שונות > חמ"ל הימין האמיתי

בעיה / שאלה :

<< < (2/4) > >>

רַק_כָּך:
זה בסדר, גם אני קיבלתי את מכתב האישור גם לאימייל וגם תיבת המסרים בג'יבריש, ולא התייחסתי, והח"כים כן שלחו תגובות, אין לך מה לדאוג, זה כנראה איזה בעיה בתוכנה, אבל זה נשלח בעברית!

גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד:

--- ציטוט של: רק_כך על ספטמבר 05, 2007, 22:26:33 ---זה בסדר, גם אני קיבלתי את מכתב האישור גם לאימייל וגם תיבת המסרים בג'יבריש, ולא התייחסתי, והח"כים כן שלחו תגובות, אין לך מה לדאוג, זה כנראה איזה בעיה בתוכנה, אבל זה נשלח בעברית!

--- סוף ציטוט ---

לא יודע, אני מקווה. :P הייתי רוצה להיות בטוּח, אבל מילא.
וּמה בקשר לאותן שלוש "הודעות-שגיאה" חוזרות שקיבלתי? אני יכול לחשוף מאילוּ כתובות בדיוּק הן הִגיעוּ, אבל אוּלי לא כדאי לציין אותן כאן על-גבי הפורום. חיים או מי שיתעניין בַּנושא – אפשר לפנות אלי באופן פרטי.

שלמה:
גם אני קיבלתי הודעה לא מובנת.
אבל הרי קיבלתי תשובה נורמלית מ-ח"כ.
כלומר אני מניח שזה בסדר.

גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד:
נקווה. :P
בינתיים לא קיבלתי אף תשובה מאף ח"כ, אבל נחכה ונִראה.

רַק_כָּך:

--- ציטוט של: גם בשן וגם גלעד על ספטמבר 06, 2007, 09:15:39 ---
--- ציטוט של: רק_כך על ספטמבר 05, 2007, 22:26:33 ---זה בסדר, גם אני קיבלתי את מכתב האישור גם לאימייל וגם תיבת המסרים בג'יבריש, ולא התייחסתי, והח"כים כן שלחו תגובות, אין לך מה לדאוג, זה כנראה איזה בעיה בתוכנה, אבל זה נשלח בעברית!

--- סוף ציטוט ---

לא יודע, אני מקווה. :P הייתי רוצה להיות בטוּח, אבל מילא.
וּמה בקשר לאותן שלוש "הודעות-שגיאה" חוזרות שקיבלתי? אני יכול לחשוף מאילוּ כתובות בדיוּק הן הִגיעוּ, אבל אוּלי לא כדאי לציין אותן כאן על-גבי הפורום. חיים או מי שיתעניין בַּנושא – אפשר לפנות אלי באופן פרטי.

--- סוף ציטוט ---

תגיד לי כאן (אל דאגה, אם זה כן מהכתובת שלמטה, אתה יכול לפרסם את זה כאן; זה בעייה שיש לכולם) האם אני צודק: הכתובת שממנה הגיעה אחת מהשגיאות היא:
[email protected]

???

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה