עמלק ואויבי ישראל > האמת מאחורי דת האיסלם
נשק בלתי קובנציונלי בעולם האיסלמי
כהנא צדק!:
--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על ינואר 25, 2007, 21:52:52 ---אני יודע שישנם שני טייסות של ישראל הנושאות פצצות "יום הדין" אחת בצפון בסיס רמת דוד והשניה בדרום בסיס ח"א בחצרים.
לגבי השם, יכול להיות שזה הוא שמה עכשיו (של אחת מהם) יכול להיות שכך קראו לה בעבר, אין לי על זה מידע מדוייק.
אגב, "יריחו" הוא טיל הנורה ממשגר קרקעי נייד/נייח ולא ממטוס שכן הוא טיל בליסטי הגדול מדי וכבד מדי לנשיאה ע"י מטוס וזה אינו ייעודו שכן טיל בליסטי כשמו כן הוא, מיועד לצאת לחלל החיצון ומשם לחזור אל תוך האטמוספירה כשהוא נוחת על המטרה המוגדרת (כמו חללית של נאס"א).
והסיבה העיקרית שישראל לא מפתחת ארסנל גדול של פצצות תבערה למיניהם זה בגלל בהמוסר העקום שאימצנו לעצמנו+סדר עדיפויות קלוקל המעדיף השקעת כסף אדיר על מערכות בעלות דיוק של פינצטה ההורגות אדם אחד דרך חרך החלון בעודו יושב בשירותים מאשר במערכות נשק זולות יותר המחסלות המונים והם גם קובנציונלים לחלוטין.
--- סוף ציטוט ---
אוי הטיפשות שלנו כל כך גדולה מה הם מתחשבים בהם בכלל ימ"ש...
דרך אגב בקשר ליריחו מה רמת הדיוק שלו נגיד ושיגרנו לטהרן הוא ינוחת ממש בטהרן בצורה מדויקת?..
ונגיד נפל בטהרן יריחו עם ראש נפץ תרמו-גרעיני לפי דעתך איזה נזק יהיה שם ומה אם ניקח בתסריט הזה שכמה יפלו ותהיה התקפה גדולה על איראן?..
נץ וגאה בזה:
רמת הדיוק של טיל היריחו ובמיוחד הגרסא המתקדמת שלו "יריחו 2" הם ברמת דיוק של 2-5 מטר מהמטרה.
וכן יש את טילי השיוט "סופר פופאי" היכולים לשאת רש"ק גרעיני בעודו נורה מצוללת, וטיל זה בעל דיוק ברמת הס"מ.
כהנא צדק!:
--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על ינואר 25, 2007, 22:18:25 ---רמת הדיוק של טיל היריחו ובמיוחד הגרסא המתקדמת שלו "יריחו 2" הם ברמת דיוק של 2-5 מטר מהמטרה.
וכן יש את טילי השיוט "סופר פופאי" היכולים לשאת רש"ק גרעיני בעודו נורה מצוללת, וטיל זה בעל דיוק ברמת הס"מ.
--- סוף ציטוט ---
מה אתה רציני עד כדי כך זה בול פגיעה ממש...
דרך אגב מה בנוגע לארסנל בטילי היריחו אני לא מאמין שיש הרבה..
נץ וגאה בזה:
מקורות החוץ אומרים שיש משהו כמו בין 100 ל200 טילי יריחו ויריחו 2.
אני חושב שהמספר כפול מזה.
כהנא צדק!:
--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על ינואר 25, 2007, 22:34:38 ---מקורות החוץ אומרים שיש משהו כמו בין 100 ל200 טילי יריחו ויריחו 2.
אני חושב שהמספר כפול מזה.
--- סוף ציטוט ---
תשמע ישראל קטנה קטנה אבל יכול לעשות להשמיד קליל את מדינות ערב איך לעזאזל הגענו לכל זה ממדינה של ניצולי שואה תשושים ועייפים וכמה מחתרות שרוצחות אחת את השנייה...
אנחנו לא יודעים כמה הקדוש ברוך הוא אוהב אותנו..
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה