשׁוּ אֲבוֹתֶיךָ וִירִשְׁתָּהּ, וְהֵיטִבְךָ וְהִרְבְּךָ מֵאֲבוֹתֶיךָ", אכי"ר.

הגולה בארץ :smil037:

nino:
אתה חמוד אתה!! באמת ענית!  :) חשבתי שזה סתם. דרך-אגב, זה "דהן", לא "דהון" כמו שאמרת בתוכנית הקודמת.
אני רואה שהתוכנית הבאה משודרת ב-11 בספטמבר, אז אולי תספר קצת: איך היה שם באמריקה ביום הזה שהיה בו הפיגוע? ראיתי בְּסרט שאתה גר שם באזור הזה. האם זה נכון? מה עשית ביום הזה שם?

בתודה, נינו.

אלירן:
לחיים שלום רב,

שמעתי שפעם הליגה נלחמה נגד איזה יהודי אחד שתמך בלהקת הראפ "NWA". האם אתה יודע על מה מדובר?
האם הייתם יוצאים גם נגד להקות ראפ?

תודה ויישר כל על הכול אתה תותח אמיתי, אלירן.

אבטיח:
חיים שלום,

אני מצטער שאני לא יכול לבקר בַּפורום הרבה כבר, כי אני עובד הרבה בְּטיולים בָּארץ שלנוּ היפה, אז אני לא בבית הרבה ימים.

השאלה שלי היא:  אילוּ אתה היית המנהיג, האם היית חוסם בָּאינטרנט בְּישראל גישה לַאֲתָרי הימוּרים וּפּורנו כמו בַּמדינות של סין, איראן וקובה?

אבטיח.

popmart:
חיים שלום רב.
לקראת ערב חג ראש השנה ברצוני לברך אותך בברכת שנה טובה ומתוקה.
שתהא לך שנת בריאות ופרנסה טובה,
שנת עשייה פורייה למען העם והארץ, שנת ביטחון, תורה וגאולה,
ושתיזכה בעזרת השם לעלות לארץ ישראל ולאכול איתנו תפוח בדבש בירושלים עיר הקודש.
כולנו ממתינים לך כאן בארץ ישראל.
שתיזכה לחיים טובים אמן.

בכבוד רב
ובאהבה רבה,
אילן.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה