חדשות ודיונים > מערכת החדשות
אזהרה חמורה:"מרגל בתוכנו"
דוקא_כך:
--- ציטוט של: אור_הירח על אוקטובר 17, 2006, 14:29:45 ---אני גם לא מסכים לצלם באויר ולפרסם
אבל בדרך כלל הארגון שלו הוא ארגון חשוב לשמירה על זכויות אדם - וזה מה שכולנו ב-נ-י א-ד-ם
--- סוף ציטוט ---
"והוא יהיה פרא אדם, ידו בכל ויד כל בו" --- נאמר על ישמעאל.
אז מי צודק, אתה וקומץ מטורפים אחרים בדורנו, או התורה ודורות על גבי דורות של יהודים שנוכחו לדעת שדברים אלו הם אמת, ושחיזקו זאת בספריהם שכתבו במשך אלפי שנים? אתה חושב שאתה יודע הכל, שההיסטוריה התחילה מהיום שנולדת, שאתה מרכז העולם ושדעותיך האינפנטיליות הן חוק טבע, אפילו הן מנוגדות למציאות?
הגיע הזמן שתתאפס על המציאות ותצטרף לימין. תהיה חלק מהפתרון, לא חלק מהבעיה.
zelhar:
אילו אני הייתי ערבי, הייתי כופר באיסלאם השקרי והמרושע ובתרבות הערבית המנוונת והנפשעת. והייתי מחפש ארץ לא ערבית לחיות בה כבן תרבות. וכך אני ממליץ לעשות לכל מי שנמנה על קומץ הצדיקים בחברה הזדונית הזו, משום שאין כל סיכוי שהמעט הטוב שבה יצליח לשנות אותה, הרי אם רק יעזו לפצות פיהם בביקורת הם ירדפו ויירצחו.
פאדי חוסיין:
--- ציטוט של: zelhar על אוקטובר 18, 2006, 01:41:35 ---אילו אני הייתי ערבי, הייתי כופר באיסלאם השקרי והמרושע ובתרבות הערבית המנוונת והנפשעת. והייתי מחפש ארץ לא ערבית לחיות בה כבן תרבות. וכך אני ממליץ לעשות לכל מי שנמנה על קומץ הצדיקים בחברה הזדונית הזו, משום שאין כל סיכוי שהמעט הטוב שבה יצליח לשנות אותה, הרי אם רק יעזו לפצות פיהם בביקורת הם ירדפו ויירצחו.
--- סוף ציטוט ---
אילו היית ערבי היה לך כבוד בעולם לא הית חי מסכן כמו יהודי שפל שהמצפון שלו כואב על הגנבוה שלו
דאר אל איסלאם!!!!!!!!!!!
Eternal:
--- ציטוט של: liorso על אוקטובר 17, 2006, 16:15:44 ---
--- ציטוט של: פאדי חוסיין על אוקטובר 17, 2006, 16:06:52 ---
--- ציטוט של: כהניסט על אוקטובר 17, 2006, 15:25:07 ---
--- ציטוט של: אור_הירח על אוקטובר 17, 2006, 15:03:12 ---
--- ציטוט של: liorso על אוקטובר 17, 2006, 14:31:46 ---
--- ציטוט של: אור_הירח על אוקטובר 17, 2006, 14:29:45 ---אני גם לא מסכים לצלם באויר ולפרסם
אבל בדרך כלל הארגון שלו הוא ארגון חשוב לשמירה על זכויות אדם - וזה מה שכולנו ב-נ-י א-ד-ם
--- סוף ציטוט ---
הוא שומר על זכויות הערבים גם אם זה גורר לגזילת חיי יהודים (אפילו בשימחה הם יעשו את זה) הכל אצלהם חד צדדי והם פועלים נגד עצמם! ממש בוגדים
--- סוף ציטוט ---
אם הייתה ערבי לא הייתה מדבר ככה כשדוחפים את אמא שלך הזקנה במחסומים ב 40 מעלות ומכים אותה
הארגונים האלה שם כדי לשמור על הרוח היהודית האמיתית ולא השקרית שלכם
--- סוף ציטוט ---
לשמחתו הוא לא ערבי. חוץ מזה שגם אנחנו לא רוצים להציב מחסומים וחומות, תאשים בזה את ממשלות הסמול.
על מה אתה מסתמך כשאתה קובע שהיהדות שלנו שקרית? תביא הוכחה!
--- סוף ציטוט ---
וואלה? אני לא ערבי?
النصر للاسلام
אז אתה לא יהודי
--- סוף ציטוט ---
הוא התכוונן לזה שברוך השם ברוך השם אני לא ערבי...
--- סוף ציטוט ---
הוא דווקא התכוון מוחמד ההומו.
Berk0:
לא הוא אמר "מוחמד דופק כבשים וילדים בני 9, וכול שאיהד מקבל 72 בתולים"
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה