חדשות ודיונים > מערכת החדשות

אזהרה חמורה:"מרגל בתוכנו"

<< < (2/7) > >>

Dante:

--- ציטוט של: liorso על אוקטובר 16, 2006, 17:23:05 ---קשה לי להגיד את זה על יהודי אבל הוא ממש יודנראט! הוא ממש זבל מלוכלך! שימות! אני שונא אותו!

ד"א בנוסף למה שדונט אמר הוא לא רק פרסם את זה לכולם סתם כך אלא באינטרנט! נגיש ביותר!

--- סוף ציטוט ---

לא "דונט" אלא "דָנְטֶה"  ;)

liorso:

--- ציטוט של: Dante על אוקטובר 16, 2006, 20:12:39 ---
--- ציטוט של: liorso על אוקטובר 16, 2006, 17:23:05 ---קשה לי להגיד את זה על יהודי אבל הוא ממש יודנראט! הוא ממש זבל מלוכלך! שימות! אני שונא אותו!

ד"א בנוסף למה שדונט אמר הוא לא רק פרסם את זה לכולם סתם כך אלא באינטרנט! נגיש ביותר!

--- סוף ציטוט ---

לא "דונט" אלא "דָנְטֶה" ;)

--- סוף ציטוט ---

כמובן :)

Dante:

--- ציטוט של: פאדי חוסיין על אוקטובר 16, 2006, 19:17:15 ---וואלה מה הכתובת?? אולי אנחנו מצולמים שם גם נעשה מזכרת  ;D

--- סוף ציטוט ---

אם אתה כלכך רוצה תמונות שלך רק תבקש חביבי
הנה אתה עם מטפחת מהודרת לעיניים, תראה איזה חתיך יצאת פה  ;D

Berk0:
חבר שלו, תראה כמה שאתה חסר לו

דוקא_כך:
שנה מהשרות שלי העברתי כג'ובניק (מפקדה) ביחס"ר (אחרי זה שינו את השם שלהם לגדס"ר) --- גדוד של גבעתי שכולו מורכב מבדואים, כולל הסמג"ד (היום יכול להיות שאפילו המג"ד בדואי) --- שעושה פטרולים לאורך הגבול עם עזה.  תמיד שעשע אותי לראות את הבדואים, כל פעם כשתפסו "פלסטינאי" מסתנן, היו כופתים אותו עם אזיקונים ומפוצצים אותו מכות רצח, וכל זה לפני שהוא מועבר לשב"כ ל"חקירה".   ;)  וזה לא משנה אם זה היה כולו איזה בן 14 מושתן שהסתנן בשביל למצוא עבודה---את הבדואים זה לא עניין, לא היה להם רחמים.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה